Widgets Magazine

Μια μορφή αγάπης και κατανόησης που αναδύεται μέσα από μητρικά ένστικτα. Νοσταλγία για παλιές αγάπες και τόπους που μας γεμίζουν αναμνήσεις. Κάθε τι παλιό και αυθεντικό βγαίνει στην επιφάνεια. Η καθημερινότητα διαμορφώνεται έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε κοντά σε οικεία πρόσωπα που μας προκαλούν ηρεμία. Τα θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους γονείς και τα παιδιά τείνουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με την θετική μορφή. Η αρμονία στις σχέσεις μας είναι το ζητούμενο και το κατορθώνουμε δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο χώρο που ζούμε. Είναι μια καλή περίοδος να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την αποπεράτωση μιας εργασίας στο σπίτι.

Στον ερωτικό τομέα η τρυφερότητα, η ζεστασιά και η αγάπη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Όμως και η ψυχολογική υποστήριξη στο σύντροφο όταν ύπαρξει ανάγκη.

Ας δούμε και τις βασικές όψεις που θα κάνει με τους άλλους πλανήτες:

4/8: Αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης, μικροπροβλήματα που πιθανόν να μας κάνουν να αποστασιοποιηθούμε από οικεία πρόσωπα και να ασχοληθούμε με προσωπικά μας θέματα σε συναισθηματικό επίπεδο.

10/8: Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης, άριστη επικοινωνία  με την οικογένεια. Εμπόριο με κέρδος. Ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις με ερωτικό ενδιαφέρον. Διακοπές με την οικογένεια και με φίλους. Επίσης ευνοεί κάθε είδους συγγραφή και τακτοποίηση εγγράφων.

12/8: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, ρομαντισμός και καλλιτεχνική διάθεση. Οι σχέσεις έχουν σαν κυριότερο χαρακτηριστικό το ψυχικό δέσιμο. Πολύ καλή περίοδος για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ερωτικά είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε την αγάπη σας καθώς και να ζήσετε τα όνειρα σας.

15/8: Αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα. Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, να διακόψετε ότι σας δυσαρεστεί. Πολλές φορές μπορεί να είμαστε απόλυτοι κι έτσι υπάρχει απογοήτευση. Προσοχή  χρειάζεται σε ό,τι έχει σχέση με την οικογενειακή περιουσία ή τα οικογενειακά έσοδα. Τα μεγάλα πάθη, φοβάμαι ότι φέρνουν αντιπαλότητες, εκεί χρειάζεται  περισσότερη σύνεση για να ξεπεραστούν.

17/8: Τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, η υπερβολή και η σπατάλη είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης. Μακρινά ταξίδια που πιθανόν να μην έχουν οργανωθεί καλά ή πρέπει να χαλάσουμε περισσότερα χρήματα από ότι υπολογίζαμε. Υπάρχει μια τάση απιστίας στον ερωτικό τομέα. Αν δεν διαχειριστούμε σωστά τις ευκαιρίες στον ερωτικό ή στον οικονομικό τομέα θα υποστούμε τις συνέπειες.

24/8: Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Τάση για ξαφνική ανεξαρτησία και ελευθερία που γίνεται αιτία χωρισμών. Διαχωρίζουμε την θέση μας από το οικείο μας περιβάλλον και αυτό ως ένα βαθμό προκαλεί αποξένωση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Δεσμοί της Σελήνης δεσμεύουν τους έρωτες της ζωής μας!
Επόμενο άρθροΑντιμετώπιση πλανητικών επιρροών – Α’ μέρος
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here