Widgets Magazine

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός, αγαπημένοι φίλοι και εραστές οι δύο τους,  συναντιούνται εκ’ νέου υπό μορφή εξαγώνου, ο ένας στο ζώδιο του Κριού και η άλλη στο ζώδιο του Υδροχόου. Η δε Αφροδίτη στο αγαπημένο ζώδιο του Ουρανού νιώθει ελεύθερη να επικοινωνήσει τις ιδέες της όσο απελευθερωμένες κι αν είναι. Χαρούμενη, σχεδόν αναίτια ξεσαλωμένη, η μέρα είναι ιδανική για ξεφάντωμα και ο ενθουσιασμός θα είναι διάχυτος παντού. Εν δια μέσω εξαιρετικών ιδεών, επαναστατικών πρακτικών και προωθήσεων που εξυπηρετούν τα οικονομικά, οι  ιδέες μας θα είναι ευφυέστατες. Την τιμητική  του όμως θα έχει ο έρωτας, αυτό το μικρό φτερωτό άτακτο αγγελάκι με το τόξο που εκείνη την μέρα θα  βγει για να στοχεύσει θύματα με ευαίσθητες καρδιές. Κεραυνοβόλοι έρωτες με την πρώτη ματιά, ( μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός είναι στον Κριό), ξαφνικές συναντήσεις και πολλά φλερτ, με αμφίβολη όμως συνέχεια -μια και δεν επενδύουμε σε βάθος χρόνου όταν πρωτοστατεί ο Ουρανός αλλά όπως και να χει είναι μια καλή αρχή για να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας. Η πρωτοτυπία, η γοητεία και η τόλμη θα οδηγήσουν τα βήματα μας να νιώσουμε συναισθήματα μέσα από κοινές ομάδες με ιδεολογίες που μας είναι γνωστές και οικείες. Προσοχή ίσως λίγο στην ακραία  απελευθερωμένη συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει σε μπλεξίματα μέσα σε αυτές τις ομάδες που πιθανότατα συμπεριλαμβάνουν και πρόσωπα του φιλικού ή του συγγενικού  περιβάλλοντος. Το φιλικό σεξ καμιά φορά, μπορεί να κρύβει μεγάλες παγίδες-ας μην αναφέρουμε καν τα μπερδέματα μέσω οικογενειών και λοιπών συλλογικών συνδέσμων (κουμπάροι, ομοιδεάτες συμπέθεροι κλπ )

Ας κρατήσουμε τελικά ότι το γενικότερο κλίμα θα είναι ευχάριστο και αυτοί που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, όπως επίσης οι Τοξότες, Λέοντες και οι Κριοί.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΌχι μόνο Σεξ… αλλά και φίλοι!
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη (και Μερική Έκλειψη Ηλίου) στις 15/2/2018: Αλήθειες και ψέματα
Κατερίνα Καράμπελα
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here