Widgets Magazine

Οι αλλαγές και οι συνειδητοποιήσεις είναι κάτι που αφορά και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου, ακόμα κι αν γίνονται με διαφορετικό τρόπο και διάθεση για το κάθε ένα από αυτά. Ο Απρίλιος είναι μήνας «επανεκκινήσεων» για όλους και σε εσάς αυτό μεταφράζεται σε νέους στόχους και σχέδια, φιλικές σχέσεις, φλερτ και φιλίες. Η δημιουργική διάθεση αυξάνεται, είτε πρόκειται για νέα εγχειρήματα, είτε ακόμα και για έναν απόγονο. Προσοχή χρειάζεται σε ασάφειες, εξαπατήσεις και μεγάλες προσδοκίες, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τρίτων,  που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με εσάς. Τέλος, προσοχή και στις υπερβολές παντός είδους.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Οι αλλαγές συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα, αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Aυτό μπορεί να συμβεί με ξαφνικό τρόπο και οι ανατροπές να σας οδηγήσουν σε διαφορετικούς δρόμους. Νιώθετε αναστατωμένοι εδώ και καιρό και είναι κάτι που πρόκειται να συνεχιστεί και τώρα, αν έχετε γεννηθεί τις 2-3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Αφήστε την ροή να κάνει τη δουλειά της, συντονιστείτε μαζί της και μην αντιστέκεστε. Οι αλλαγές, θα έρθουν έτσι κι αλλιώς. Ευνοούνται οι σχέσεις με φίλους, ειδικά μέχρι τα μέσα του μήνα, οι συμμετοχές σε ομάδες και συλλόγους αλλά κυρίως, τα νέα σχέδια και οι μελλοντικοί σας στόχοι, που καλείστε να ενεργοποιήσετε. Οι τελευταίες δέκα ημέρες του μήνα θετικότερες, με την Αφροδίτη να φτιάχνει  την διάθεση σας και να βοηθά σε μετακινήσεις, θέματα σπουδών  και επικοινωνίας και στην βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου είναι «θολές» με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα να λαμβάνει για εσάς χώρα στον 8ο φυσικό σας οίκο και να ζητά προσοχή σε ό,τι σχετίζεται με οικονομικά τρίτων σε σχέση με εσάς. Παράλληλα, υπάρχει και ένα ψυχολογικό μπέρδεμα με τα «θέλω» σας που δημιουργεί ασάφειες. Η Νέα Σελήνη βέβαια κινητοποιεί  με επιβοηθητικό τρόπο καταστάσεις για εσάς. Όλα βελτιώνονται από τα μέσα του μήνα και μετά, με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων να «στηρίζει» το δικό σας δεκαήμερο. Νέοι στόχοι και σχέδια, γόνιμες συμμετοχές σε συλλογικότητες, επαφές με φίλους, σας βοηθούν να προχωρήσετε. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν το διαδίκτυο και μπορεί να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις, ειδικά τις τελευταίες μέρες του μήνα. Μετά τις πρώτες δέκα μέρες του Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε πρακτικά και οικονομικά θέματα της καθημερινότητας, που έμειναν πίσω το προηγούμενο διάστημα.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Ο Δίας ετοιμάζεται να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία τον Απρίλιο, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για τους Λέοντες που έχετε γεννηθεί 15 έως 17 Αυγούστου. Η επιρροή αυτή, θα δείξει τα αποτελέσματα της και αργότερα, με την ορθοδρόμηση του. Επεκτάσεις, θετικές εκβάσεις, νέοι ορίζοντες και  απελευθέρωση από βάρη σημαίνει αυτό κατά κύριο λόγο, αλλά και δημιουργικότητα, έρωτα, γονιμότητα και νέα μέλη στην οικογένεια. Μπορεί η καθημερινότητα σας να έχει δυσκολίες και να έχετε πολλά να διευθετήσετε, όμως υπάρχει και η στήριξη ώστε να τα καταφέρετε. Προσοχή στα θέματα υγείας χρειάζεται, μην την παραμελείτε. Πιο δημιουργικό και άνετο το δεύτερο μισό του μήνα. Η Πανσέληνος στις 19/4, που είναι φιλικότερη για εσάς, θα «φωτίσει» ζητήματα σπουδών, μετακινήσεων, μέσων μαζικής μεταφοράς και επικοινωνίας. Όλα δείχνουν, ότι ο Απρίλιος θα είναι πιο γόνιμος για εσάς.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here