Widgets Magazine

‘’Παν μέτρον άριστον’’: Η φράση είναι χρησιμότερη από ποτέ στην περίπτωση που οι δύο ευμενείς  του Ζωδιακού, συναντώνται με δυσμενή όψη. Και στην παρούσα περίπτωση, έχουμε την Αφροδίτη στις 21°34’ του Υδροχόου να κλείνει όψη τετραγώνου με τον Δία στις 24°34 του Σκορπιού, επηρεάζοντας σε πρώτη φάση κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Σταθερών Ζωδίων (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους).

Η Αφροδίτη του Υδροχόου δεν είναι εκείνη που αντικατοπτρίζει την κλασσική εικόνα και τα αιτήματα του πλανήτη. Δεν αρκείται στις συμβατικές σχέσεις, δεν στοχεύει στην δέσμευση αν δεν εμπεριέχει προσωπική ελευθερία και δεν αναγνωρίζει κανενός είδους επαφή αν δεν χαρακτηρίζεται από εγκεφαλική επικοινωνία. Είναι απρόβλεπτη αλλά και αρκετά απόλυτη με σνομπ διάθεση απέναντι σε ό,τι θεωρεί υποδεέστερο ή σε ό,τι δεν συμφωνεί με τις συνήθως ολοκληρωτικές απόψεις της.

Ο Δίας του Σκορπιού από την άλλη δεν στερείται συναισθήματος αλλά ούτε και… απολυτότητας! Σχετίζεται δε άμεσα με οικονομικά (και κερδοσκοπικά) θέματα.

Η όψη τετραγώνου μεταξύ τους, μπορεί να αναδείξει κάθε είδους υπερβολή: Στην συμπεριφορά, στο ντύσιμο, στην διατροφή και κυρίως σε όσα λέμε και όσα ακούμε. Μεγαλοστομίες και ουτοπικές αντιδράσεις, ροπή στην επιπολαιότητα και στην αδηφαγία, σε όλα τα επίπεδα. Αυξάνεται η ανάγκη για σπατάλη, προκειμένου να ικανοποιηθεί το ‘’Εγώ’’ μας και τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Αυτή η ικανοποίηση του ‘’Εγώ’’ καθρεφτίζεται και σε ψυχολογικό επίπεδο, εφόσον υπό αυτή την επιρροή, προηγείται έναντι του ‘’Εμείς’’, με αποτέλεσμα να μην χαρακτηρίζεται ασφαλώς θετική όψη για σχέσεις και συνεργασίες.

Τέλος, μειώνεται η διάθεση για κίνηση και αυξάνεται η διάθεση για… τεμπελιά και καλοπέραση.

Συμπέρασμα: Αν σήμερα πρόκειται να υποσχεθείτε κάτι ή να δεχτείτε μία πρόταση, φροντίστε να μην αφορούν τον ‘’ουρανό με τα’ άστρα’’, θα είναι κομματάκι δύσκολο να τα κατεβάσετε ή να τα κατεβάσουν για εσάς. Θυμηθείτε ότι έχουν κι οι άλλοι ανάγκες, όχι μόνο εσείς. Διασκεδάστε το, αλλά καλό είναι να μην προβείτε σε υπερβολές που αύριο θα μετανιώσετε. Η ικανοποίηση των επιθυμιών δεν αφορά μόνο την ποσότητα κι αυτή η όψη λειτουργεί υπέρ της, σε βάρος της ποιότητας, σε όλα τα επίπεδα.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑυτογνωσία και Αρμονία μέσω της Αστρολογίας και της Ελληνικής Μυθολογίας.
Επόμενο άρθροΌχι μόνο Σεξ… αλλά και φίλοι!
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here