Widgets Magazine

(Αυτές είναι οι γενικές προβλέψεις, καλό είναι να διαβάσετε το ζώδιο που βρίσκεται η Σελήνη και ο Ωροσκόπος σας).

Κριός

Από τη Δευτέρα μπορείτε να τακτοποιήσετε και να έχετε επιτυχία σε ένα θέμα που έχει να κάνει με τα δικαστικά, με σπουδές ή με ταξίδια, θα βρίσκονται κοντά σας σημαντικοί άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που εκκρεμούσε και να σας επιφέρει ξαφνικά οικονομικά οφέλη. Για σας που είστε γεννημένοι στις 20 Απριλίου χρειάζεται προσοχή στη σχέση σας, άσχημα πράγματα μπορεί να φέρουν χωρισμό. Από τις 2 Μαρτίου θα είστε κοινωνικοί. Φίλοι είναι δίπλα σας, θα σας συμπαραστέκονται, θα συμμετέχετε σε κάποια ομάδα ή συλλογική δουλειά. Θα έχετε νέες γνωριμίες, ο έρωτας ευνοείται και είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία σχέση με άτομο που θα γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον ή ακόμα και κάποια φιλία σας να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Ταύρος

Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε αισιοδοξία, δύναμη και θάρρος και με τη βοήθεια κάποιου φίλου σας θα κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρο ή ένα στόχο σας. Θα γνωρίσετε νέους φίλους που θα είναι σημαντικοί στην εξέλιξή σας, στην πορεία σας στη ζωή. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να κάντε μία γνωριμία ή να ερωτευτείτε ένα άτομο από το εξωτερικό, ίσως αυτό συμβεί σε ένα ταξίδι σας. Από τις 2 Μαρτίου θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Μία γυναίκα που έχει μία σημαντική θέση θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

Δίδυμοι

Στην αρχή της εβδομάδας η ενασχόληση σας με τα επαγγελματικά ζητήματα ίσως φέρει σύγκρουση στη σχέση σας, δείξτε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας. Από τις 27 Φεβρουαρίου, λειτουργείτε μυστικά για να τακτοποιήσετε ένα επαγγελματικό, κοινωνικό θέμα αλλά και να λύσετε κάποιο ψυχολογικό θέμα που σας απασχολεί από το παρελθόν. Προσέχετε κάποιο άτομο από τον επαγγελματικό χώρο που προσπαθεί να σας εξαπατήσει ή που θα σας απογοητεύσει. Από τις 2 Μαρτίου θα είστε πιο αισιόδοξοι, πιο χαρούμενοι, θα συναντήσετε αγαπημένους ανθρώπους από μακριά, ευνοούνται νομικές υποθέσεις, ταξίδια, σπουδές, δικαστικά θέματα αλλά και νέες γνωριμίες και έρωτας με κάποιο άτομο από το εξωτερικό.

Καρκίνος

Στις 28 Φεβρουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι με ένα φιλικό πρόσωπο ή με κάποια ομάδα για να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να εξελιχτείτε. Ίσως κάνετε μία γνωριμία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό. Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, πίεση στη σχέση σας και στις συνεργασίες. Από τις 2 Μαρτίου ευνοείστε οικονομικά, από χρήματα του συντρόφου, δώρα ή δάνεια. Θα υπάρχουν νέες, μυστικές γνωριμίες και ένας έρωτας με πάθος, προσέχετε  τη ζήλια και τη κτητικότητα στις σχέσεις.

Λέων

Στις 28 Φεβρουαρίου θα καταφέρετε να υλοποιήσετε με επιτυχία έναν επαγγελματικό σας στόχο αλλά και ένα οικονομικό θέμα, προσέχετε μην εξαπατηθείτε οικονομικά από τρίτους. Από τη 1 Μαρτίου το ενδιαφέρουν σας θα είναι στη σχέση, δείχνετε την αγάπη και τη φροντίδα σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε να σταθεροποιήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία που πιθανόν να είχε προβλήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία. Μέχρι τις 28 του μήνα ευνοούνται, η δημιουργικότητα, ο έρωτας, οι νέες γνωριμίες και η δημιουργία μίας όμορφης σχέσης με τα παιδιά.  Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε μία σχέση και να ερωτευτείτε. Οι σχέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν κάτι ή δεν σας ικανοποιούν, θα διακοπούν.

Παρθένος

Στις 28 Φεβρουαρίου μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό, φιλόδοξο σχέδιό σας. Από τις 2 Μαρτίου θα είστε γοητευτικοί, δημιουργικοί, θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγειά, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να ξεκινήσετε μία σχέση ή μία συνεργασία, ίσως για ένα γάμο ή για ένα δικαστικό θέμα. Κάποιοι ίσως νιώθετε απογοητευμένοι για ένα χωρισμό. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία, για οικονομική βοήθεια, θα βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα από το χώρο της εργασίας, ένας έρωτας έρχεται μέσα από το χώρο της εργασίας.

Ζυγός

Έχετε δύναμη, ενθουσιασμό, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε και να προωθήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό, οικονομικό σας σχέδιο, θα είναι κοντά σας οι κατάλληλοι άνθρωποι και θα σας βοηθήσουν. Με την Αφροδίτη στο πέμπτο οίκο, της αισιοδοξίας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να δημιουργήσετε, να παίξετε με τα παιδιά, να εργαστείτε συλλογικά και ομαδικά στα επαγγελματικά. Με την διπλωματία σας και τους λεπτούς τρόπους επικοινωνίας, θα κάνετε πολλούς ανθρώπους να είναι δίπλα σας και να σας βοηθήσουν. Στις 2 Μαρτίου διώχνοντας τα τρυφερά συναισθήματα σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και θα δημιουργήσετε μία σημαντική σχέση για τη ζωή σας.

Σκορπιός

Στις 28 Φεβρουαρίου θα έχετε αισιοδοξία, χαρά, δύναμη και τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε ένα επαγγελματικό, δημιουργικό σχέδιο σας, μία συνεργασία, θα έχετε τη δύναμη να αποφασίσετε για ένα γάμο, για έναν έρωτα και ίσως για έναν απόγονο. Από τη 1 Μαρτίου, θα ασχοληθείτε με το σπίτι, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφο σας, θα τους προσφέρετε την αγάπη και τη φροντίδα σας, θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού, προσέχετε μην κάνετε άσκοπες αγορές που θα σας βαραίνουν αργότερα οικονομικά. Είναι μία πολύ ερωτική περίοδος της ζωής σας, θα υπάρχει πολύ φλερτ, έρωτας, δημιουργία. Να είστε έτοιμοι για νέες αλλαγές και προκλήσεις.

Τοξότης

Από τις 28 Φεβρουαρίου θα ασχοληθείτε με το σπίτι, θα θυμηθείτε τα παλιά χρόνια, θα είστε εσωστρεφείς, θα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε τον καλύτερο εαυτό σας, στην οικογένεια και στα αγαπημένα πρόσωπα, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας. Με την Αφροδίτη από τον τρίτο οίκο σας, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με αδέρφια, με συγγενείς, θα προγραμματίσετε εκδρομές και μικρά ταξίδια. Θα θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο να αγοράσετε πράγματα για το σπίτι, έχετε την ανάγκη να εκφράσετε την αγάπη σας και τη φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 2 Μαρτίου θα έχετε ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο για νέα ξεκινήματα, μπορείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια με την ακίνητη περιουσία, νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι, τα άτομα της οικογένειάς σας υποστηρίζουν και σας βοηθάνε ψυχολογικά και οικονομικά.

Αιγόκερως

Στις 28 Φεβρουαρίου θα είστε πολύ κοινωνικοί, θα κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αδέλφια, συγγενείς. Είναι μία περίοδος με σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ερωτευτείτε, να αποφασίσετε για ένα γάμο ή για την απόκτηση ενός απόγονου. Με τον Ήλιο στον τρίτο οίκο σας μπορείτε να κάνετε συναντήσεις, συζητήσεις, για να προωθήσετε θέματα που σας απασχολούν, μετακινήσεις, συμβόλαια και συμφωνίες. Η Αφροδίτη από τον 2οίκο θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και θα σας φέρει ευκαιρίες για αγορές.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον δεύτερο οίκο θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και θέματα ασφάλειας. Μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό θέμα που είχε δημιουργήσει ένταση στο σπίτι. Με την Αφροδίτη από τον πρώτο οίκο σας, έχετε αισιοδοξία, καλή διάθεση, είστε μαγνητικοί, γοητεύετε με την εμφάνισή σας, είναι μία ερωτική περίοδος για τη ζωή σας, γνωρίζετε νέα πρόσωπα, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε. Προσπαθήστε να απομακρύνετε τους φόβους και τις ανασφάλειες από τη ζωή σας και ότι άσχημο περάσατε στο παρελθόν, να το έχετε ένα μάθημα για το παρόν.

Ιχθύες

Στις 28 Φεβρουαρίου νιώθετε δυνατοί, αισιόδοξοι, θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε και να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που έχει να κάνει με γραπτά, μετακινήσεις, συμβόλαια ή συμφωνίες, καταξιωμένοι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Από τη 1 Μαρτίου έχετε την ανάγκη να είστε εσωστρεφής, να μην  εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως θα γνωρίσετε κάποιο άτομο και θα προσφέρετε την αγάπη και τη βοήθειά σας σε αυτό, αυτή η σχέση πιθανόν να είναι μυστική ή για κάποιο λόγο δεν θα την προβάλετε προς τα έξω. Με τον Ήλιο στον πρώτο οίκο σας, είστε ιδιαίτερα λαμπεροί, θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα, προσπαθήστε να κάνετε πράγματα που έχετε ανάγκη.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ σημασία του να είσαι Πλουτώνιος
Επόμενο άρθροΚοιμήσου Αφροδίτη στην αγκαλιά του Πλούτωνα…
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here