Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΜΗ ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ.

Σε ένα από τα ζώδια της κυριαρχίας της πέρασε η βασίλισσα της ομορφιάς, της χάρης και του έρωτα στο συνεχιζόμενο προς τα πίσω ταξίδι της και αρχίζει τις ερωτήσεις που θα ικανοποιήσουν το φιλάρεσκο εγωισμό της…

-Μ΄αγαπάς;
-Σε αγαπώ!
-Θα γυρίσεις;
-Δεν ξέρω…

Ο Παρορμητικός Σταυρός, ΚΡΙΟΙ 15- 20 Απριλίου, ΚΑΡΚΙΝΟΙ 18 – 22 Ιουλίου, ΖΥΓΟΙ 18 – 22 Οκτωβρίου και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ 15 – 20 Ιανουαρίου, των τελευταίων δηλαδή ημερών, έχουν αρχίσει και αναρωτιούνται τι πρέπει να κάνουν! Να υποκύψουν στη γοητεία του παρελθόντος ή να προσποιηθούν πως έχει κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο για αυτούς; Απαντήσεις στα διλήμματα μετά τις 17 Νοέμβρη που ορθόδρομη πια θα κάνει αντίθεση με τον … σταθερά ακόμη ανάδρομο Ουρανό στις 29 μοίρες του Κριού!

Κι εδώ καθαρά ευνοημένοι θα είναι οι ΚΡΙΟΙ των τελευταίων ημερών που θα ερωτευτούν αδιακρίτως αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς, ΛΕΟΝΤΕΣ 18- 22 Αυγούστου και ΤΟΞΟΤΕΣ 17 – 21 Δεκεμβρίου, με τον Ουρανό να ανακατεύει και να ξεσηκώνει τις φωτιές τους χαρίζοντάς τους έρωτες και ευκαιρίες αναπάντεχες!

Θετικά και ευχάριστα βιώνουν την ανάδρομη Αφροδίτη στο Ζυγό τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα, ΥΔΡΟΧΟΟΙ 15 – 20 Φεβρουαρίου και ΔΙΔΥΜΟΙ 16 -21 Ιουνίου, καθώς έχουν τη βοήθεια του Άρη από τον Υδροχόο και το μακρινό ακόμη τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη! Το τελευταίο δεκαήμερο θα έχει μπροστά του ένα διάστημα εξαιρετικό με επαγγελματική και ερωτική δραστηριότητα.

Οι ΤΑΥΡΟΙ με τον κυβερνήτη πλανήτη τους στο ζώδιο των σχέσεων θα αναβιώσουν σχέσεις του παρελθόντος και όχι μόνο. Καιρός κατάλληλος να διευθετήσουν οικονομικές υποθέσεις, αλλά και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούσαν. Για τους ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ που η Αφροδίτη θα ”σουλατσάρει” στο δεύτερο οίκο τους θα ανακινήσει θέματα οικονομικών και επαγγελματικών επιδιώξεων. Θέματα ηθικής τάξης θα κάνουν την εμφάνισή τους για να δυσκολέψουν επιλογές που θα προκύψουν! Τελικά το ηθικό είναι πάντα νόμιμο….και το νόμιμο πάντα ηθικό;

Τα Νερά των τελευταίων ημερών ΚΑΡΚΙΝΟΙ 18 -22 Ιουλίου, ΣΚΟΡΠΙΟΙ 17 – 21 Νοεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ 16 – 20 Μαρτίου ,εξακολουθούν να δέχονται τη βοήθεια του Δία πριν αυτός περάσει στο κοσμικό του σπίτι, στον Τοξότη! Οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ θα είναι αυτοί που θα δυσκολευτούν περισσότερο στις αποφάσεις τους γιατί εκτός της ανάδρομης Αφροδίτης θα έχουν να παλέψουν και τον Ουρανό που επιστρέφει στον Κριό και τους βάζει σε σκέψεις αλλαγών ζωής… κατοικίας… σχέσεων…προθέσεων…

Οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ με την ανάδρομη Αφροδίτη στην ”πλάτη ” τους θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί με τα κρυφά και πολύ καλά φυλαγμένα… Και με τον Άρη σε τετράγωνο, οι του τελευταίου δεκαημέρου να είναι έτοιμοι για μάχες διεκδικήσεων σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου με την εύνοια του Δία, ο καιρός είναι κατάλληλος για να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες με νέους ”υποστηρικτές” ! Η εύνοια θα συνεχιστεί για εσάς και με τη νέα θέση του Δία στον Τοξότη αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές!

… Μετά τις 17 του Νοέμβρη οι απαντήσεις θα δοθούν…

– Με αγαπάς;
– Σε αγαπώ.
– Κι εγώ….αλλά δεν θέλω πλέον να γυρίσεις!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροH μαγεία της Επιλεκτικής Αστρολογίας
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5 έως και 11/11/2018
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here