Widgets Magazine

Σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα και τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη.

Ενας Ερμής εγκλωβισμένος στον ιστό του Ποσειδώνα έχει την άνεση να μεγαλουργήσει, να εκφραστεί,  να διαπρέψει και να χαθεί μέσα σε πνευματικά και καλλιτεχνικά μονοπάτια. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή για να μην χαθεί μέσα στη φαντασία και το όραμα που χάνει κάθε μορφής πρακτικότητα. Ο Ποσειδώνας παντοδύναμος στο ζώδιο των Ιχθύων ανακατεύει την τρίαινα του, δημιουργώντας θύελλες σκόνης και νέφους που μπορεί εύκολα κάποιος να χάσει την επαφή  με την πραγματικότητα. Αντίθετα ο Ερμής σε πτώση στους Ιχθείς μειώνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μας και  τα νέα που μεταδίδονται πιθανόν να είναι κατασκευασμένα σε κοσμικό επίπεδο. Δεν επιτρέπεται να χαθούμε σε ψεύτικες υποσχέσεις και να εξαπατηθούμε από θριαμβολογίες. Πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος θα έχει να υποστεί αρκετές απογοητεύσεις αλλά και διάψευση των  προσδοκιών του. Είναι κάτι σαν να μας κλέβουν πνευματικά δικαιώματα, αν όχι υλικά αποκτήματα και δυστυχώς, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε καθότι γινόμαστε ευαίσθητοι και νωθροί στις κινήσεις μας. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να παίρνουμε αποφάσεις, ειδικά  σε ό,τι έχει σχέση με το εμπορείο και γραφειοκρατικά- διαδικαστικά θέματα. Κάπως σαν να είναι ο Ερμής ανάδρομος – χωρίς όμως να είναι. Αντίθετα ότι έχει σχέση με καλλιτεχνική δραστηριότητα όπως ποίηση, κινηματόγραφο, ζωγραφική κτλ, θα έχει έμπνευση και ενόραση. Διοχετεύουμε  λοιπόν την ενέργεια μας σε πνευματικά θέματα και ίσως ήρθε η ώρα να λειτουργήσουμε με την διαίσθηση που θα είναι πιο δυνατή αυτές τις μέρες.

Την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο Αφροδίτης/Άρη που θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα σε επίπεδο σχέσεων. Η τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά μας, οι ανάγκες και οι επιθυμίες μας θα έρθουν σε σύγκρουση   με στόχους ανεκπλήρωτους με αποτέλεσμα να έχουμε την τάση να αντιδράσουμε σπασμωδικά και αψυχολόγητα. Θέλει προσοχή να μην υπερβάλουμε στην συμπεριφορά μας ώστε να μην  πληγώσουμε και να μην πληγωθούμε από ανθρώπους που αγαπάμε.

Ας δούμε ξεχωριστά το κάθε ζώδιο.

Κριός: Οι σκέψεις  είναι  που σας περιορίζουν και για να μην απογοητευθείτε ασχοληθείτε κατά βάση με πνευματικά θέματα χωρίς να σας απασχολεί τι εικόνα θα δώσετε στο περιβάλλον σας. Ο Αρης δικός σας κυβερνήτης θα έχει την τάση να διαπραγματευθεί με έντονο και ακραίο τρόπο.

Ταύρος: Σε κοινωνικούς χώρους θα αισθάνεστε άβολα, ίσως και μη αποδεκτοί από τον περίγυρο.  Έχετε όμως την δυνατότητα εμπνεύσετε την ομάδα και τους φίλους σας.

Δίδυμοι:  Νιώθετε ανικανοποίητοι με τους στόχους και τις προσδοκίες σας κατά βάση στα εργασιακά ζητήματα. Δώστε προσοχή σε πιθανά  σκάνδαλα που μπορεί να ξεσπάσουν καθώς και στην διακίνηση της πληροφορίας

Καρκίνος: Συναίσθημα και έμπνευση σας διακατέχουν αυτές τις μέρες, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή πνευματικές εργασίες.

Λέων: Κρυφές επικοινωνίες και συναντήσεις και κρυφές φαντασιώσεις  που μπορεί εύκολα να σας  απομακρύνουν  από την πραγματικότητα. Ισχυρή διαίσθηση και τάση για αποφυγή της πραγματικότητας .Προσοχή στο υγρό στοιχείο.

Παρθένος: Μέσω τις καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας θα βρείτε πλήρη έκφραση των αναγκών σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις από σύντροφο ή συνεταίρους.

Ζυγός: Η καθημερινότητα σας είναι λίγο κουραστική αυτό το διάστημα, μπορεί να αισθάνεστε εξασθενημένοι. Ο χώρος εργασίας σας δεν είναι ξεκάθαρος και σας αποδιοργανώνει.

Σκορπιός: Μεγάλη πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία. Ρομαντικές αισθηματικές συναντήσεις και επικοινωνίες πιθανότατα σε μυστικούς χώρους.

Τοξότης: Ο χώρος τις οικογένειας και του σπιτιού σας αποτελεί πηγή άγχους αλλά και ζημιών από υγρό στοιχείο- προσέξτε τις διαρροές και τις πλημμύρες. Μην λέτε ψέματα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας είναι άκρως ρομαντικές αλλά δυστυχώς εντελώς αποδιοργανωμένες. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με τον πιο ωραίο τρόπο.

Υδροχόος: Πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας, γιατί πιθανότατα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το διάστημα που ακολουθεί πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες για οικονομικά θέματα. Οι τυχόν υποσχέσεις που θα λάβετε ίσως να μην υλοποιηθούν.

Ιχθύες: Εκπέμπετε μαγνητισμό και ερωτισμό αλλά η κρίση σας είναι αλλοιωμένη και δεν είστε σε θέση μα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Τα ροζ γυαλιά που επιθυμείτε να φοράτε στην καθημερινότητα έχουν ξαφνικά πάρει μια πιο σκούρα απόχρωση.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here