afrodith-antithesh-dias-ypervoles
Widgets Magazine

… Και αμέσως μετά, Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα!

”Το πολύ δεν είναι αρκετό”.
Αυτή η διάθεση θα επικρατήσει για πολλούς τις επόμενες μέρες, με την Αφροδίτη να πλησιάζει τον Δία με όψη αντίθεσης κι αμέσως μετά, τον Ποσειδώνα με όψη τριγώνου.
Τα καλά νέα: Παροχές, δώρα, ευχές που γίνονται πραγματικότητα, απελευθέρωση από βάρη, περισσότερη τύχη.
Τα κακά νέα: Συναισθηματικές (και όχι μόνο) υπερβολές, πολυφαγία, σπατάλη, έξοδα χωρίς λόγο, υπερκατανάλωση τροφίμων και ποτών, τεμπελιά, επιπολαιότητα, δυσκολία στο να μπουν όρια, αποφυγή ανάληψης ευθυνών.
Κι ενώ δεν έχουμε να φοβόμαστε πολλά από την συγκεκριμένη όψη, καλό είναι να μην ”ξεχειλώσουμε” όρια που αργότερα θα μετανιώσουμε σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό – ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός – είτε αυτά αφορούν τη διατροφή και την διασκέδαση, είτε αγορές, είτε σχέσεις και γνωριμίες.
 
Κριοί που έχετε γεννηθεί στις 7 – 8/4, Ζυγοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 – 11/10: Όσα αναφέρθηκαν περί… υπερβολών και αντίστοιχων αντιδράσεων, σας αφορούν. Είστε αρκετά κουρασμένοι και η όποια ευκαιρία να χαρείτε, μπορεί να σας βγάλει εκτός ορίων. Ευχαριστηθείτε το οτιδήποτε θετικό προκύψει αλλά αν το ”ανθρωπάκι” στον ώμο σας σας, σας ψιθυρίζει ΣΤΟΠ, ακούστε το, για να μην ξεπεράσετε λεπτές γραμμές που αργότερα θα σας φέρουν δεύτερες σκέψεις, απογοητεύσεις και διλήμματα.
 
Παρομοίως και για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί κοντά στις 9 – 10/7, με τη διαφορά του ότι έχετε να περιμένετε πιο “τυχερή” έκβαση σε κάποιον τομέα (οικονομικά και συναισθηματικά), έκβαση από την οποία θα προκύψει ικανοποίηση. Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 7 – 8/1: Παροχές από τον/την σύντροφο, ευχάριστες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, συμφωνίες που θα σας ωφελήσουν, αρκεί να αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις, ξεχνώντας ποιοι είστε. Αρκετοί Αιγόκεροι θα απελευθερωθείτε από σχέσεις και καταστάσεις που σας προσθέτουν βάρος.
 
Ταύροι που έχετε γεννηθεί στις 7 – 8/5: Ευχάριστα νέα που μπορεί να αφορούν συμφωνίες ή μελλοντικά σχέδια, μετακινήσεις, ταξίδια και συναντήσεις με φίλους, μεταφορικά μέσα και θέματα σπουδών. Παρ’ όλα αυτά, χαλιναγωγήστε την φυσική σας τάση για υπερβολές σε γλυκά κλπ.
 
Παρθένοι που έχετε γεννηθεί στις 9 – 10/9 και Ιχθύες που έχετε γεννηθεί 8 – 9/3: Όλα καλά, αρκεί να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι επιλογές και οι αποφάσεις σας πρέπει να χαρακτηρίζονται από σύνεση. Μη βιαστείτε να υπερεκτιμήσετε κινήσεις και να απογειωθείτε στα σύννεφα. Βάλτε τα πάντα στο σωστό πλαίσιο, οι ξεχειλωμένες προσδοκίες μπορεί να σας απογοητεύσουν αργότερα και θα είναι κρίμα. Χαρείτε όσα έρθουν στο βαθμό που τους αναλογεί.
 
Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί 9 – 10/11: Θα αποκαταστήσετε επικοινωνιακά σχέσεις αρκεί όσα πείτε και όσα ακούσετε να στηρίζονται στην πραγματικότητα. Θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα και σε όσα αφορούν την έμπνευση, την επιχειρηματικότητα και τα παιδιά σας.
 
Τοξότες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 10/12: Οι αμφιβολίες που έχετε, κάποια βάση έχουν. Παρ’ όλα αυτά, δεν χρειάζεται να υπερδιογκώνετε τις καταστάσεις. Προσέξτε ιδιαίτερα τις οικονομικές κινήσεις σας και θυμηθείτε πως ό,τι σας απογοήτευσε στο παρελθόν, μπορεί να το επαναλάβει και στο μέλλον αν του αφήσετε το πεδίο να το κάνει. Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7 – 8/6: Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες και συμφωνίες, ώστε να μην νιώσετε ανασφαλείς οικονομικά και επαγγελματικά αργότερα.
Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7/2, προσοχή σε διατροφικές υπερβολές παντός είδους (διατροφική υπερβολή είναι και η εξαντλητική δίαιτα). Μυστικά, ψέμματα, κρυφές κινήσεις, παρασκηνιακές αποκαλύψεις, ειδικά σε σχέσεις που δεν είναι η ώρα να αποκαλυφθούν.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here