Widgets Magazine

Ζεστασιά και θαλπωρή μας προσφέρει η Αφροδίτη στον Ταύρο, πάντα σε πλαίσιο όμως υλικών αγαθών. Τον φυσικό και απέριττο ερωτισμό μαζί με το πείσμα και την πολυτέλεια αναδεικνύει αυτή την Αφροδίτη. Η αίσθηση ότι ολοκληρωνόμαστε μέσα από τoν έρωτα και το συναίσθημα, θα  γίνει πιο έντονο αυτό το διάστημα. Η ασφάλεια θα είναι το ζητούμενο, είτε υλική είτε συναισθηματική. Έχουμε όλη την δυνατότητα να δώσουμε προστασία και να πάρουμε ασφάλεια που τόσο στις μέρες μας  έχουμε ανάγκη. Τα ακραία πάθη δεν είναι στο πρόγραμμα, αντιθέτως, η ηρεμία και η θαλπωρή μας κάνει και αισθανόμαστε πιο κοντά στους ανθρώπους. Δύσκολα τα ρίσκα, και τα συναισθηματικά όπως και τα οικονομικά: Ήρθε ο καιρός να κατοχυρώσουμε τα κεκτημένα μας. Παρότι το γενικό πλανητικό σκηνικό είναι βαρύ, η Αφροδίτη δεν κάνει δύσκολες όψεις.

Ας τις δούμε αναλυτικά.

Στις 7/4: Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Μπορούμε αυτό το διάστημα να δρέψουμε τους καρπούς από παλιότερες προσπάθειες οικονομικής φύσεως ή να θελήσουμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας ακόμα περισσότερο και να κάνουμε πιο σταθερή μια μακροχρόνια σχέση.  Επίσης έχουμε την δυνατότητα να μην αφήσουμε τα πάθη ανεξέλεγκτα και να ρισκάρουμε λιγότερο. Το φόντο όλων αυτών θα είναι εκείνο της κοινωνικής αναγνώρισης. Εύνοια θα έχουν τα ζώδια Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως του τέλους του 1ου δεκαημέρου και κατόπιν τα ζώδια Σκορπιός, Ιχθύς.

Στις 11/4 και 12/4:  Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Αιγόκερω και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αρμονικά και συγκρατημένα θα βγαίνουν τα ερωτικά πάθη στην πρώτη περίπτωση. Προσπαθούμε να κατοχυρώσουμε τα οικονομικά και τα συναισθήματα μας με λιγότερες απώλειες: Η  ισορροπία είναι εφικτή και μπορούμε να απολαύσουμε την ηρεμία που μας δίνει η σιγουριά. Στην δεύτερη όψη, η καλλιτεχνική διάθεση και ο ρομαντισμός μας κατακλύζει και είναι μια πολύ καλή περίοδος για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο ιδεαλισμός και η τρυφερότητα διέπουν τις ενέργειες μας. Ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο: Χαρείτε αυτή την περίοδο χωρίς να σκεφτείτε τι θα δώσετε τι θα πάρετε. Η φιλανθρωπία γίνεται πράξη και σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Εύνοια για όλους και περισσότερο για τα ζώδια της Γης και του Νερού.

Στις 17/4: Η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Το πάθος σε όλο του το μεγαλείο, κι έτσι  πολλές φορές θα υπερβάλουμε εκφράζοντας τον έρωτα μας. Όμως όλα είναι στην υπερβολή, είτε ο τρόπος που εκφραζόμαστε ερωτικά  είτε ο τρόπος που λειτουργούμε στον οικονομικό τομέα. Θέλουμε να κατακτήσουμε την κορυφή με αριβιστικό τρόπο. Το κέρδος επιτυγχάνεται πιο εύκολα και πιο πολύ μέσω τρίτων. Σε αυτές τις όψεις θα αναφερθούμε και εκτενέστερα σε επόμενη ανάρτηση.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος στις 31 Μαρτίου 2018: Ασκήσεις ισορροπίας.
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018 για το ζώδιο του Κριού
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here