Widgets Magazine

Ο Άρης στον Αιγόκερω δίνει την δύναμη και τη μαχητικότητα σε κοινωνικό και ηγετικό πλαίσιο. Η καριέρα και η καταξίωση έχουν προτεραιότητα που πολλές φορές γίνεται κάτω από ένα πέπλο στρατηγικής, έτσι ώστε να κατοχυρώνεται η εξέλιξη σε επαγγελματικό και πολιτικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί για επίτευξη στόχων και πραγματοποίηση φιλοδοξιών: Πολλές φόρες ο σκοπός θα αγιάζει τα μέσα. Ο χώρος που θα βρίσκεται ο Άρης είναι ο τομέας της κατάκτησης με έντονο παρασκήνιο ώστε να φτάσουμε στον στόχο. Ο Άρης από την άλλη πλευρά, δηλώνει τον τρόπο που θα διεξαχθεί το αποτέλεσμα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πέρασμα του Άρη σε αυτό το ζώδιο, διότι εκεί τον περιμένουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουν εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, στην Ελλάδα αλλά και σε προσωπικά ωροσκόπια. Είναι σαν το φιτίλι που θα πυροδοτήσει ξεκαθαρίσματα και ανταγωνισμούς για απόκτηση εξουσίας. Ο τρόπος επιβολής θα είναι κατά κύριο λόγο διπλωματικός, όμως θα χρησιμοποιηθούν όλα τα μέσα για την επιβολή της εξουσίας. Με την είσοδο του στον Αιγόκερω, θα κάνει τετράγωνο με την Πανσέληνο, κι αυτό θα προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση και κακή διαχείριση του άγχους. Πολύ πιθανόν το κοινό να λειτουργήσει επιθετικά ‘η και το αντίστροφο, να έχουμε επίθεση προς το λαό. Επίσης σε προσωπικά ωροσκόπια και ειδικά στις πρώτες μοίρες τον παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) πολλά νεύρα και κακή εκδήλωση συναισθημάτων. Στις 24/3 με το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο, η επιθετικότητα θα είναι πιο έντονη και πολλές φορές δεν θα κάνουμε πίσω αψηφώντας τις συνέπειες. Αυτό θα επηρεάζει και τα κέντρα εξουσίας έτσι μπορεί να δημιουργήσει διαμάχες σε αντίπαλα στρατόπεδα σε πολιτικό και στρατιωτικό τομέα.

Στις 2/4  γίνεται η σύνοδος με τον Κρόνο και σίγουρα δείχνει το αποτέλεσμα της διέλευσης του Άρη στην μέχρι τώρα διαδρομή του, δηλαδή εάν δεν λειτουργήσαμε με γνώμονα την λογική, τότε αυτή την περίοδο υπάρχει κίνδυνος θερμών επεισοδίων σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο αλλά και κίνδυνος ατυχημάτων. Σε προσωπικό αστρολογικό χάρτη στον τομέα (στον οίκο που γίνεται ) η σύνοδος, βλέπουμε τις συνέπειες, θετικές και αρνητικές, ανάλογα το ζώδιο και τον ωροσκόπο. Σε κάθε περίπτωση, το τέλος του 1ου δεκαημέρου και αρχές 2ου των Παρορμητικών ζωδίων  όπως ο Κριός , Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, πρέπει να είστε προσεκτικοί: Ίσως να αισθάνεστε μεγαλύτερη κούραση από την  υπερπροσπάθεια. Μία ακόμα πτυχή που δυσκολεύει την κατάσταση είναι και ο ανάδρομος Έρμης σε δύσκολη όψη με τον Άρη αμέσως μετά, που καθιστά την επικοινωνία και κάθε είδους συνεργασίες, κάτι σαν αγώνα δρόμου με συνέπειες αρνητικές. Καλό είναι αυτό το διάστημα να μην ενεργήσουν  σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο  π. χ. οι πολιτικοί σε κανένα επίπεδο συμφωνίες κ.τ.λ. Τα νευρικά ξεσπάσματα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και καλό θα είναι να αποφεύγονται. Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, έχουμε να δούμε καυστικά σχόλια και γρήγορα συμπεράσματα. Οι μετακινήσεις πρέπει να γίνονται προσεκτικά. Δεν ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων και οι συναλλαγές με κρατικούς ή δικαστικούς λειτουργούς. Πολύ πιθανόν να έρθουν πάλι στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν πιό επιθετικά και θα πρέπει να επανεξεταστούν. Δεν πρέπει να προβούμε σε καινούργιες ιδέες ή συνεργασίες. Σε κοινωνικό και ευρύτερα παγκόσμιο επίπεδο θα δούμε να έχουν θέματα σε ηγέτες κρατών.

Στις 11/4 με το τρίγωνο Άρη-Αφροδίτης, έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με δυναμικό τρόπο και να έχουν ανταπόκριση το 2ο δεκαήμερο των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων,  καθώς και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) που  έχουν την μεγαλύτερη εύνοια.

Στις 15/4 έχουμε το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που μας βοηθά να κατανοήσουμε πιο εύκολα τους συνανθρώπους μας, αλλά και να γίνουμε πιο ευαίσθητοι κι ευσυγκίνητοι.,. Διαίσθηση μεγάλη αλλά και αποδιοργάνωση εάν δεν προσέξουμε.

Προς το τέλος του μήνα Απριλίου, υπάρχει το εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό που δίνει στον αγώνα και τις ιδέες άλλη διάσταση, εδώ σε κοινωνικό, πολιτικό και όχι μόνο στην χώρα μας θα χρειαστεί να δοθούν μάχες για ιδανικά που στο τέλος θα έχουν καλό αποτέλεσμα μετά από υπόγειο κρυφό αγώνα. Η σύνοδος Άρη – Πλούτωνα είναι πολεμικής χροιάς: Συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σκληρές σε επίπεδο εξουσίας. Ό,τι έχει σχέση με στρατό και αστυνομία δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και πρέπει οι ηγέτες να είναι προσεκτικοί. Για να προωθήσουν στόχους τα κέντρα εξουσίας χρησιμοποιούν βία και ψυχολογική αλλά και πραγματική. Όλα αυτά κάτω από μεταφυσικό υπόβαθρο: Η σκληρότητα  κάποιων κρατών θα γίνει αισθητή. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η πραγματική αιτία μπορεί να είναι ο υπόγειος πλούτος σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι όψεις που γίνονται γύρω από αυτή την σύνοδο δεν είναι αρνητικές κι έτσι μπορεί να έχουμε αποκλιμάκωση της έντασης με διπλωματικούς τρόπους.  Σε προσωπικό αστρολογικό χάρτη  ανάλογα με το που γίνεται η σύνοδος αυτή (σε ποιο οίκο) και ανάλογα με τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο, και τις όψεις που κάνει με τους γενέθλιους πλανήτες, μπορούμε να δούμε πως θα μας επηρεάσει. Σε άλλο άρθρο θα υπάρχει εκτενέστερη αναφορά.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 έως και 23 Μαρτίου 2018 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΕρμής ανάδρομος από 23/3/2018
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here