Widgets Magazine

Η πραγματική έννοια της Αφροδίτης είναι η απλόχερη και ανιδιοτελής αγάπη. Είναι η ικανότητα μας να μπορούμε να κάνουμε στενές σχέσεις. Μέχρι τις 1/12 η Αφροδίτη ήταν στο Σκορπιό, σε ένα ζώδιο σε θέση αδυναμίας, όπου δεν μπορούσε να εκφραστεί η αγάπη χωρίς εμμονή, πάθος και ένταση.

Από τις 2/12 βρίσκεται στον Τοξότη όπου εδώ εκδηλώνεται  η αγάπη μέσα από την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τη ζωντάνια. Δεν ανέχεται τους περιορισμούς όλων των τύπων. Είναι πιστή όταν δεν την περιορίζουν και γενικότερα είναι μια Αφροδίτη πηγή χαράς και αισιοδοξίας.

Ας δούμε πως επιδρά η διέλευση της στα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η αγάπη σας για μετακινήσεις και ταξίδια αυτή την περίοδο θα σας φέρει ξαφνικά κοντά σε άτομα που έχουν ξένη κουλτούρα, ή μπορεί να έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής από σας. Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στη βελτίωση της πνευματικότητας σας με θρησκευτικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Ίσως τώρα να συναντήσετε το σύντροφο σας σ’ ένα χώρο μάθησης, σε κάποιο ταξίδι ή ακόμη και από το χώρο της δικαιοσύνης. Η σχέση με τους γονείς του συντρόφου σας θα είναι καλή και μια και πλησιάζουν οι γιορτές θα σας προσφέρουν δώρα που δεν τα περιμένατε.

Οι δεσμευμένοι θα βελτιώσουν και θα αναζωογονήσουν τη σχέση τους κάνοντας χαρούμενες και αισιόδοξες συζητήσεις, σχεδιάζοντας ή πραγματοποιώντας ταξίδια αναψυχής. Προσοχή οι του 2ου δεκαημέρου σε εντάσεις. Ξαφνικοί έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας να ελέγχετε τους άλλους θα είναι αυξημένη. Θα θέλετε να γνωρίζετε τα βαθιά τους συναισθήματα, ώστε να νοιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Η σεξουαλικότητα σας θα είναι επίσης αυξημένη. Θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες και εφορίες, θα σας φέρουν κοντά με άτομα που θα σας εξάψουν το ερωτικό ενδιαφέρον, δηλαδή τραπεζικούς και εφοριακούς υπαλλήλους. Παράλληλα αλλάζει ριζικά το συναισθηματικό σκηνικό. Θα εκφραστεί το πάθος σας για ταξιδιωτικές περιπέτειες και οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σεξουαλική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεργάτης ή κάποιο πρόσωπο που έχει να κάνει με καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον για σχέση ή ακόμη  και γάμο. Αυτή την περίοδο ο γραπτός λόγος και τα μηνύματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας επικοινωνία. Προσοχή στον τρόπο έκφρασης με συντρόφους και συνεργάτες. Οι ερωτευμένοι ίσως θελήσουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους, οι δε δεσμευμένοι να αναζωογονήσουν την ήδη ταλαιπωρημένη σχέση τους με ένα ταξιδάκι αναψυχής. Ίσως υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και απομάκρυνση προσώπων.  Οι του 2ου δεκαημέρου κρατάτε “μικρό καλάθι” σε γλυκόλογα και υποσχέσεις, γιατί ίσως υπάρχει το στοιχείο της εξαπάτησης και μάλλον θα πρέπει να κάνετε αναθεώρηση στις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το διάστημα από 2/12 – 25/12 η καθημερινότητα σας γίνεται λίγο πιο απαιτητική, ευχάριστα φυσικά, καθώς προσπαθείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και γενικότερα τη ζωή σας. Μπορεί να σας δημιουργηθεί  ρομαντική διάθεση, κοντά σε έναν γυμναστή, δάσκαλο ιππασίας, ή ένα κτηνίατρο. Η εξωτερική σας εμφάνιση θα έχει ένα αθλητικό στυλ,  και παράλληλα θα φροντίσετε να εξωραΐσετε το χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας. Οι δεσμευμένοι θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φροντίδα προς το σύντροφο τους.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Η Αφροδίτη σας καλεί να γίνετε πάλι παιδιά, να ασχοληθείτε με το εσωτερικό σας παιδί, αλλά και με τα παιδιά σας, παίζοντας και διασκεδάζοντας μαζί τους. Οι χώροι διασκέδασης σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για να απολαύσετε στιγμές ξενοιασιάς με το σύντροφο σας και οι αδέσμευτοι μέσα από καλλιτεχνικές και διάφορες δραστηριότητες ίσως έρθουν σε επαφή με το ταίρι τους.  Γενικότερα θα λάμπετε από χαρά. Οι του 3ου δεκαημέρου  να περιμένουν ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα σας βάλει να τακτοποιήσετε και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και να ανταλλάξετε απόψεις σε φιλοσοφικά και ηθικά θέματα. Πάντως θα έχετε ανοίγματα συναισθηματικά, όπως κάποια καινούργια σχέση ή επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας. Οι του 2ου δεκαημέρου ας προσέξουν τις εξαπατήσεις. Ίσως χρειαστεί να φροντίσετε τους οικείους σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή διάθεση που σας χαρίζει η Αφροδίτη, σίγουρα σε κάποιο σύντομο ταξίδι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Τα αδέλφια σας, ή κάποιο γειτονικό πρόσωπο, ίσως είναι η αφορμή της συνάντησης σας με ένα άτομο που έχει ενδιαφέρον, από το χώρο του εμπορίου, ή των μεταφορών.  Το διαδίκτυο μπορεί να είναι το μέσον κάποιας γνωριμίας και η συγγραφική σας ενασχόληση  θα σας φέρει σε επαφή με λογοτέχνες, δημοσιογράφους.. Οι δεσμευμένοι θα βρουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το σύντροφό και τους φίλους τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση αυτή της Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά σας και έτσι θα μπορέσετε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας προσφέροντας του δώρα ή κάποιο ταξίδι αναψυχής. Θα έχετε στιγμές έντασης, ερωτικού πάθους και θα νιώσετε αυξημένη την αυτοπεποίθηση σας. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες πιθανόν να έχετε κατά τη διάρκεια οικονομικών συναλλαγών ή ταξιδεύοντας. Προσοχή, μην ξοδεύετε τα χρήματα σας σε επιπόλαιες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μέρες που θα εκπέμπετε τέτοια λάμψη και χάρη που κανείς δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Ζητήστε τώρα ότι επιθυμείτε και θα σας δοθεί. Θα ασχοληθείτε με το σώμα σας και ίσως σε χώρους    άθλησης να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Θα έχετε αρκετές γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό, με καθηγητές ξένων γλωσσών, διερμηνείς, δασκάλους ακόμη και δικηγόρους. Ίσως δυσκολευτείτε να επιλέξετε με την τόση ΄προσφορά’. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους γιατί μπορεί να παραπλανηθούν. Όσοι πάλι γεννήθηκαν το 3ο δεκαήμερο θα έχουν καινούρια ξεκινήματα στα ερωτικά και τις συνεργασίες. Από την άλλη οι δεσμευμένοι, μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά θα προγραμματίσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό σας οίκο είστε σε φάση ενδοσκόπησης. Αναζητάτε ηρεμία προκειμένου να ανασυγκροτηθείτε και να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, γιατί υπάρχει ακόμη το σκηνικό των κρυφών σχέσεων, της μοναχικότητας και κάποιων απογοητεύσεων.  Μπορεί να σας προσελκύσουν άτομα που εργάζονται σε νοσοκομεία, ιδρύματα και εκκλησιαστικούς χώρους. Είναι πιθανή επιστροφή σχέσεων από το παρελθόν. Οι δεσμευμένοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ερωτικές ατασθαλίες….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχοντας μεγάλο φιλικό κύκλο σίγουρα σας περιτριγυρίζουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται για σας. Μια φιλική σχέση θα πάρει ερωτική μορφή. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος που υπόσχεται ερωτικές περιπέτειες. Μπορεί να συναντήσετε λοιπόν και να ερωτευτείτε κάποιο αντισυμβατικό άτομο, έναν αστρολόγο, ένα πιλότο ή κάποιον που ασχολείται με εναλλακτικές θεραπείες. Γενικά είναι μια περίοδος που διακατέχεστε από αδελφικό πνεύμα.  Οι δεσμευμένοι θα ενθαρρύνουν το σύντροφο τους στις επιλογές του, όσον αφορά τη συμμετοχή του σε μια οργάνωση ή κάποιο σύλλογο. Θα κάνετε ταξίδια νοητικά και πνευματικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σας οίκο έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άτομα εξουσίας και καταξιωμένα πρόσωπα, που μπορεί να σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Είστε σε μια περίοδο που νοιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε και να φροντίσετε τους αγαπημένους σας. Κάποιο ταξίδι επαγγελματικό ίσως να είναι η αφορμή για μία σχέση. Ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα, με μια ρομαντική γνωριμία. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ας είναι πιο συγκρατημένοι ως προς τις ελπίδες που τρέφουν για μια σχέση.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here