Της Μάριαμ Τουμάση 

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων και χρωματίζει τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, με τα χρώματα του Ποσειδώνα,εκείνα τα ωκεάνια… τα ονειρικά…

Η υδάτινη φύση αυτής της Αφροδίτης μας εμπλουτίζει με αυξημένη καλλιτεχνική έμπνευση, ρομαντική διάθεση, ποιητικότητα και τάσεις φυγής από την πραγματικότητα με προορισμό φυσικά το “βασίλειο του Ποσειδώνα”, το όνειρο…

Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να συγχωρήσουμε και να συγχωρηθούμε, να εκφράσουμε την ευαισθησία μας, να δεχθούμε και βασικότερα να προσφέρουμε απλόχερα στο περιβάλλον μας την ανιδιοτελή αγάπη, την στοργή και την συμπόνοια.

Κατά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, όνειρα, ευχές και επιθυμίες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση.

Παράλληλα, είναι προτιμότερο να αντιμετωπίσουμε με προσοχή οτιδήποτε μπορεί να μας ξεγελάσει και να επιφέρει ερωτικές πλάνες και οικονομικές εξαπατήσεις.

Αυταπάτες, διαψεύσεις και απατηλά όνειρα φουντώνουν, ειδικότερα όσο πλησιάζουμε την 27η Ιανουαρίου, όπου τα παιχνίδια θύτη και θύματος θα είναι χαρακτηριστικά εκείνων των ημερών.

 

Αναλυτικότερα, ας δούμε την επιρροή σε κάθε ζώδιο.

 

 

1ΚΡΙΟΣ

Κρυφές ερωτικές συναντήσεις και χρήματα από λιγότερο φανερές πηγές εισόδων. Τάση για δημιουργική ενδοσκόπηση και ανάγκη για απομόνωση. Μυστικές εξομολογήσεις που αφορούν ακόμα και στο εργασιακό σας περιβάλλον. Πιθανόν να στραφείτε σε εθελοντικές δραστηριότητες με αγαθά κίνητρα προσφοράς.

 

2ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο φιλικό σας περιβάλλον με πιθανή ερωτική εξέλιξη. Όμορφες ευκαιρίες κοινωνικής δικτύωσης. Ευχάριστες επαφές αλλά και οικονομικές απολαβές μέσα από ομάδες και συλλόγους.

 

 

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Περίοδος λάμψης και ευθυμίας σε ό,τι αφορά στην καριέρα και στην οικογένειά σας. Σημαντικές γνωριμίες με ατόμα τα οποία θα σας προβάλλουν. Ευνοϊκή περίοδος για επαφές με υψηλά ιστάμενους και ώρα να διεκδικήσετε ή να πάρετε την προαγωγή που επιθυμείτε. Προβολή στα θέματα της κοινωνικής σας εικόνας και καριέρας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατάλληλη εποχή για ρομαντικά ταξίδια. Ιδανική περίοδος να διευρύνετε τις γνώσεις σας με επιμορφωτικά σεμινάρια, μαθήματα εξ αποστάσεως και μελέτη. Ευχάριστες συναθροίσεις και ανταλλαγές ιδεών μέσω συζητήσεων, κάτι που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες και θα σας εξυψώσει πνευματικά.

5ΛΕΩΝ

Περίοδος που θα ανασύρει ερωτικά πάθη στην επιφάνεια των επιθυμιών σας. Ερωτισμός και κτητικότητα, όλα αυτά σε μια ατμόσφαιρα χρωματισμένη με ιδιαίτερη φαντασία. Ιδανική περίοδος για λήψη δανείου ή ενασχόληση με κληρονομικά θέματα. Αύξηση των εσόδων του/της συντρόφου σας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έναρξη ερωτικών σχέσεων ή ακόμα και επισημοποιήσεις. Ρομαντικά συναισθήματα γεμάτα συμπόνοια και διάθεση συμβιβασμού. Περίοδος θετική για διπλωματικές επαφές. Όμως θυμηθείτε, πριν εξιδανικεύσετε κάποιον άνθρωπο ή μια κατάσταση (ειδικά γύρω στις 27 Ιανουαρίου), καλό θα είναι να εξετάσετε με τη λογική που σας διακρίνει, τα αληθινά κίνητρα και τις συνθήκες.

7ΖΥΓΟΣ

Άκρως δημιουργική περίοδος για τα εργασιακά ζητήματα. Προβολή της σκληρής εργασίας και περίοδος οικονομικών απολαβών. Ερωτικές επαφές στο εργασιακό σας περιβάλλον, οι οποίες απαιτούν προσοχή. Διάθεση να δώσετε στοργή στα κατοικίδιά σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όρεξη για έρωτα, διασκέδαση και τέχνη. Περισσότερα χαμόγελα και ανέμελη διάθεση! Υψηλή έκφραση της δημιουργικότητάς σας. Αφιερώνετε χρόνο γεμάτο όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Ιδανική εποχή για κάποια μορφή επένδυσης (προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία ή να ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια γύρω στις 27 Ιανουαρίου)

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Διάθεση να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας με τους φίλους και την οικογένεια. Ευχάριστα έξοδα για τη εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, οπως ευκαιρία είναι επίσης, να ασχοληθείτε με τον κήπο και τα φυτά σας. Ευεργετική περίοδος για να σκεφτείτε και να δουλέψετε πάνω σε μελλοντικά σχέδια πρωτού τα κοινοποιήσετε.

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοντινές μετακινήσεις που πιθανόν να σας φέρουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδανική περίοδος για σύντομα ταξίδια-έκπληξη με τον/την σύντροφό σας. Ευχάριστες σχέσεις, έξοδα ή έσοδα που προέρχονται από τα αδέλφια ή ατομα μικρότερης ηλικίας. Δυνατές και ευνοημένες συναλλαγές και συζυτήσεις.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, τώρα νιώθετε περισσότερο ασφαλείς και ήρεμοι. Διάθεση να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, να τους φροντίσετε, να προσφέρετε και να λάβετε δώρα. Κέφι να μοιραστείτε απολαύσεις, όπως όμορφα δείπνα και καλή μουσική, να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, ακόμα και διάθεση να καταπλήξετε με το ταλέντο σας στη μαγειρική. Περίοδος εσόδων, εξόδων αλλά και αυξήσεων των απολαβών σας.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η ώρα εκπλήρωσης των επιθυμιών σας έφτασε και σας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία! Νέα περίοδος ξεκινά, με φλερτ, όμορφες γνωριμίες και έναρξη σχέσεων. Είναι ένα υπέροχο διάστημα να ανανεώσετε τον εαυτό σας, να γευτείτε απολαύσεις, να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά και να ερωτευτείτε. Η ενέργεια και η διάθεση να νιώσετε αγάπη, είναι όλη δική σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here