Widgets Magazine

Για εσάς τους Αιγόκερους ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας, στη διάρκεια του οποίου θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς και βαθιές προσωπικές αλλαγές. Είναι μία περίοδος με πολλά νεύρα και εντάσεις που προκύπτουν με συνεργάτες σας αλλά και με το έτερον σας ημίσυ, μιας και η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, Ήλιου-Πλούτωνα και η Πανσέληνος θα γίνουν σε άξονα που αφορά εσάς και την σχέση σας με τους άλλους. Προσοχή σε λόγια και πράξεις που δύσκολα θα μπορείτε να πάρετε πίσω, διότι υπάρχει τάση χωρισμών. Πιθανή αλλαγή σπιτιού ή απρόοπτα μέσα στο σπίτι. Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της και ενδεχομένως να μην έχετε αυτή τη περίοδο αντικειμενική και καθαρή σκέψη λόγω αφηρημάδας και έλλειψης ευθυκρισίας. Για αυτό προσοχή στις συμφωνίες που υπογράφετε και στις καθημερινές σας μετακινήσεις. Η Αφροδίτη όμως έρχεται να σας δώσει μία ανάσα με στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και έρωτα και από τα μέσα του μήνα θα υπάρχει σημαντική βελτίωση στην καθημερινότητα σας και στην εργασία σας. Τέλος, ο Δίας θα βρίσκεται όλο το μήνα στον οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης, δίνοντας σας ευκαιρίες επαγγελματικής και κοινωνικής εξέλιξης.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Α’ Δεκαήμερο του Αιγόκερου

Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου είστε οι πιο ευνοημένοι σε σχέση με τα άλλα δύο δεκαήμερα εφόσον Ουρανός και Πλούτωνας δεν σας δοκιμάζουν άμεσα. Όμως δεν παύουν να σας επηρεάζουν στο γενικό κλίμα που περιγράψαμε πιο πάνω. Επομένως προσοχή στις σχέσεις και στις συμφωνίες που κάνετε .Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης σε θέματα φλερτ και έρωτα το πρώτο μισό του μήνα και σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας το δεύτερο μισό. Και μην ξεχνάτε ότι ο Δίας θα σας δίνει όλο το μήνα ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Β’ Δεκαήμερο του Αιγόκερου

Οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε ένα μήνα γεμάτο προκλήσεις. Σημαντικές αλλαγές που μπορεί να φαίνονται δύσκολες άλλα είναι αναγκαίες για την προσωπική σας εξέλιξη. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε την επιρροή του Πλούτωνα είναι να βρείτε ένα πολύ μεγάλο στόχο, ένα μεγάλο σκοπό και να διοχετεύσετε όλη την ενέργεια σας στην επίτευξη του. Καθοδηγώντας όλη σας την προσοχή εκεί μετουσιώνετε τις πλανητικές επιρροές που είναι έντονες και δύσκολες και τις εκμεταλλεύεστε στο έπακρο, καταφέρνοντας κάτι που σε άλλη περίπτωση θα ήταν ακατόρθωτο. Άλλωστε η σκληρή δουλειά δεν είναι κάτι άγνωστο για εσάς. Οι ημερομηνίες των δύσκολων όψεων είναι 2 Ιουλίου, όπου κορυφώνετε η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, (εκεί δώστε πολλή προσοχή στο θυμό σας) και 10 Ιουλίου, όπου κορυφώνετε η αντίθεση Ήλιου- Πλούτωνα, όψη μεγάλης μετουσίωσης και μεταμόρφωσης. Στις 6 Ιουλίου το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα έρχεται να δώσει μια μεγάλη υποστήριξη δείχνοντάς σας ότι όσο έχετε πίστη και εμπιστοσύνη σε ένα ανώτερο όραμα καμία αλλαγή δεν μπορεί να σας βλάψει.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Γ’ Δεκαήμερο του Aιγόκερου

Οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου είστε τα τιμώμενα πρόσωπα του Ουρανού.  Στις 5 Ιουλίου ο Ερμής συναντάει με τετράγωνο τον Ουρανό όπου η νευρική ένταση θα είναι μεγάλη με πολλά ξεσπάσματα. Στις 17 Ιουλίου κορυφώνεται ένα τετράγωνο Άρη-Ουρανού και στις 20 Ιουλίου ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ουρανό. Προσοχή σε ατυχήματα και ζημιές ειδικά στο χώρο του σπιτιού. Πιθανές διασπάσεις σχέσεων αλλά και ξαφνικές νέες σχέσεις, ανατροπές στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλαγές στο σπίτι αλλά και μετακομίσεις. Το μόνο σίγουρο για εσάς είναι ότι αυτός μήνας είναι γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις. Και μην ξεχνάτε ότι μέχρι τις 5 Ιουλίου η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου σας δίνει πολλές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα και μετά περνάει στους διδύμους όπου σας κάνει πιο χαλαρή και ελαφριά την καθημερινότητα σας και την εργασία σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here