Widgets Magazine

ΑΡΗΣ ο ΘΕΟΣ της ΦΩΤΙΑΣ!  Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της έντασης, της ενέργειας, της ζωντάνιας, της δύναμης, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της ορμής, της ώθησης, της αποφασιστικότητας. Κινείται ανάλογα πως προστάζει ο κάθε οικοδεσπότης που τον φιλοξενεί. Εκεί κρύβεται και η γοητεία της δράσης του!Το ταμπεραμέντο του γρήγορου “εξολοθρευτή”είναι στο τσεπάκι του.

Ο Άρης στον Τοξότη είναι πιο ανέμελος στην ενέργεια που πρέπει να βάλει για την  πραγμάτωση κάποιου στόχου. Μια ελαφράδα,  μια παιδικότητα, χωρίς κάποια  ιδιαίτερη πίεση στο να λειτουργήσει, είναι χαρακτηριστικό του. Όμως ας δούμε πως θα επηρεάσει η διαδρομή του την εποχή αυτή το κάθε ζώδιο.

Από το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου κάνει την παρουσία του στον Τοξότη και παραμένει στο αισιόδοξο αυτό ζώδιο μέχρι της 17 Μαρτίου, συναντώντας στην πορεία του… και δύο εκλείψεις.

ΚΡΙΟΣ

Οι μετακινήσεις μπαίνουν στο προσκήνιο της δράσης αυτό το διάστημα. Ταξίδια που μπορεί να είναι επαγγελματικής φύσεως αλλά και αναψυχής μπαίνουν σε εφαρμογή. Ένα σχέδιο σας μπορεί να πραγματοποιηθεί. Οι σπουδές ή η τάση σας για βελτίωση των γνώσεών σας ευοδώνουν. Ίσως η ορμητικότητα σας, σας κάνει πιο γρήγορους στις δραστηριότητες σας, αλλά και στην επαφή σας με τους φίλους…πιο απαιτητικούς. Ο Άρης κυβερνήτης του ζωδίου σας,  ενεργοποιεί ότι έχει να κάνει με τις επιθυμίες σας, προς την υλοποίηση τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Φεύγοντας ο Άρης από τον 7ο ηλιακό σας οίκο και ελευθερώνοντας  σας από την ένταση που υπήρχε στις σχέσεις σας, τώρα απαιτεί από σας να δώσετε την προσοχή σας στα θέματα τα οικονομικά, που αφορούν χρέη, δάνεια, διατροφές, και δοσοληψίες οικονομικές που έχουν να κάνουν με τρίτους. Μην αμελήσετε να τα διευθετήσετε. Μπορεί να έχετε κάποια γνωριμία. Η σεξουαλικότητα σας ενεργοποιείται. Ότι αφορά το σπίτι ή τους οικείους σας ή ακόμα και τα  επαγγελματικά  σας σχέδια, σας απασχολούν ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις, είτε αυτές είναι με τους συνεργάτες, τους συνεταίρους, είτε με τον σύντροφο, θα απαιτήσουν καλύτερη διαχείριση του λόγου, λιγότερη ένταση και νεύρα. Τώρα θα τσεκάρετε αν οι σχέσεις σας αξίζουν τον κόπο ή όχι. Βέβαια το πάρε δώσε στα ερωτικά δεν σταματά. Η λογική και η σοφία πρέπει να υπερτερούν σε κάθε κίνησή σας.  Καλά θα κάνετε να οδηγείτε με ηρεμία και σύνεση, όπως επίσης να μην ωθείτε τα πράγματα στα άκρα. Η διαίσθηση σας είναι ανεπτυγμένη και σας προφυλάσσει από καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάζεστε σ’ ότι έχει να κάνει με την φροντίδα της δικής σας υγείας, αλλά και των δικών σας ανθρώπων. Δείχνετε μεγαλύτερη προσοχή στην διατροφή σας. Περισσότερη δουλειά και τρέξιμο στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους υφισταμένους σας, και δείτε με πιο τρόπο θα μπορέσετε να εκτονώσετε την “λαθεμένη” ενεργητικότητα σας. Τα οικονομικά θέματα από την δουλειά σας και από άλλες πηγές ίσως είναι πηγή έντασης. Ένα γυμναστήριο θα σας εκτονώσει και θα σας ανακουφίσει.

ΛΕΩΝ

Θα βρεθείτε στο στοιχείο σας που λέγετε διασκέδαση που σας είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια, που δεν απολαμβάνατε όπως μόνο εσείς γνωρίζετε τόσο καλά. Τώρα θα προκύψουν ευκαιρίες να βγείτε, να σας δουν, να σας θαυμάσουν. Γνωριμίες, ερωτικές σχέσεις, φλερτ, χρωματίζουν την περίοδο αυτή. Θα πρέπει να είστε γλυκείς και καλοί με τα παιδιά σας δείχνοντας τους το ενδιαφέρον και την αγάπη σας χωρίς πολλές και έντονες κουβέντες, όχι αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άμεσο ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο σπίτι, στην φροντίδα και την υγεία των οικείων σας. Κάποια αλλαγή στο σπίτι, προσοχή στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή ακόμα και η εμφάνιση κάποιου ατόμου για συγκατοίκηση είναι στο πρόγραμμα. Θέματα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν χωρίς να έχουν επιλυθεί έρχονται να σας το υπενθυμίσουν. Εντατικοί ρυθμοί, τρεξίματα, και εξαπατήσεις στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι μετακινήσεις, τα πέρα δώθε, η επικοινωνία, τα ταξιδάκια, οι πολλές επαφές, οι πολλές συζητήσεις, όλα αυτά για σας  ενώ είναι εποικοδομητικά, σας δημιουργούν ένταση, και πολλή κούραση. Το μεταφορικό σας μέσον θα χρειαστεί κάποια φροντίδα, και ο τρόπος που οδηγείτε ας είναι πιο συνετός. Επίσης κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο σας χρειάζεται περισσότερο. Τα παιδιά σας και οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο για σας. Αν επιθυμείτε να βρείτε κάποια εργασία είναι κατάλληλη περίοδος  προς αναζήτηση της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικονομικές σας δοσοληψίες που έχουν σχέση με την δουλειά θα πρέπει να διευθετηθούν με προσοχή. Είναι μια περίοδος που μπορεί να έχετε αρκετά έσοδα αλλά και αναπάντεχα έξοδα. Ίσως επιδείξετε παρορμητική τάση σε οικονομικές σπατάλες. Μπορεί να νοιώσετε ανασφάλεια, όμως μπορεί να σας προκύψει και  ένα  έξτρα εισόδημα μέσα από μια δουλειά. Προσοχή σε θέματα σπιτιού. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα, ίσως μια καινούργια σχέση σας ανανεώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύναμη,  ζωντάνια, ορμητικότητα, ενέργεια, σας γεμίζει η θέση αυτή του Άρη στο ζώδιο σας, που σας κάνει να τρέχετε να υλοποιήσετε, πολλά πράγματα συγχρόνως, για να τα προλάβετε. Όλη αυτή η δράση δημιουργεί ένταση που σας αφαιρεί μέρος της ζωτικότητας σας ρίχνοντας τις άμυνες του οργανισμού σας, γι αυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε σε πιο ήπιους ρυθμούς. Οι επαφές σας με τους συγγενείς, σας δημιουργούν νεύρα και θυμό. Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε, χρειάζεται να είστε προνοητικοί… στις μετακινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος με μυστικότητα. Εδώ ο Άρης σας βάζει να κινηθείτε με επιφυλακτικότητα, με κρυφές κινήσεις, που να μην προδίδουν τις προθέσεις σας, διότι είναι κάτι που θα σας βοηθήσει. Η δράση σας για ψυχική και υλική ασφάλεια, ας γίνεται με κινήσεις πιο “υπόγειες”, μιας και το διάστημα αυτό κάτι τέτοιο απαιτεί. Γενικώς φυλάγετε τα νώτα σας, αλλά και ότι έχει να κάνει με την υγεία σας την ψυχική και την σωματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Τοξότη δεν χρειάζεται να τρέξετε εσείς, για να συναντήσετε ανθρώπους, έρχονται  εκείνοι σ εσάς. Έτσι βλέπετε τον φιλικό σας κύκλο να διευρύνεται και να αποκτάτε κοινούς στόχους ακόμα και κοινή δράση, θα πρέπει όμως η συμπεριφορά σας να μην είναι επιθετική για να μην έχετε συγκρούσεις, προδοσίες, και ανατροπές στον τομέα αυτό. Η εσωτερική ανάγκη σας για επιτυχία σ΄ ότι στοχεύετε σας παροτρύνει να δράσετε. Σχέσεις  και γνωριμίες μέσα στα πλάνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καριέρα, τα επαγγελματικά σας, είναι ο τομέας που θα σας απογειώσει αν κινηθείτε χωρίς άγχος,  χωρίς ανταγωνισμό και ένταση. Η επιθετικότητα και η δράση είναι στοιχεία Άρη, όμως  εσείς πρέπει να παρουσιάσετε μια εικόνα, με πιο χαμηλούς και πιο κρυφούς τόνους αυτό το διάστημα. Η εργασία και η καθημερινότητα σας, μπαίνουν στην πρίζα. Εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα. Η υγεία σας δέχεται πιέσεις από την ορμή και την ένταση των γρήγορων και έντονων εξελίξεων στα θέματα αυτά. Άρα προσοχή.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here