Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Έχετε αρχίσει να περνάτε μια περίοδο ανατρεπτικά δημιουργική. Μέσα κυρίως απο ερωτικές σχέσεις και σχέσεις διασκέδασης, θα ανακαλύψετε νέους τρόπους δημιουργίας αλλά και απόλαυσης. Οι σχέσεις που κάνετε τώρα δεν θα έχουν διάρκεια, αλλά θα σας φωτίσουν κάποιες πλευρές του ερωτισμού σας που δεν γνωρίζατε. Ακόμα και οι τρόποι που διασκεδάζετε είναι πρωτόγνωροι για το ύφος σας, και ίσως ξενίσουν το περιβάλλον σας που σας έχει συνηθίσει αλλιώς. Την εβδομάδα μετά τις 5 του μήνα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε όλες σας τις σχέσεις. Θα μπορέσετε ήρεμα και ευχάριστα να εξομαλύνετε όποια σχέση σας είχε προβληματίσει στο παρελθόν, γνωρίζοντας πως και ο συνομιλητής σας έχει το ίδιο θετική και ειλικρινή διάθεση απέναντι σας. Η επικοινωνία με σχέσεις και συνεργασίες αυτό το διάστημα θα σας δώσει πρωτοποριακές ιδέες που θα αυξήσουν την δημιουργικότητα σας αλλά και την απόλαυση. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με το χώρο εργασίας και τους συναδέλφους σας, αλλά και με την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Η επικοινωνία με τα άτομα της εργασίας σας θα είναι αμφίδρομα θετική και ειλικρινής και θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και τις συνθήκες συνεργασίας σας. Ακόμα ίσως ασχοληθείτε χωροταξικά με την εργασία, για να βελτιώσετε την εικόνα του χώρου, η να ανακαινίστε, με προσοχή όμως στις σπατάλες και τις υπερβολές. Ακόμα, θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή με την αυξημένη σας όρεξη για γλυκά.

2ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο που είναι σαν να περνάτε μέσα απο Συμπληγάδες. Απο την μια πλευρά γίνεστε πιο εσωστρεφείς. Σας απασχολούν μεταφυσικά θέματα, και αισθάνεστε μια πηγαία ανάγκη να βοηθήσετε. Απο την άλλη πλευρά, αλλάζει η επικοινωνία σας και γίνεται πιο αιθερική. Δεν στέκεστε πια στα λόγια που ακούτε, αλλά ψάχνετε την βαθύτερη έννοια του μηνύματος που σας έρχεται. Καλό θα ήταν να εκτονώσετε αυτή την ανάγκη για μεταφυσικές και ψυχολογικές αναζητήσεις με μια πνευματική δραστηριότητα, όπως η ψυχανάλυση ή ο διαλογισμός. Αν δεν βρείτε τρόπο να το διαχειριστείτε διεξοδικά, μπορεί να μπλοκάρει η σκέψη σας απο τον συναισθηματισμό, και να οδηγηθείτε σε ψυχολογικό αδιέξοδο, αναζητώντας ανακούφιση στο αλκοόλ ή σε κάτι που δεν θα σας ταίριαζε. Προσέξτε επίσης πισώπλατα λόγια και παραπλανητικές πληροφορίες, που μπορεί μετά τις 18 του μήνα να σας δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σας ή σημαντικούς συνεργάτες. Ειδικά την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα θα δεχθείτε λεκτικές επιθέσεις και ίσως ακούσετε σκληρά λόγια για τη δομή και την ποιότητα σας. Κρατήστε ήρεμη στάση και μην είστε εριστικοί. Υπάρχει πιθανότητα σε κάποιες λογομαχίες να δεχθείτε βοήθεια απο αδέλφια ή γείτονες. Την εβδομάδα μετά τις 17 του μήνα αρπάξτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Θα ξεχάσετε για λίγο την καθημερινότητα και θα ριχτείτε στην διασκέδαση τον έρωτα και την χαρά. Το ταίρι σας θα σας συνοδεύει με διάθεση να σας ευχαριστήσει, για όσους είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι σίγουρο πως θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γλυκές γνωριμίες.

3ο δεκαήμερο

Διανύετε μια περίοδο όπου συντελούνται βαθιές αλλαγές στην προσωπικότητα σας σε σχέση με το πως βλέπετε εσείς τον εαυτό σας, και πως σας βλέπουν οι άλλοι. Σιγά σιγά θα μεταλλαχθείτε και θα αλλάξετε στάση ζωής, προσανατολισμό, ή ακόμα και επάγγελμα. Μετά απο την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών δεν θα είστε ποτέ όπως πριν. Την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα έχετε διάθεση για φλερτ, διασκέδαση και χαρά. Δεν θέλετε να θυμάστε ευθύνες και δουλειές, και θέλετε μόνο να διασκεδάζετε. Κυριαρχεί ο έρωτας. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα απολαύσετε ερωτισμό και θαυμασμό απο το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε σίγουρα ευκαιρίες που θα σας φέρουν κάτι τρυφερό και ερωτικό για να περάσετε ωραία. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια σχέση αυτή την περίοδο. Την εβδομάδα μετά τα μέσα του μήνα, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε λογομαχίες με σημαντικά άτομα της ζωής σας, και καλό θα ήταν να είστε υποχωρητικοί για να αποφύγετε συγκρούσεις. Κάποια λόγια μπορεί να σας πικράνουν γιατί θα προσβάλουν την ποιότητα σας ως άτομο, και δεν θα στηρίζονται στην αλήθεια. Προσπαθήστε να κρατήσετε υποχωρητική στάση. Είναι πιθανό να έχετε υποστήριξη απο συγγενείς για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019 – Υδροχόος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here