Αρχετυπικά υπάρχουν κάποιοι πλανήτες οι οποίοι δεν επιθυμούμε να “συναντιούνται” σχεδόν κάτω από οποιαδήποτε όψη και γωνία, 2 από αυτούς είναι ο Άρης που είναι η δράση-αντίδραση,η  βία,  η εξέγερση, η ένταση, το πάθος, το σεξ,το τραύμα κ.α. Από την άλλη έχουμε τον Πλούτωνα που είναι η καταστροφή αλλά και η αναγέννηση,  μεταμόρφωση, η συγχώνευση, ο θάνατος, η καταστροφή αλλά και η ψυχοσύνθεση.

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα  θα κορυφωθεί στις 5 Νοεμβρίου (20°54′) αλλά η επήρεια του  έχει ξεκινήσει από τώρα και  θα επηρεάσει περισσότερο τον παρορμητικό σταυρό δηλαδή τους Κριούς-Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους, αρχές του 3ου δεκαημέρου αλλά και τα υπόλοιπα ζώδια πάλι αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Σε κοσμικό επίπεδο πιθανόν θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταστροφές αλλά και εξεγέρσεις, οπότε η προσοχή να εστιαστεί στα πολυσύχναστα μέρη διότι πολύ πιθανόν να γίνουν και κάποιες εκρήξεις είτε τυχαίες, είτε ηθελημένες. Δε θα λείψει η λεκτική βία αλλά και η σωματική διότι θα υπερισχύσει το πάθος, η εμμονή, η ζήλεια έναντι της λογικής.

Άτομα κύρους θα νιώσουν το ταρακούνημα της όψης και τον τρόμο της θέσης ισχύος που είχαν μέχρι πρότινος.

 

Πώς θα επηρεάσει το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα τα Ζώδια;

 

1Κριός

Η «σκληροπυρηνική»  αυτή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια μια οξυθυμία η οποία προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε το πως θα προσεγγίσετε και με τι τρόπο τον λόγο με τον σύντροφο σας, οι παρορμήσεις και τα ξεσπάσματα που σας διακατέχουν δε θα σας φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα διότι και οι προσωπικές διαμάχες με τον σύντροφο σας  θα πάρουν τόσο μεγάλες διαστάσεις που ούτε εσείς οι ίδιοι φανταζόσασταν. Χωρισμοί, βία αλλά και επαγγελματικές αναταράξεις βρίσκονται προ των πυλών. Το κλειδί είναι οι χαμηλοί τόνοι μέχρι και την κορύφωση της όψης ώστε να περάσει αυτή η περίοδος αναίμακτα.

 

2Ταύρος

Η όψη αυτή λαμβάνει χώρα και επηρεάζει  κυρίως τα  επαγγελματικά σας αλλά και την  φυσική σας κατάσταση. Η καθημερινότητα σας αυτές τις μέρες θα γίνει πιο έντονη και αγχώδης, σας ταράζει τα νερά της γαλήνης κατά τα οποία θα θέλατε να βρίσκεστε. Η φυσική σας κατάσταση θα χάσει τις ισορροπίες της  κυρίως λόγω του στρες και του άγχους μιας και οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα είναι μεγάλες αλλά τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα μικρά. Διέξοδος σε αυτή τη στρεσογόνο περίοδο θα είναι οι επαφές και συζητήσεις με φίλους αλλά και η υπομονή για την οποία φημίζεστε.

 

3Δίδυμος

Ο Άρης από το Ζυγό βρίσκεται σε μία αρμονική για εσάς θέση όπου σας προσφέρει εξωστρέφεια, διασκέδαση, φλερτ, αλλά και ερωτικά παιχνίδια και ειδύλλια. Βέβαια μια προσοχή χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί δε θα λείψουν απο το ταίρι έλεγχοι, ζήλιες και τάσεις κτητικότητας.  Δείξτε την προσοχή σας  για να μην εξιχνιαστούν ντοκουμέντα / πληροφορίες  εναντίον σας, ξεκαθαρίστε την θέση σας από τώρα ή να είστε πολύ πιο προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση.

 

 

4Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου που επηρεάζεστε άμεσα από το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, δείξτε  τεράστια προσοχή διότι βρίσκεστε  στο ¨μάτι του κυκλώνα¨ περιτριγυρισμένοι από δυσκολίες που προέρχονται από το σπίτι, την οικογένεια σας αλλά και την σχέση σας. Στις συνεργασίες πάλι εφιστούμε την προσοχή για τον απλό λόγο ότι οι εχθροί σας παραμονεύουν στην  γωνία και περιμένουν την παραμικρή αιτία, ψεγάδι για να σας υπονομεύσουν.

 

5Λέων

Τα λιοντάρια θα  επηρεαστείτε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα σας και πιο συγκεκριμένα με την εργασία σας. Θα υπάρξουν μεγάλες απαιτήσεις που θα πρέπει να έρθουν σε διεκπεραίωση σύντομα, δε θα λείψει σαν αποτέλεσμα το υψηλό στρες που πιθανότατα θα μετατραπεί σε εξάντληση ψυχική και σωματική.

 

6Παρθένος

Εσείς οι αναλυτικοί  εκπρόσωποι του ζωδιακού που δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη όσον αφορά και τα οικονομικά σας, ο τομέας αυτός θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.  Ενώ  έχετε σχέδια να βγείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά δε θα τα καταφέρετε μέχρις το πέρας της όψης που κορυφώνεται στις 5/11

 

7Ζυγός

Οι ισορροπίες που θέλετε πάντα να έχετε, αυτό το διάστημα πρόκειται να διαταραχθούν και αυτό θα προκληθεί εκ των έσω δηλαδή από την ίδια σας την οικογένεια που θα νομίζετε ότι σας σαμποτάρει. Αναλογιστείτε όμως προτού κρίνετε ότι οι συμβουλές και οι παρατηρήσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος  μπορεί εντέλει  να είναι και για το καλό σας.

 

8Σκορπιός

Οι εμμονές και οι φοβίες σας θα επανέλθουν στο προσκήνιο μιας και ο Άρης από τη θέση που βρίσκεται σας έχει επαναφέρει τα καλά κρυμμένα ¨μυστικά¨ σας στην επιφάνεια. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ενδείκνυται επίσης για κλείσιμο συμφωνιών και για μετακινήσεις. Προσοχή στα πισωγυρίσματα σχέσεων επίσης δεν ευνοούνται.

 

9Τοξότης

Φρένο στις απερισκεψίες των οικονομικών σας έρχεται να δώσει το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα!  Θα χρειαστεί να οργανωθείτε προκειμένου να πετύχετε κάθε  μεγαλεπήβολο σχέδιο που  είχατε κατα νού.  Θυμηθείτε ότι  μπαίνετε σε  μία νέα περίοδο που θα σας φτάσει ψηλά εφόσον υπάρξει όμως δομημένη οργάνωση.

 

10Αιγόκερως

Στερητικές οι ημέρες για την  καριέρα σας ιδιαίτερα μέχρι και τις 5 Νοέμβρη.  Έχετε κάνει πολλές θυσίες  τα τελευταία χρόνια για τα επαγγελματικά σας και η διαδικασία αυτή σας έχει εξαντλήσει. Το διάστημα αυτό,  θα διακρίνεται ότι δεν έχετε την ανάπτυξη και την πρόοδο που επιθυμείτε στα επαγγελματικά σας και κάποιοι στόχοι σας μένουν πίσω.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ διότι το κλίμα θα είναι έντονα τεταμένο.

 

11Υδροχόος

Παρασκήνιο και πισωμαχαιρώματα θα μπορούσε εύκολα να είναι ο τίτλος των ημερών που έρχονται. Κρυφοί εχθροί βάζουν τρικλοποδιά στα σχέδια σας με σκοπό να μην φτάσετε στον πολυπόθητο σκοπό σας. Δράστε καθαρά και κανείς δε θα μπορεί να σας δημιουργήσει μόνιμα προβλήματα.

 

12Ιχθύς

Μελαγχολικοί και απρόσιτοι θα νιώσετε αυτό διάστημα, έχετε την εντύπωση ότι δεν ταιριάζετε στις παρέες σας ή και στο κλίμα της εποχής. Ιδανική περίοδος για ενδοσκόπηση των πεπραγμένων εφόσον μπορείτε να κρίνετε καθαρά. Μη βγείτε εκτός ορίων όμως διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος απομάκρυνσης από άτομα που σας αγαπούν πραγματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here