Widgets Magazine

Η συμπίεση που έχετε δεχθεί τον τελευταίο χρόνο θα υποχωρήσει για τους γεννημένους το α δεκαήμερο αλλά θα παραμείνει για το β και το γ δεκαήμερο σε ρυθμούς όμως σταθερά αποδοτικούς κυρίως λόγω της υπομονής και της υπερεργασίας σας. Αποκλείεται να εγκαταλείψετε όλες αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται ακόμα κι αν χρειαστεί να εργάζεστε και τη νύχτα. Τα διλήμματα φυσικά δεν θα λείψουν δεδομένου ότι η οικογένεια σας συχνά αδυνατεί να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε το χρόνο σας. Οι εκλείψεις όμως συνεχίζουν να απαιτούν να καθαρίσετε το τοπίο από σχέσεις και συνεργασίες που δεν λειτουργούν στο ίδιο μήκος κύματος με σας και η άρνηση σας να διακόψετε ίσως σας δημιουργήσει συναισθηματικό μπλοκάρισμα λόγω ενοχών ή τύψεων. Μια πραγματική, βαθιά και εφ’ όλης της ύλης ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να δείτε που ακριβώς στέκεστε έναντι των σημαντικών “άλλων” και να λάβετε τις τελικές σας αποφάσεις. Εντάσεις και δημιουργικές αντιπαραθέσεις θα έχετε τον Ιανουάριο, Ιούνιο και Οκτώβριο

σε επίπεδο εργασιακό, συνεργατικό αλλά και οικογενειακό . Διεξόδους θα ανακαλύψετε σιγά σιγά προς το τέλος του χρόνου που θα βλέπετε όμως και τους κόπους σας να ανταμοίβονται!

“ Χωρίς μόχθο δεν υπάρχει κατάκτηση”

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης: Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Επόμενο άρθροΥδροχόος: Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Βάσια Κόντη
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here