Οι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Ζυγού
Widgets Magazine

Έχετε κουραστεί, το ξέρω. Οι αλλαγές συνεχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη και νιώθετε ότι λίγα πράγματα μπορείτε να διαχειριστείτε , όλα έρχονται ξαφνικά και αφήνουν σημάδια. Ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου σας ακολουθεί και τον Ιούλιο με το αίσθημα εκνευρισμού να συνεχίζει να υφίσταται ενώ ταυτόχρονα νιώθετε τις ενεργειακές σας αποθήκες άδειες.  Όμως έρχεται για συμπαράσταση η Αφροδίτη που θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιο σας κι αυτά είναι καλά νέα εφόσον προβλέπεται να σας επιστρέψει κάτι από την πολυπόθητη για εσάς αρμονία.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Α’ Δεκαήμερο  του Ζυγού

Ο Ιούλιος ξεκινάει επεισοδιακά για όλους τους εκπροσώπους του Ζωδιακού και ειδικά τα Παρορμητικά ζώδια, με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα στις 2/7 και την Πανσέληνο στις 9/7 να δεσπόζουν  στο πλάνο.  Πολλούς Ζυγούς  θα απασχολήσουν εντάσεις στο χώρο της εργασίας και της οικογένειας και είναι καλό να προσέχουν τις κινήσεις τους. Παρ’ όλα αυτά, τα καλά νέα για εσάς ξεκινούν νωρίτερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 5/7 που θα σας ευνοήσει σε θέματα μετακινήσεων , σπουδών κι επικοινωνίας ενώ θα συναντήσει στις 7/7 τον Ερμή απ’ τον Λέοντα με εξάγωνο για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τα παραπάνω και να υποστηρίξει τα σχέδια σας. Είναι οι κατάλληλες μέρες για να περάσετε καλά με φίλους και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε από τον εκνευρισμό των ημερών. Παρ’ ότι ο μήνας επιφυλάσσει ταραχές, το δικό σας δεκαήμερο φαίνεται να έχει την μικρότερη επιρροή από τα υπόλοιπα δύο του ζωδίου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Β’ Δεκαήμερο  του Ζυγού

Ο Δίας έχει επανέλθει σε ορθή πορεία από τον Ιούνιο, βρίσκεται στο δικό σας δεκαήμερο όλο τον Ιούλιο και συνεχίζει να σας παρέχει την προστασία του. Η λέξη ‘’προστασία’’ έχει μεγάλη σημασία εδώ, μιας και οι πλανητικές συγκυρίες ίσως δεν σας έχουν αφήσει να νιώσετε την εύνοια του όπως θα θέλατε. Με την δύσκολη αντίθεση Άρη/Πλούτωνα στις 2/7 να λαμβάνει χώρα στο δικό σας δεκαήμερο πιθανόν να δείτε να βγαίνουν απ’ την ντουλάπα σκελετοί για τους οποίους δεν είχατε καμία ιδέα. Είναι μέρες που λαμβάνουν χώρα επιθέσεις ενώ για πολλούς ίσως να σηματοδοτήσουν το τέλος καταστάσεων ώστε να προχωρήσουν προς το μέλλον που τους περιμένει. Σε κάθε περίπτωση, κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις από τις οποίες μόνο ζημιωμένοι μπορείτε να βγείτε κι έχετε το νου σας σε επαγγελματικές ή προσωπικές ίντριγκες και σε θέματα σπιτιού. Το εξάγωνο Ερμή – Δία έρχεται να βοηθήσει την επικοινωνία σας και να ανεβάσει την διάθεση σας στα μέσα του μήνα. Οι ειδήσεις των ημερών θα είναι πιο ευχάριστες και η διάθεση σας βελτιωμένη και αν εδώ αποφασίσατε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας έχετε κάνει καλή επιλογή μιας κι έρχεται και το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία στις 18/7 να απογειώσει την διάθεση σας και να σας φέρει ευχάριστες γνωριμίες και γεγονότα.

Προβλέψεις Ιουλίου για το Γ’ Δεκαήμερο  του Ζυγού

Οι πρώτες μέρες του μήνα φαίνεται να δοκιμάζουν την υπομονή σας που θα φαντάζει ως άγνωστη λέξη. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού  που κορυφώνεται στις 5/7  και αφορά κυρίως το τέλος του δεκαημέρου σας , δημιουργεί ένα επικοινωνιακό κομφούζιο, παρεξηγήσεις λόγω σπασμωδικών συμπεριφορών (δικές σας ή των άλλων) ενώ πιθανές είναι ακόμα και υλικές ζημιές ή δυσκολία στις μεταφορές σας.  Ευτυχώς , το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου στις 19/7 έρχεται να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να δείτε τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία. Για εσάς, καλύτερη είναι η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου που έρχεται να σας αποζημιώσει με την είσοδο της Αφροδίτης στο δεκαήμερο σας  με αποτέλεσμα να νιώθετε ομορφότεροι και ελκυστικοί. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε με την βοήθεια της πολλά κακώς κείμενα ενώ το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού στις 24/7 που συμπίπτει με την Νέα Σελήνη, θα σας προτρέψει να προχωρήσετε με νέες ιδέες και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα επικοινωνιακά. Το τέλος του μήνα προβλέπεται ευχάριστο με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό να σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και πιθανές γνωριμίες.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΨάχνοντας το ιδανικό μας ταίρι
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2017 για το ζώδιο του Λέοντα
Nόνα Βουδούρη
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here