Widgets Magazine

Ας ξεκινήσουμε την ημέρα με ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε πετύχει. Αν η ζωή μας δεν είναι όπως τη θέλουμε, δεν μας εκφράζει, δεν μας ευχαριστεί, νιώθουμε παγιδευμένοι, εγκλωβισμένοι, αδύναμοι, φόβοι και ανασφάλειες μας κρατάνε πίσω, στάσιμους, μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της ζωής. Ξεκινώντας από το να δούμε θετικά τη ζωή, παίρνοντας μία νέα ιδέα μας, βάζοντας ρεαλιστικούς στόχους, με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, με υπομονή και με πολλή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο, να κάνουμε τη ζωή που θέλουμε. Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει ερωτική διάθεση και πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες.

Κριός

Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει ερωτική διάθεση, θα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, ερωτικοί αλλά και επιθετικοί. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις, θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες από άτομα κύρους από τον επαγγελματικό χώρο, θα έχετε πολλές ιδέες και θα είστε διαισθητικοί, μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, προσέχετε την ένταση και τον τρόπο με τον οποίο θα συζητήσετε γιατί το άγχος και η ανασφάλεια μπορεί να φέρουν εντάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα έρθει στη ζωή σας ένα άτομο πολύ σημαντικό, με πολλά ενδιαφέροντα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, για σπουδές και για να τακτοποιήσετε νομικά θέματα, θέματα σπουδών. Ξαφνικές ανατροπές θα υπάρχουν για όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες, και σε όσους έχουν πλανήτες σε αυτές τις μοίρες του ζωδίου, στον προσωπικό και στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 20 Ιανουαρίου θα είστε πιο κοινωνικοί, οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Ταύρος

Τη Δευτέρα θα έχετε τάσεις απομόνωσης, θα είστε ευάλωτοι ψυχικά, θα νιώθετε αδύναμοι και ίσως έχετε ανασφάλειες και φοβίες. Στις 16 και 17 Ιανουαρίου θα κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Στις 18 ευνοούνται οι συζητήσεις, συναντήσεις με άτομα από το εξωτερικό. Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση για κάποιο θέμα που σας απασχολεί και έχει να κάνει με νομικά, δικαστικά θέματα, σπουδές ή κάποιο ταξίδι. Μπορείτε να κάνετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο, προσέχετε τις εξαπατήσεις. Μία γνωριμία που θα κάνετε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος ή άτομα από το εξωτερικό, πιθανόν να μην είναι αυτό που νομίζετε και να σας απογοητεύσει. Η ψυχολογική πίεση που νιώθετε και η ένταση θα φέρουν την επιθυμία να κάνετε αλλαγές στον τρόπο σκέψης, στη φιλοσοφία της ζωής, τις επιθυμίες σας. Από τις 20 Ιανουαρίου θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα.

Δίδυμοι

Θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικονομικά που έχουν να κάνουν με τρίτους, πληρωμές, δάνεια, οφειλές δημοσίου ή χρήματα συντρόφου. Ίσως χρειάζεται να λύσετε και κάποιο παλιό οικονομικό θέμα, ο γρήγορος τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση και να τα βάλετε σε τάξη. Αποφύγετε την ένταση και την καχυποψία στις συζητήσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ένα οικονομικό θέμα ίσως θα επηρεάσει τη σχέση σας με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται, θα έχετε ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε μία σχέση, να αποφασίσετε για ένα γάμο να κάνετε μία νέα συνεργασία, οι αδέσμευτοι θα κάνουν νέες γνωριμίες, από το φιλικό περιβάλλον, μία φιλική σχέση θα γίνει ερωτική. Από τις 20 Ιανουαρίου θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, με σεμινάρια με, ταξίδια στο εξωτερικό και επίσης νομικά ή δικαστικά θέματα.

Καρκίνος

Είναι μία περίοδος που θα σας απασχολήσουν οι προσωπικές σχέσεις και η συνεργασίες, θα έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, να κάνετε σημαντικές αλλαγές, να πάρετε αποφάσεις και να βάλετε καινούργιους στόχους. Προσέχετε μόνο το τρόπο επικοινωνίας με τον σύντροφό σας ή με κάποιο συνεργάτη, μην είστε αυστηροί και απότομοι. Πολλές υποχρεώσεις θα έχετε στον επαγγελματικό χώρο, να προσέχετε να μην είστε επιθετικοί με άτομα κύρους. Στις 18 θα δημιουργούνται ευκαιρίες για μία ερωτική γνωριμία με ένα άτομο του επαγγελματικού        περιβάλλοντος. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες προσέχετε την ένταση γιατί μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στο επαγγελματικό χώρο και την καριέρα σας, αλλά και στο γάμο σας. Από τις 20 Ιανουαρίου θα ασχοληθείτε με της υποχρεώσεις και με οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους.

Λέων

Έχετε φορτώσει εργασίες, πολλές ευθύνες, νιώθετε κούραση καταπίεση και αυτό σας φέρνει ένταση και ίσως επιθετικότητα με ανθρώπους που είναι γύρω σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Με την διορατικότητά σας θα βρείτε λύσεις, προσπαθήστε να ξεκουράζεστε για να προστατεύσετε την υγεία σας. θα κάνετε συναντήσεις και συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας. Μία σημαντική πληροφορία από κάποιο συνάδελφός σας θα βοηθήσει τα σχέδια σας. Στις 18 θα είναι μία δημιουργική μέρα, ερωτική, μπορεί να πάρετε μία σημαντική απόφαση για ένα γάμο για έναν απόγονο, μπορεί να δημιουργηθεί μία σημαντική σχέση, ένας μεγάλος έρωτας.

Παρθένος

Εξετάστε βαθιά και ρεαλιστικά τις ερωτικές σχέσεις και τα δημιουργικά σας σχέδια, είναι μέρες που μπορείτε να εκφράσετε με πάθος τα συναισθήματά σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αποφύγετε φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να σας φέρουν ένταση. Ίσως έχετε να λύσετε κάποιο θέμα που έχει να κάνει με κάποιο παιδί σας. Στις 18 Ιανουαρίου μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο οικονομικό νέο ή κάποια κληρονομιά. Ίσως μία ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει να σας βοηθήσει οικονομικά είστε πολύ κοντά με άτομα της οικογένειάς σας, θα προσφέρετε την αγάπη σας, θα έχετε την οικονομική βοήθεια τους. Προσέχετε οικονομικές εξαπάτησης ή σπατάλες από το σύντροφός σας ή κάποιο συνεργάτη. Στις 19 Ιανουαρίου, πιθανώς να έρθει στην επιφάνεια ένα μυστικό που έχει να κάνει με οικονομικά ή με μία μυστική σχέση.

Ζυγός

Έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις στην οικογένεια, θέματα από το παρελθόν χρειάζονται συζήτηση και ρύθμιση. Θα κάνετε ριζικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού, ίσως κάποιο μέλος της οικογένειας μετακομίζει ή παίρνει κάποια απόφαση για σπουδές. Ίσως κάνετε κάποια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Στις σχέσεις και στις συνεργασίες θα υπάρχει ένταση, προσέχετε τη νευρικότητα και τον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας. Στις 18 Ιανουαρίου θα έχετε διάθεση για φλερτ ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές γνωριμίες. Για τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου η ένταση μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Σκορπιός

Με βαθιά σκέψη εξετάζετε και θα οργανώνετε τα σχέδιά σας, βάζετε ρεαλιστικούς και σοβαρούς στόχους. Κάνετε συζητήσεις για θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Ίσως θα σας απασχολήσει ένα θέμα από το παρελθόν. Προσέχετε την επικοινωνία με άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, μην είστε αυστηροί και επιθετικοί. Στο χώρο της δουλειάς έχετε πολλή ενέργεια αλλά και πολύ φόρτος εργασίας, δεν λείπουν και οι εντάσεις με ανώτερα άτομα που θα έχουν απαιτήσεις από εσάς, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην είστε εγωιστές. Καλό είναι να προσέχετε και την υγεία σας ξεκινώντας από τη ξεκούραση. Για όσους ενδιαφέρονται για εργασία θα υπάρχουν οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες για μια νέα αρχή.

Τοξότης

Κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις για οικονομικά θέματα, ίσως μία ιδέα σας θα φέρει οικονομικά οφέλη. Είναι κατάλληλες μέρες για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να αλλάξετε το τρόπο που τα διαχειρίζεστε, πως εκτιμάτε την ύλη γενικά. Στις 18 ένα ρίσκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας αλλά και στις ερωτικές σχέσεις. Τα οικονομικά θέματα δεν χαλάνε την καλή διάθεση σας, την αισιοδοξία και τη πίστη σας για το μέλλον. Στις 19 είναι μία ερωτική δημιουργική μέρα, για τους αδέσμευτους μπορεί να φέρει έναν σημαντικό έρωτα στη ζωή τους. Από τις 20/1 θα σας απασχολήσει η οργάνωση της καθημερινότητας και οι σχέσεις με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Είναι η εποχή που θα κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωής σας, αυτές τις μέρες ψάχνετε για την ουσία της ζωής, εξετάζετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει στη ζωή σας, αν σας εκφράζουν, αν σας έχουν φέρει εξέλιξη και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, βάζετε ουσιαστικούς και ρεαλιστικούς στόχους. Μία ευχάριστη είδηση από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει για κάποιο θέμα που σας απασχολεί. Προσέχετε την ένταση με άτομα της οικογένειας, μην είστε επιθετικοί και τους πληγώνετε. Στις 18/1 είναι μία καλή μέρα για να βελτιώσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογένειας και για τους αδέσμευτους να κάνουν μία μυστική ερωτική γνωριμία. Από τις 20/1 θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ή κάποια αγορά που θέλετε να κάνετε.

Υδροχόος

Περνάτε όμορφες στιγμές με φίλους, κάνετε ταξίδια-εκδρομές, είναι μέρες που μπορείτε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, όμως φόβοι, ανασφάλειες,  πληγές και μνήμες από το παρελθόν δεν σας αφήνουν να χαρείτε, προσπαθήσετε να σκέφτεστε θετικά και όσα έχετε περάσει να τα χρησιμοποιήσετε σαν βοήθεια για το μέλλον. Προσέχετε και το παρασκήνιο που μπορεί να γίνεται γύρο από εσάς, αλλά και εσείς κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις για οικονομικούς λόγους αλλά και ερωτικούς. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δημοφιλείς, νέες γνωριμίες και ένας νέος έρωτας έρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Προσέχετε την ένταση στις συζητήσεις με αδέρφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Είναι μια περίοδος ξεκαθαρίσματος και οργανώσεις στις φιλικές σχέσεις. Κρατάτε κοντά σας φίλους που αξίζουν, που σας σέβονται, σας εκτιμούν και βοηθάνε στην εξέλιξή σας και απομακρύνετε τους φίλους που σας σαμποτάρουν, εμποδίζουν, από τους στόχους σας, είναι αρνητικοί και στέκονται εμπόδιο στη ζωή σας. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοείστε και θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, αλλά και για να βελτιώσετε τα οικονομικά, από την άλλη θα έχετε απρόσμενα έξοδα που θα επηρεάσουν τον προϋπολογισμό σας. Στις 18 Ιανουαρίου μία νέα γνωριμία ίσως και ερωτική γνωριμία, με άτομο καταξιωμένο, μπορεί να βοηθήσει και τα οικονομικά. Μη μπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους γιατί πιθανόν να έχετε ξαφνικές αλλαγές.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου και τα ενεργά μεσοδιαστήματα.
Επόμενο άρθροOλική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα: Το ουρλιαχτό του Λύκου
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here