Widgets Magazine

Ψάξτε για τον Έρωτα της ζωής σας ερωτευθείτε , χαρείτε , επενδύστε … εκ του ασφαλούς όμως αυτή τη φορά με τις αποκαλύψεις της Σύγχρονης Αστρολογίας

Οι έρωτες φουντώνουν πάντα περισσότερο καθώς οδεύουμε προς τους καλοκαιρινούς μήνες, λίγο η χαλαρότητα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι ο καυτός ήλιος και ο γαλανός ουρανός που ανεβάζουν τη διάθεση και λιγοστεύουν τα ρούχα, η θάλασσα, οι ξάστερες ρομαντικές νύχτες και οι ακροθαλασσιές…όλα ευνοούν περισσότερο και όλα γίνονται πιο εύκολα. Η επιθυμία για ταίριασμα, για συναίσθημα , για συντροφιά διογκώνεται και η αναζήτηση του έρωτα γίνεται μεγάλη περιπέτεια σε όλες τις ηλικίες, με όλους τους τρόπους. Η χαρά που δίνει ένα ερωτευμένο  βλέμμα, ένα τηλέφωνο από αγαπημένο πρόσωπο, μια γλυκιά κουβέντα απογειώνει τις καρδιές των ανθρώπων και τις στέλνει απευθείας στον παράδεισο της ευδαιμονίας. Αλλιώς μιλάμε, αλλιώς περπατάμε, αλλιώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα-ποιά προβλήματα δηλαδή- όλα μοιάζουν μικρά κι ανούσια μπρος στο αντικείμενο του έρωτα μας!

Διαπιστωμένα λοιπόν , οι ελεύθεροι κι αδέσμευτοι του ζωδιακού εντείνουν το ενδιαφέρον τους προς την αναζήτηση του Έρωτα από την Άνοιξη και μετά…Συμβουλευόμενοι την παραδοσιακή Αστρολογία , ρωτούν επίμονα «πότε θα ερωτευθώ ;» «πότε θα γνωρίσω τον Έρωτα της ζωής μου;» μα γιατί αργεί τέλος πάντων; Δεν είναι όμως εξίσου σημαντική η ερώτηση αν και το πρόσωπο που θα παρουσιαστεί έχει τις ιδανικές «γωνίες» για να ξεσηκωθεί επίσης; ο Σύμβουλος της Αστρολογίας ψάχνει αστρολογικές γωνίες, μελετά διελεύσεις πλανητών από το γενέθλιο χάρτη προοδευτικά συστήματα, ηλιακές επιστροφές, όλα εκείνα που δεικνύουν την ενδεχόμενη ερωτική παράκρουση συν την δικλείδα ασφαλείας για το εάν ο έρωτας αυτός έχει την ίδια ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά!

Δικλείδες Ασφαλείας και Αστρολογία

Η διαδικασία σύμφωνα με την παραδοσιακή Αστρολογία είναι απλή-απλούστατη,  καθότι οι μαρτυριάρικοι  πλανήτες είναι συνήθως τρεις: ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και Πλούτωνας! Από κοντά σιγοντάρει ο Δίας αλλά απαλά. Μελετώντας λοιπόν το προσωπικό ωροσκόπιο διακρίνουμε τα εξής:

Ο κεραυνοβόλος Ουρανός!

Ο Ουρανός φημίζεται για την ξαφνική και ακαριαία δράση του σε γωνία με τον Ήλιο ενός ωροσκοπίου δηλώνει ένα αναπάντεχο γύρισμα της ζωής, μια πρόοδο-μεταρρύθμιση, μια αυθεντικότητα στην αυτοέκφραση, δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να αλλάξει τη ζωή του , εφόσον το προηγούμενο διάστημα ήταν βαρύ και τελματωμένο. Στην ζωή μιας γυναίκας μπορεί να φέρει τον ξαφνικό Ουράνιο έρωτα, από κει που δεν το περιμένει και… με έναν τύπο άνδρα που δεν έχει ποτέ της φανταστεί ότι θα μπορούσε να συνυπάρξει.

Με τη Σελήνη ενός ωροσκοπίου δηλώνει ζωηρές επιθυμίες που προέρχονται από συναισθηματικές εντάσεις, έλλειψη αυτοελέγχου στην έκφραση, αλλαγές πεποιθήσεων στην αντίληψη της αγάπης. Στη ζωή ενός άνδρα φέρνει ανήσυχες, νευρικές και φιλόδοξες γυναίκες που του δημιουργούν έξαψη, συγκίνηση αλλά και ερεθισμό του νευρικού συστήματος

Με την Αφροδίτη ενός ωροσκοπίου είναι η κατ’ εξοχήν κορυφαία γωνία που δημιουργεί τον κεραυνοβόλο έρωτα, την υψηλού βαθμού συγκίνηση στην ερωτική ζωή. Οπότε να γνωρίζετε ότι αν ο πλανήτης Ουρανός «πιάσει» με γωνία την προσωπική σας Αφροδίτη ή του συντρόφου σας ,η ερωτική υπεδιέργεση που θα υποστείτε είναι μοναδική!

Με τον Άρη ενός ωροσκοπίου-πάντα σε ερωτικό επίπεδο-γιατί μπορεί να αφορά κι άλλους τομείς της ζωής η συγκεκριμένη όψη, ενεργοποιεί  μια ισχυρή παράφορη ερεθιστικότητα, το σεξουαλικό ένστικτο απογειώνεται δια των αισθήσεων και επίσης ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος με μια εξαιρετικά βίαιη μορφή-που εκφράζεται σεξουαλικά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχε συνηθίσει το άτομο μέχρι τότε!

Ο Παραπλανητικός Ποσειδώνας

Οι διελεύσεις, τα περάσματα του Ποσειδώνα φέρνουν με καλές γωνίες ιδανικούς, αγνούς,  ρομαντικούς έρωτες , αλλά στις δύσκολες γωνίες όπως η αντίθεση, το τετράγωνο αλλά και η σύνοδος πολλές φορές καλύτερα να αφορούν το ταίρι μας παρά… εμάς τους ίδιους μια και ενέχει  τον κίνδυνο της εξαπάτησης, της απογοήτευσης ,της έλλειψης λογικής σκέψης κλπ κλπ έτσι σε γωνία

Με τον Ήλιο ενός ωροσκοπίου δημιουργεί την εικόνα του εξιδανικευμένου έρωτα , καθιστά το έτερον ήμισυ κορώνα στο κεφάλι μας, του προσδίδει χίλια χαρίσματα και πλεονεκτήματα προκειμένου να τον πλάσει έτσι όπως τον έχει πλάσει στη φαντασία του από μικρό παιδί.Ο δείκτης αντικειμενικότητας είναι πολύ χαμηλός και το συναίσθημα υπερβάλει κατά πολύ της πραγματικότητας

Με τη Σελήνη ενός ωροσκοπίου αναπτύσσεται μια υψηλόβαθμη ευαισθησία, τα συναισθήματα εξευγενίζονται, ο έρωτας έχει τη δύναμη να μετατρέψει αιφνίδια την καθημερινότητα χρωματίζοντας τη με υπέροχα χρώματα, με συγκινητική ευσπλαχνική διάθεση ως προς όλους και όλα.(όλοι είναι καλοί , όλοι είναι υπέροχοι, αγαπώ όλον τον κόσμο γιατί ζεις και συ μαζί!)

Με την Αφροδίτη ενός ωροσκοπίου έχουμε την ανάπτυξη μεγάλης δεκτικότητας για το ωραίο, για την ομορφιά, τα υψηλά ιδεώδη/ιδανικά. Η διάθεση είναι ρομαντική, η φαντασία ονειροπόλα, υπάρχει πόθος , λαχτάρα, τρέλα, ερωτικός παραλογισμός αλλά και μια κλίση να επηρεάζεται εύκολα ή να καθοδηγείται αυτός ο έρωτας από άλλους παράγοντες.

Με τον Άρη ενός ωροσκοπίου δημιουργείται  μια πλούσια και ποικιλόχρωμη φαντασία, υπάρχει έμπνευση, ευαισθησία αλλά και έλεγχος των αισθημάτων και των πόθων μέσω διανοητικής στάσης του ατόμου. Σε μια γυναίκα μπορεί να φέρει άνδρες με μειωμένη θέληση ή σεξουαλική ενέργεια, ενώ σε έναν άνδρα αδύναμες ή ιδιότροπες γυναίκες.

Ο Φανατικός Πλούτωνας

Το μεγαλειώδες άγγιγμα του Πλούτωνα, σηματοδοτεί μοιραίους έρωτες με σχεδόν μαγική επιρροή πάνω στον άνθρωπο, να κατευθύνεται από αόρατες δυνάμεις που το μεταλλάσουν και το αναγεννούν. Φυσικά με θετικές γωνίες( 60, 120)  η μετάλλαξη γίνεται με μαλακό, αρμονικό τρόπο ενώ με σκληρές γωνίες(90, 45, 180) αρκετά βίαια , σχεδόν εξαναγκαστικά και με αναταραχές που είναι αδύνατον να υπάρξει έλεγχος. Σε γωνία

Με τον Ήλιο ενός ωροσκοπίου δημιουργεί συναισθηματική υπερένταση με  μεγάλο, τεράστιο κι ανεξέλεγκτο πάθος που αλλάζει ολόκληρη τη ζωή του ατόμου λες και δεν υπήρξε πριν από αυτόν τον έρωτα. Σε γυναικεία ωροσκόπια φέρνει επιβλητικούς, κυριαρχικούς άνδρες που τους σημαδεύουν τη ζωή μια για πάντα.

Με τη Σελήνη ενός ωροσκοπίου έχουμε ασυνήθιστες μεταβολές στο συναισθηματικό πεδίο, εκρήξεις και ακραίες υπερβολικές εκφράσεις συναισθήματος. Αναπτύσσεται  μια πλούσια και βαθιά συναισθηματική ζωή γεμάτη ένταση, πάθος, ζήλια, εμμονή και όλα τα ωραία που συνοδεύουν τους μεγάλους έρωτες.

Με την Αφροδίτη ενός ωροσκοπίου βγαίνουν στην επιφάνεια όλες οι επιθυμίες για αισθησιακές, σαρκικές, φιλήδονες απολαύσεις. Το αισθηματικό σοκ είναι τεράστιο! Ένα ισχυρά δυνατό αίσθημα αγάπης –έρωτα αποκαλύπτεται και ξαφνικά το άτομο βρίσκεται ξετρελαμένο με τον αγαπημένο/η του μην αντέχοντας να τον αποχωριστεί ούτε λεπτό από δίπλα του.

Με τον Άρη ενός ωροσκοπίου δημιουργείται ένας επίσης ισχυρός φανατισμός, που δηλώνει την απόλυτη τρέλα του έρωτα. Η σεξουαλική έκφραση είναι ενισχυμένη, υπάρχει παρόρμηση , έντονη επιθυμία ,προσκόλληση στο αντικείμενο του πόθου, απίστευτη ζήλια και υποφορά που προέρχεται από ερωτική υπερδιέγερση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣυνοδικοί Κύκλοι 2020-2030 : Από το σκοτάδι στην ευημερία !
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Μαρτίου 2019: Πεδίο μάχης
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here