Widgets Magazine
Μια  ημέρα ιδιαίτερη η σημερινή με δυο πλανήτες ”μικρούς” προσωπικούς , σε στάση. Η Αφροδίτη σε στάση πριν την ορθοδρόμηση  της στις 25 μοίρες του Ζυγού και ο Ερμής επίσης σε στάση, πριν την αναδρόμηση του στις 13 μοίρες του Τοξότη! Στάση…  αδράνεια… ηρεμία… Μια μικρή ανάσα, μια ανάπαυλα πριν ξαναμπούμε με φόρα σε αυτά που πρόκειται να έρθουν!
Η  βασίλισσα της ομορφιάς και του έρωτα, η Αφροδίτη,  θα συνεχίσει στην αντίθεση της με τον αντάρτη Ουρανό στον Κριό  να ξεσηκώνει ερωτικά τα παρορμητικά και να δίνει ευκαιρίες στα πύρινα ζώδια των τελευταίων ημερών!
 Ο διαμεσολαβητής Ερμής φρέσκος ακόμη  στο ζώδιο του Τοξότη, φανατικός και φανφαρόνος τόσο στη στάση όσο και στην αναδρόμηση του, πραγματοποιεί θολό τετράγωνο με τον master του χάους τον Ποσειδώνα… ανάδρομο κι αυτόν, από τους Ιχθύες! Ψέματα… ψέματα… πολλά ψέματα θα ακούσουμε αλλά και θα πούμε αυτές τις ημέρες και ο Μεταβλητός Σταυρός είναι αυτός που βάλετε περισσότερο από όλους! Προσοχή σε εξαπατήσεις, μισές αλήθειες, παραπλανήσεις και απογοητεύσεις, ιδιαίτερα οι του δεύτερου δεκαημέρου … ΔΙΔΥΜΟΙ 2-4 Ιουνίου, ΠΑΡΘΕΝΟΙ 4-6 Σεπτεμβρίου, ΤΟΞΟΤΕΣ 4- 6 Δεκεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ 3 – 5 Μαρτίου.
   Δίδυμοι και Παρθένοι των συγκεκριμένων ημερών  ακόμη προσεκτικότεροι, αφού ο Ερμής ως κυβερνήτης σας αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσάς στην ανάδρομη πορεία  του. Σε ένα ζώδιο όπως ο Τοξότης που αγαπά την υπερβολή και σε σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα που λατρεύει την ασάφεια και τις ” εξαρτήσεις” , το τοπίο θολώνει πολύ, δίνει ψευδείς προσδοκίες και εσφαλμένες αποφάσεις. Προσοχή και διάκριση λοιπόν.
   Οι κερδισμένοι από τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύες  είναι  οι  ΚΑΡΚΙΝΟΙ και  οι ΣΚΟΡΠΙΟΙ των αρχών του δεύτερου δεκαημέρου! Βιώνουν ρομαντικές, τρυφερές στιγμές στα προσωπικά τους αλλά και επαγγελματικές  και οικονομικές ευκαιρίες στα εργασιακά τους.
  Ο Σταθερός Σταυρός έχει αρχίσει να ανακουφίζεται αρκετά από την ένταση του προηγούμενου διαστήματος. Ο Άρης με το πέρασμα του στους Ιχθύες σταμάτησε να τον τροφοδοτεί με αντιπαλότητες, έριδες και νευρικές εξάρσεις. Ένα ακόμη γεγονός υψίστης κοσμικής σημασίας για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού… ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, είναι η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης από τον άξονα Λέοντα/ Υδροχόου, στον άξονα Καρκίνου / Αιγόκερω. Το βάρος των εκλείψεων που είχε ”ταλαιπωρήσει” τόσο πολύ τα Σταθερά μας, περνάει σε άλλες πλάτες … στις πλάτες των Παρορμητικών!
  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα του επιτρέψει την επιστροφή του στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι τις 27 μοίρες. Από τις  7 Δεκεμβρίου κι έπειτα θα επανέλθει στην ορθή του φορά αφού θα έχει φέρει αναστάτωση  στα επικοινωνιακά και στα τεχνολογικά μας! Ας τον υποδεχθούμε  με εξαιρετική φροντίδα και προσοχή το διάστημα αυτό και ας τον διαχειριστούμε με σύνεση. Θα τον σεβαστούμε και θα μας σεβαστεί!
  Σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ
Υποθέσεις και ταξίδια  που αφορούν στο εξωτερικό, σπουδές που ίσως είχαν μείνει στη μέση και τώρα ήρθε η ώρα να συνεχιστούν. Πτυχία, μεταπτυχιακά, μετακινήσεις και έρωτες φιλοσοφικούς , πνευματικούς και πραγματικούς να περιμένετε…
ΤΑΥΡΟΣ
Οικονομικά και κληρονομικά  θέματα,  επιχειρηματικές δραστηριότητες καθώς και οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος θα ζητήσουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το Δία και τον ανάδρομο Ερμή απέναντι σας θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα έρθουν στο προσκήνιο. Προσοχή στην επικοινωνία με τους… απέναντι γιατί οι παρανοήσεις και οι υπερβολές, θα δίνουν και θα παίρνουν!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή στο τρόπο που θα διαχειρίζεστε θέματα της καθημερινότητας σας, του χρόνου σας  και της γραφειοκρατίας. Θα πρέπει να δείξετε φροντίδα σε θέματα υγείας που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν και ίσως επανέλθουν!
ΛΕΩΝ
Αρχίζετε να θυμόσαστε σιγά- σιγά πως είναι να αισθάνεστε ευτυχισμένοι… αυτό που είναι η φύση σας δηλαδή Λιοντάρια μου! Χαρά, έρωτες, δημιουργία… και η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε τρίγωνο με το ζώδιο σας θα φέρει και χαρές από το παρελθόν στη ζωή σας!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οικογενειακά και περιουσιακά θέματα που είχατε ασχοληθεί και στο παρελθόν μαζί τους, θα φέρει για εσάς η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη. Η θολή κατάσταση των ημερών σας αφορά… προσοχή και διάκριση!
ΖΥΓΟΣ
Αρκετές μετακινήσεις, εμπνεύσεις, αλλά και επαναπροσδιορισμός σχέσεων με αδέλφια και κοντινούς συγγενείς. Αν σας περάσουν σκέψεις για αγορά αυτοκινήτου ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν να τις υλοποιήσετε μετά τις 7 του Δεκέμβρη.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αναδρομή του Ερμή για εσάς θα φέρει στην επιφάνεια εργασιακά θέματα και διεκδικήσεις των  οικονομικών σας, που προέρχονται από την εργασία σας. Το διάστημα είναι ευνοϊκό γιατί θα σας φέρει μπροστά σε προτάσεις που σας είχαν γίνει στο παρελθόν και δεν τις είχατε εκμεταλλευτεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μα τι να χαλάσει τη δική σας διάθεση με τον κυβερνήτη σας το Δία να περνά μετά βαΐων  και κλάδων στο ζώδιο σας; Αισθάνεστε ευλογημένοι αυτό το διάστημα και έχετε δίκιο! Και ο Ερμής ανάδρομος  επίσης στο ζώδιο σας να ξυπνά εύνοιες από τα παλιά! Μόνη προσοχή στην υπερβολή  που σας διακρίνει έτσι κι αλλιώς. Μία τέτοια υπερβολική και τυχερή ημέρα θα είναι η 22η Νοεμβρίου με τη σύνοδο Ήλιου, Δία, Ερμή να μένει αξέχαστη στους ΤΟΞΟΤΕΣ των πρώτων ημερών!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στην ”πλάτη ” σας ξεσηκώνει παρασκήνιο, μυστικές κινήσεις και αποκαλύψεις όταν θα έχει πια μπει στο ζώδιό σας, στις 4 Ιανουαρίου του 2019. Τώρα όμως θα σας δώσει  την ευκαιρια για μια πιο προσεκτική ενδοσκόπηση, για μια βουτιά στον εσωτερικό σας κόσμο και τα πραγματικά θέλω σας, αυτά που δεν υπόκεινται στους κοινωνικούς κανόνες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φιλίες και έρωτες από τα παλιά θα έχει το διάστημα της αναδρόμησης του Ερμή για εσάς. Προτάσεις για συμμετοχή στα κοινά για όσους ασχολούνται με τον πολιτικό στοίβο αλλά και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και των κοινωνικών σας επαφών αντίστοιχα. Η φήμη σας και η καριέρα σας αποκαθίστανται αν είχαν δεχθεί πλήγματα στο παρελθόν και νέοι επαγγελματικοί στόχοι σας κάνουν αισιόδοξους!
ΙΧΘΥΕΣ
Ευκαιρίες επαγγελματικής καταξίωσης θα έχει για εσάς αυτό το διάστημα, αρκεί να ξεχωρίσετε τι είναι πραγματικό και τι όχι. Θα ακούσετε πολλά, θα σας τάξουν πολλά με το τετράγωνο ακριβείας του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη με τον επίσης ανάδρομο  κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα. Οι ημέρες κρύβουν απογοήτευση και διάψευση προσδοκιών… όσο μικρότερο καλάθι κρατάτε λοιπόν, τόσο το καλύτερο!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Νοεμβρίου 2018: “Βολές” και Υπερβολές
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 19 έως και 25/11/2018
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here