Widgets Magazine

Μία εβδομάδα σχετικά ήσυχη από αστρολογικές όψεις που μας προετοιμάζει όμως για την έκλειψη που θα ακολουθήσει στις 5/6. Βρισκόμαστε μετά από τη Νέα Σελήνη και τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα και πηγαίνουμε προς την εκρηκτική έκλειψη με τον Άρη να πρωτοστατεί. Επηρεάζοντας ολα τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες). Είναι η εβδομάδα που μας δίνετε η ευκαιρία να να δούμε μπροστά μας τη διάψευση από τις υποσχέσεις που έχουμε ακούσει, για να περάσουμε σε ένα καλό ξεκαθάρισμα με την έκλειψη στις 5 Ιουνίου. Την Δευτέρα ο Άρης από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνοντας την επαγρύπνηση μετά το λήθαργο που ειχαμε πέσει. Παίρνουμε τα ρίσκα μας για να επιτύχουμε, δρούμε παρορμητικά αλλά συνάμα δε λείπει ο ρομαντισμός και το συναίσθημα. Επίσης, αυτες τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχουμε οικονομικές εξελίξεις και ίσως μας ανακοινωθούν και κάποιες επιπλέον οικονομικές ενισχύσεις. Στα μέσα της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει για τους επόμενους δυόμιση μήνες περίπου, εώς τις 5 Αυγούστου. Από αυτή τη θέση θα μας κάνει πιο παρορμητικούς στην επικοινωνία μας με την τάση να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας πιο εύκολα, να είμαστε πιο προστατευτικοί, αλλά και η σκέψη μας θα γυρίζει γύρω από οικογενειακά θέματα. Τα 12 ζώδια την εβδομάδα:

Κριός

Προκύπτουν ξαφνικές ευκαιρίες για τα οικονομικά σας, ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα μπορούσαν να αφορούν και κρυφά έσοδα. Αποφύγετε εμμονικές συμπεριφορές στην εργασία σας, σας εκτιμούν γι’ αυτό που είστε. Μην συμπεριφερθείτε με τρόπο που θα διακινδυνέψουν οι συνεργασίες.

Mood of the Week: Τύχη σε συζητήσεις που θα κάνετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μοιράζεστε ιδέες και ενδιαφέροντα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στο σπίτι σας.

Ταύρος

Ο φιλικός σας κύκλος, αλλά και οι στόχοι σας, είναι ενεργοποιημένοι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όπου έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε, τόσο στη προσωπικότητα σας, όσο και στον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Δεχθείτε τις αλλαγές που έρχονται, μην μένετε κολλημένοι, ακόμα και αν πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Νομικές υποθέσεις ίσως σας αναστατώσουν.

Mood of the Week: Νέες επαφές, νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σας θα είναι και αυτοί που θα σας προσφέρουν βοήθεια.

Δίδυμοι

Έρχεται η ευκαιρία που περιμένατε στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσαμε να πούμε από έναν αφανή ήρωα στη ζωή σας. Οι άλλοι μπορεί να αγνοούν ποιος είναι, εσείς όμως ξέρετε. Εάν πιεστείτε τόσο πολύ στην καθημερινότητά σας, προσπαθήστε να μην εκραγείτε προς το λάθος πρόσωπο. Νέες πηγές εισοδήματος έρχονται για εσάς.

Mood of the week: Η ατμόσφαιρα παραμένει θολή, αλλά μην κλειστείτε στον εαυτό σας και χάσετε ευκαιρίες που έρχονται γιατί θέλετε να έχτε τη βοήθεια που θέλετε.

Καρκίνος

Δέχεστε την ξαφνική εύνοια ενός ατόμου που δεν είναι στο άμεσο και καθημερινό σας περιβάλλον για να εκπληρώσετε μια σας επιθυμία. Θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει. Μην παραμείνετε αδιάλλακτοι σε κολλημένες ιδέες για τη σχέση σας και τις συνεργασίες σας. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις ή την λήξη ή υπογραφή κάποιου συμβολαίου.

Mood of the week: Η σκέψη σας περνάει σε εγρήγορση. Θέλετε να πετύχετε αυτά που σκέφτεστε, τόσο για εσάς τους ίδιους, όσο και για την οικογένειά σας. Αρχίζετε ίσως να σκέφτεστε πιο έντονα την πιθανότητα μετακόμισης ή αλλαγής εργασίας και καριέρας γιατί δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις σας.

Λέων

Τακτοποιούνται οικονομικά χρέη από εκεί που δεν το περιμένατε, τα οποία θα βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας σας. Ακόμα, είναι πιθανή και η λήψη αποφάσεων σχετικά με την προώθηση σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Σε κάθε περίπτωση η θέση σας βελτιώνεται ξαφνικά.

Mood of the week: Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε θέματα καριέρας και μεγάλων οργανισμών που θέλετε να εισχωρήσετε. Δεν θα χρησιμοποιηθούν πάντα τα πιο νόμιμα μέσα, ωστόσο σας είναι εύκολο να μάθετε τις κατάλληλες πληροφορίες για να το πετύχετε.

Παρθένος

Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία από άτομο που συνεργάζεστε ή έχετε μια πιο στενή σχέση. Θα σας προτείνει συνεργασία από εκεί που δεν το περιμένετε. Εάν θα προχωρήσετε ή όχι καλό θα είναι να εξεταστεί ο προσωπικός σας χάρτης γιατί ο Ποσειδώνας απέναντί σου μπορεί να φέρει εξαπατήσεις.

Mood of the week: Η κοινωνική σας ζωή, οι φίλοι σας, αλλά και οι ομάδες που συμμετέχετε αρχίζουν να μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχής σας. Οι επικοινωνίες σας αυξάνονται και έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε στόχους που έχετε βάλει.

Ζυγός

Ξαφνικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές ή κληρονομικές σας υποθέσεις. Η βοήθεια θα έρθει από το χώρο της καθημερινότητας και της εργασίας σας. Η δημόσια εικόνα σας, η καριέρα σας και η επιβράβευση για την υπομονή και επιμονή που έχετε δείξει θα συζητηθεί από ανωτέρους σας, αλλά και την οικογένειά σας.

Mood of the week: Εάν έχετε σκοπό να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα, να το ελέγξετε αρκετές φορές για να είστε σίγουροι.

Σκορπιός

-> Τα ωραία είναι τα απρόοπτα. Ρομαντικοί, ερωτικοί, θα περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Το φλερτ έχει ανταπόδοση μέσα από μία κοινωνική πρόσκληση που θα λάβετε. Εάν έχετε σχέση, ο σύντροφός σας επιφυλάσσει μία έκπληξη, ενώ οι γονείς θα πάρετε αναπάντεχα νέα από τα παιδιά σας.

Mood of the week: Αρχίζει ένας κύκλος σεμιναρίων και πληροφοριών που θα πάρετε από άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή με διαφορετική νοοτροπία από εσάς.

Τοξότης

Ευχάριστα νέα θα λάβετε από την οικογένειά σας και άτομα που ζουν ή εργάζονται στον ίδιο χώρο με εσάς. Θα είστε πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά σας για να κλείσετε τυχόν εκκρεμότητες. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας και τις ιδέες σας, για να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας, αντί να μείνετε προσκολλημένοι στα προβλήματα του παρελθόντος.

Mood of the week: Είναι ξεκάθαρο ότι θα έχετε από εδώ και πέρα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, έξυπνες ιδέες για να καλύψετε έξοδα και χρέη που σχετίζονται με το παρελθόν. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που θα δείτε βελτίωση.

Αιγόκερως

Λαμβάνετε ξαφνικά και ευχάριστα μηνύματα από τον σύντροφο σας ή από το άτομο που φλερτάρετε τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι απίθανο να ζητήσετε να περάσετε σύντομα σε συνάντηση. Οι σχέσεις σας είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, σας απασχολούν. Θα πάρετε πληροφορίες από πελάτες σας που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε μία συμφέρουσα συμφωνία.

Mood of the week: Η καθημερινότητά σας παραμένει μπερδεμένη καθώς δεν είστε σίγουροι τι είναι αλήθεια και τι ψέματα από αυτά που σας λένε.

Υδροχόος

Εάν έχετε σκοπό να εκμεταλλευτείτε κάποιο ακίνητο ή μία οικογενειακή επιχείρηση είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε για να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν. Συναντήσεις, επικοινωνίες και πολλές πληροφορίες ξεκινούν στην καθημερινότητά σας. Τέλος, αποφύγετε υπερβολές στις απολαύσεις, όπως το φαγητό, γιατί αυτή τη περίοδο θα φανεί άμεσα στην υγεία σας.

Mood of the week: Συνεχίζει η ερωτική περίοδος για εσάς και συναντήσεις θα γίνονται όλο και πιο συχνές. Προσοχή μόνο μην παρεκτραπείτε οικονομικά για να ενθουσιάσετε τους άλλους.

Ιχθύες

Περνάτε άμεσα στη δράση και συναντήσεις θα σας ωφελήσουν να εκπληρώσετε το αναπάντεχο. Δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε εσείς το άτομο που σας ενδιαφέρει είτε φιλικό, επαγγελματικό είτε ερωτικό, για να πετύχετε αυτό που θέλετε εσείς για τον εαυτό σας. Προσοχή όμως μην παρεκτραπείτε και δώσετε λάθος μηνύματα.

Mood of the week: Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει το ωραίο κομμάτι του καλοκαιριού που έχει σχέση με τα προσωπικά/ερωτικά σας. Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα δείτε άτομα να σας αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους.

Αγγελική Μαλαγαρδή.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here