Widgets Magazine

Από τις 28 Ιουνίου μπαίνει ο  Άρης στον Κριό, το πιο αξιοσημείωτο δεν είναι αυτό αλλά ότι θα μείνει εκεί για έξι μήνες δηλαδή αναχωρεί στις 7 Ιανουαρίου του 2021 για να πάει στον Ταύρο, που σημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα θα είναι πολύ έκρυθμο, απαιτητικό, βίαιο και με διάθεση για νέα ξεκινήματα. Μια δυσπροσάρμοστη περίοδος που όμως  θα ολοκληρωθεί και θα αναπνεύσουμε από τη νέα χρονιά! Τα θέματα που θα διαπραγματευτούμε είναι το εγώ και οι άλλοι, οι άλλοι και το εγώ, η οικογένεια, η πατρίδα, οι αξίες μας αλλά και η μητέρα, ο πατέρας μας, οι σχέσεις μας γενικώς. Η επιρροή φυσικά θα είναι κυρίως στα παρορμητικά Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους αλλά και σε όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί!

Ούτε μία μέρα δεν θα περάσει στην οποία θα αισθανόμαστε ξέγνοιαστοι ή χαλαροί, θα τρέχουμε σε υποχρεώσεις ή θα υπάρχει κάτι στην καθημερινότητά μας να μας κάνει πιο βιαστικούς και να μην μπορούμε να αφεθούμε και να χαλαρώσουμε. Νέα πράγματα θα ξεκινάνε αλλά ταυτόχρονα πολύ γρήγορα θα τα διακόπτουμε είτε από βαρεμάρα είτε από έλλειψη υπομονής, είτε από εμπόδια τρίτων. Μέχρι τις 14 Ιουλίου επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών και μετά  επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο έως τις 4 Αυγούστου από κει και μετά ξεκινάει η επιρροή για τα ζώδια του τρίτου δεκαημέρου και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο πιεστικά και δύσκολα αφού τετράγωνο με Πλούτωνα και Κρόνο μας δημιουργεί περιορισμό αλλά με τρόπο άσχημο και μεταλλακτικό κυρίως για αυτούς που έχουν Άρη ή Αιγόκερω ή Καρκίνο ή Ζυγό. Προσοχή στις 13 Αυγούστου για τα παρορμητικά του β δεκαημέρου στις 23 μοίρες και προσοχή πάλι στις 24 Αυγούστου για τα παρορμητικά ζώδια που ανήκουν στις 26 μοίρες.  Δυστυχώς το τρίτο δεκαήμερο των παρορμητικών θα έχει τον περισσότερο εκνευρισμό και τις μεγαλύτερες απώλειες και δυσκολίες. Η επιρροή συνεχίζεται τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Στις 9 Σεπτεμβρίου ο Άρης το Κριό ξεκινάει το station και γίνεται ανάδρομος στις 11 Σεπτεμβρίου στις 28 μοίρες του Κριού, προσοχή στα παρορμητικά που έχουν 28 μοίρες, καθυστερήσεις, αναβολές, περιορισμοί, δεν γίνονται τα πράγματα που θέλουμε και βιώνουμε πιο ύπουλες καταστάσεις. Η περίοδος αυτή είναι πάρα πολύ εύφλεκτη και σε ότι αφορά τις σχέσεις μας με τη γείτονα χώρα. Θα υπάρξουν κάποια επεισόδια που θα μας κάνει να είμαστε σε επιφυλακή και νευρικότητα. Ταυτόχρονα θα επανέλθουν θέματα που αφορούν τον Κορωνοιο και θα υπάρξει εκνευρισμός. Γενικότερα θα είναι μια περίοδος ανυπότακτη σε νόμους και στα πρέπει, επιπόλαια, βιαστική και ύπουλη. Προσοχή και με μεταφορικά μέσα υπομονή έως τις 12 Νοεμβρίου που γυρίζει ορθόδρομος. Την επιθετικότητα πλέον δεν την βλέπουμε κατά μέτωπο αλλά γίνεται περισσότερο υποβόσκουσα, πιο ύπουλη και συνεχίζει να επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο έως και τις 17 Οκτωβρίου οπότε και προχωράει η επιρροή του πάλι στο δεύτερο δεκαήμερο των παρορμητικών μέχρι και τις 11 Δεκεμβρίου όπου ξαναπάει πάλι στο τρίτο δεκαήμερο ορθόδρομη στις 11 Νοεμβρίου στις 15 Μοίρες ξεκινάει το station οπότε ο Άρης στο Κριό ορθοδρομεί. Στις 12 Δεκεμβρίου ο Άρης στο 3ο δεκαήμερο των παρορμητικών και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων μηνών με την ισοπεδωτική σχεδόν κατάληξη του Άρη στον Κριό και κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο. Γενικά υπάρχει ένα μπρος πίσω συνεχόμενο αν μπορούμε να καταλάβουμε πρώτα αυτά που μας απασχολούν και η διάθεσή μας είναι σε τεντωμένο σχοινί. Προσοχή στους καβγάδες, τα ατυχήματα, στα κοψίματα και στα καψίματα. 23 Δεκεμβρίου μία πολύ δύσκολη μέρα για πάρα πολλούς και κυρίως για τα παρορμητικά κυρίως για τις 23 και 24 μοίρες και όσοι έχουν ωροσκόπο και μεσουράνημα εκεί.

Όλο αυτό το διάστημα που ο Άρης θα είναι στον Κριό θα δώσει ένα θετικό βήμα στα Λιοντάρια και στους Τοξότες να ξεκινήσουν, να κινητοποιήσουν αυτά που θέλουν, θα δώσει περισσότερη ενεργητικότητά αλλά και ευελιξία κυρίως σε νομικά θέματα και θέματα σπουδών. Περνάνε όμορφα με τα παιδιά τους, κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν και αισθάνονται πιο ερωτεύσιμοι.

Το ευχάριστο αυτές τις μέρες ο Κρόνος και ο Δίας σύνοδο  στον Υδροχόο από τις 19 Δεκεμβρίου μία νέα εποχή βάζει τις βάσεις της με αισιόδοξο αέρα κάτι που θα δούμε τις επόμενες ημέρες από τη Νέα χρονιά κυρίως. Μία διαφορετική σκέψη περισσότερο ανθρωποκεντρική αλλά ταυτόχρονα και με νέα μέτρα να αγγίζουν τα φασιστικά όρια δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας. Μία ιδιαίτερα συγκλονιστική χρονιά ξεκίνησε από το 2020 τα αποτελέσματα της οποίας συνεχίζουμε να βλέπουμε. Μένει να δούμε τι άλλο θα φέρει αυτό το έκρυθμο, βίαιο, ανατρεπτικό αλλά και συγκρουσιακό εξάμηνο του 2020. Εις αναμονή λοιπόν. 7 Ιανουαρίου φεύγει ο Άρης από τον Κριό και πάει στον Ταύρο όπου αποζητά μια υλική και συναισθηματική ασφάλεια!

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάζουμε μικρούς, καθημερινούς στόχους, επαναπροσδιορισμό σε όλα τα επίπεδα, και να είμαστε κοντά σε αυτούς που αγαπάμε και αυτό που αγαπάμε!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 29.6.2020 έως 5.7.2020
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 – Κριός
Γεννήθηκα στο Λουτράκι Κορινθίας και σπούδασα στην Αθήνα σχέδιο ρούχων, υποκριτική, κεραμική αλλά και την μεγάλη μου αγάπη την αστρολογία. Η αστρολογία ήταν πάντα συνοδοιπόρος στη ζωή μου και γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά μαζί της. Με βοηθό την αστρολογία μπορούσα πλέον να προβλέπω την καθημερινότητά μου καθώς και όλα αυτά που με απασχολούσαν. Να τα αναλύω και να τα κρίνω αστρολογικά χωρίς να έχω περιορισμό στις κινήσεις μου και να πράττω ανάλογα για το καλό μου αλλά και των συνανθρώπων μου. Η αστρολογία με έκανε να αποδεχτώ αυτό που είμαι αλλά και να κατανοώ τις απρόβλεπτες συμπεριφορές των άλλων. Αυτό το υπέροχο ταξίδι αστρολογίας και αναζήτησης μοιράζομαι μαζί σας και στον oroskopo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here