Widgets Magazine

Η femme fatale του Ζωδιακού σηκώνεται από το ανάκλιντρο της, αφήνει το σπίτι της στον Ταύρο και  χτυπάει  την πόρτα του Ερμή στις 5/7/2017. Με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση εδώ, αυξάνει την επικοινωνία (ειδικά την ερωτική), ευνοεί τις ευχάριστες μετακινήσεις, και αφυπνίζει την ανάγκη για περισσότερη πληροφορία. Η Αφροδίτη εδώ είναι πρόθυμη να φλερτάρει , να ανταλλάξει ερωτικά μηνύματα, να εντυπωσιάσει με έξυπνες ατάκες . Δεν είναι εκείνη που θα βουτήξει στο βάθος των συναισθημάτων της  εύκολα, προτιμά την ασφάλεια της επιφάνειας . Δεν είναι drama queen, είναι μια χαριτωμένη πεταλούδα.

Κατά την διάρκεια της βόλτας  της στις γειτονιές του Ερμή, θα έχει ευχάριστες και δυσάρεστες συναντήσεις που θα επηρεάσουν τους εκπροσώπους του Ζωδιακού ποικιλοτρόπως.  Στις 17 Ιουλίου δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα κι αυτή η συνάντηση συχνά δημιουργεί θολά τοπία ή ευνοεί την τάση να βλέπουμε μέσα από ροζ γυαλιά . Όταν τα γυαλιά βγουν, η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτική. Πολλές φορές επίσης , προκύπτουν συνειδητοποιήσεις  συναισθηματικών  ή οικονομικών εξαπατήσεων . Στις 24/7 , κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου. Συναισθήματα ανεπάρκειας, μοναξιάς και η αίσθηση του ανικανοποίητου προκύπτουν κατά τη διάρκεια αυτής της όψης σε υλικό και όχι μόνο επίπεδο ενώ δοκιμάζονται σχέσεις ανθρώπων που επηρεάζονται άμεσα. Ο Κρόνος όμως είναι δίκαιος δάσκαλος: Αν κάτι περάσει την δοκιμασία του, δυναμώνει.

Τα καλά νέα: Στις 18/7, το πολυπόθητο τρίγωνο Αφροδίτης – Δία βοηθάει σε πολλά επίπεδα όσους επηρεάζονται, χαρίζοντας αναζωογονητικές ανάσες σε έναν ομολογουμένως δύσκολο σε γενικές γραμμές μήνα.  Η διάθεση ανανεώνεται και οι μέρες είναι πιο ευχάριστες.  Λίγο πριν αφήσει το ζώδιο των Διδύμων συναντάει με όψη εξαγώνου τον Ουρανό που επηρεάζει θετικά φιλικές σχέσεις (και όχι μόνο) και φέρνει ξαφνικές, ευχάριστες εκπλήξεις.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού ( Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) , τους Ζυγούς και τους Υδροχόους και κατόπιν τους Κριούς και τους Λέοντες.

Με λίγα λόγια:

Οι Κριοί θα ευνοηθούν σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, Μ.Μ.Ε  και η επικοινωνία με τον περίγυρο θα είναι πιο ευχάριστη.

Οι Ταύροι συνεχίζουν να εισπράττουν την εύνοια της που μεταφέρεται στον τομέα των οικονομικών τους και των αποκτημάτων τους, υλικών και μη.

Οι Δίδυμοι είναι οι πλέον ευνοημένοι σαφώς, με την Αφροδίτη να τους κάνει ελκυστικότερους και να τους φέρνει ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις.

Οι Καρκίνοι θα νιώσουν καλύτερα ψυχολογικά αλλά θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε τυχόν ‘’κρυφές’’ συναναστροφές.

Οι Λέοντες ευνοούνται σε ό,τι αφορά ομάδες και συλλογικές διαδικασίες αλλά και στις φιλικές και κοινωνικές τους συναναστροφές.

Οι Παρθένοι  δέχονται την εύνοια της Αφροδίτης στο επαγγελματικό κομμάτι, στον τομέα της καριέρας τους.

Οι Ζυγοί έχουν εύνοια σε ταξίδια, σπουδές, θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό αλλά και νομικά ζητήματα .

Οι Σκορπιοί ευνοούνται σε οικονομικά θέματα επίσης  και η σεξουαλική τους ζωή ομορφαίνει.

Οι Τοξότες  βελτιώνουν τη σχέση τους κι έχουν ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους έχει πιο ευχάριστη αίσθηση.

Οι Αιγόκεροι θα δουν την καθημερινότητα τους να ομορφαίνει και θα ευνοηθούν στον τομέα της καθημερινής εργασίας.

Οι Υδροχόοι έχουν ευκαιρίες για φλερτ, αυξάνουν την δημιουργικότητα τους, διασκεδάζουν περισσότερο και βελτιώνουν την επικοινωνία με τα παιδιά τους.

Οι Ιχθύες ομορφαίνουν τον χώρο τους και περνούν όμορφες στιγμές με την οικογένεια τους.

 

*Για να έχετε καλύτερη εικόνα των τάσεων, διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ αστρολογική ατζέντα των ζωδίων για την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Ιουλίου 2017 στον Αιγόκερω: Αλλαγές και εντάσεις
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here