Widgets Magazine

Της Ελένης Σακκούλη

Μια ανάσα χαλάρωσης υπάρχει στο προσκήνιο, μιας και ο Ήλιος στον υδροχόο έχει μπει για τα καλά, συνεχίζουν όμως να ταλαιπωρούνται τα παρορμητικά ζώδια του 3ου δεκαημέρου.
Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό θα μας δείξει ότι μόνοι μας πρέπει  να γιατρέψουμε τις πληγές μας τόσο σε θέματα αγάπης όσο και στις οικονομικές μας διαρροές.

Στις 20 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα θα έχουμε εύνοια και λύσεις σε ότι έχει σχέση με τα επαγγελματικά μας και ίσως είναι η αρχή μιας νέας ταυτότητας στην εργασία. Αλλά και να βρούμε λύσεις ακόμη και σε σχέση με το επικοινωνιακό μας προφίλ στα ΜΜΕ. Ο Κρόνος έχει φύγει από την επιρροή του Πλούτωνα οπότε νιώθουμε λιγότερο πιεσμένοι και απομονωμένοι.

Στις 16- 2- 2020 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, οπότε ότι υπογραφές ή αγορές αυτοκινήτων, μηχανών, τηλεφώνων κ. λπ. κάνατε … κάνατε μέχρι τις 10 Μαρτίου κάντε παύση. Ευνοούνται οι επανασυνδέσεις, αυτές όμως που είναι μόνο για καλό! Στις 17 Φεβρουαρίου ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω και ξεκινάμε νέα πράγματα όταν αφορά νέες διεκδικήσεις!

Προσοχή στην επιθετικότητα και στους απότομους τρόπους!

Ο Ήλιος στους Ιχθύς από τις 19- 2-20 μας κάνει πιο ευαίσθητους και το εξάγωνο του Ήλιου Ουρανού φωτίζει τον ψυχισμό μας και δίνει λύσεις σε εσωτερικούς προβληματισμούς.

Ο μήνας κλείνει με τον Ερμή να κάνει εξάγωνο με τον ουρανό ανάγκη για διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους.

Κριός

Ο Χείρωνας στον Κριό σας δείχνει ότι θέλετε να βρείτε άμεσα λύση σε ότι αφορά εσάς και τους γύρω σας. Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο γιατί τα θέματα καριέρας και φίλοι στο προσκήνιο σας απασχολούν και αυτά. Επίσης θέματα ερωτικά ζητούν άμεση φροντίδα. Ψυχολογική πίεση.

Ταύρος

Ο Ουρανός στον Ταύρο σημαίνει ότι οι αλλαγές ξεκινούν μόνο από εσάς και αυτό το έχετε καταλάβει ήδη από τον Ιανουάριο. Πείτε «ναι» σε ταξίδια στο εξωτερικό κυρίως σε μέρη που έχετε ξαναπάει και για επαγγελματικούς λόγους. Θα ταλαιπωρηθούν του α’ δεκαημέρου. Μην δανείσετε χρήματα σε φίλους ή συλλόγους δεν ευνοείται η περίοδος. Όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας στο σπίτι σας. Βάζετε νέα δεδομένα στη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Θέματα νομικής φύσεως θα τους απασχολήσουν αλλά και σχέσεις με τα αδέρφια θα φέρουν προβληματισμό στην επιφάνεια. Σκέψεις για ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται, αν τα οικονομικά σας δεν το αντέχουν μικρές αποδράσεις σε χειμερινούς προορισμούς , σε όμορφα χιονισμένα μέρη είναι μια χαρά!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι του β’ δεκαημέρου έχουν τον Δία απέναντί τους να του στέλνει μικρά δωράκια. Το θέμα είναι ότι οι καρκίνοι του γ’ δεκαημέρου συνεχίζουν να περνούν όλη ταλαιπωρία και την ψυχολογική κούραση. Οι δεσμοί Σελήνης αντίστοιχα στον Καρκίνο – Αιγόκερω τους δείχνουν τα καρμικά μαθήματα που πρέπει να πάρουν στη ζωή τους. Κυρίως του α’ δεκαημέρου θα έρθουν αντιμέτωποι με πράγματα, καταστάσεις, ανθρώπους από το παρελθόν και πλέον καλούνται να βρουν λύσεις. Προβλήματα με αδέρφια, ξαδέρφια αλλά και με γείτονες που ίσως κληθούν να δώσουν λύσεις. Με τον Άρη απέναντί σας οι του α’ δεκαημέρου ετοιμάστε βαλίτσα για ταξίδι!

Λέων

Τα λιοντάρια θέλουν να είναι κοντά στα παιδιά και με αυτό τον τρόπο δίνοντας δηλαδή αγάπη και αφιερώνοντας χρόνο θα πάρουν πίσω αυτά που λαχταρούν. Αυτό το μήνα αισθάνονται ιδιαίτερα αρεστά στο κοινωνικό τους περίγυρο και το φλερτ και ο θαυμασμός είναι σε ημερήσια διάταξη. Προς το τέλος του Φεβρουαρίου θέματα του σπιτιού θα τους απασχολήσουν. Αναγνώριση στη δουλειά τους.

Παρθένος

Τα θέματα εργασίας και υγείας είναι στο προσκήνιο. Καρμικά γεγονότα σε αυτούς τους τομείς σας δείχνουν ότι οφείλετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που για πολύ καιρό εθελοτυφλούσατε. Εύνοια και αναγνώριση από τον περίγυρό σας δίνει το φως να βγείτε να περάσετε ωραία, να βασιστεί σε φίλους. Δυσκολίες σε νομικά θέματα και σε θέματα ανώτερων  σπουδών.

Ζυγός

Με θέμα διαπροσωπικά αλλά και με στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας φαίνεται να σας απασχολεί και αυτός ο μήνας. Όπως όλα τα ζώδια του παρορμητικού του γ’ δεκαημέρου έτσι και εσείς βάλλεστε. Υπομονή!

Σκορπιός

Ταλαιπωρείστε με ερωτικές σχέσεις που τελικά διαψεύδονται. Καλό είναι να αποστασιοποιηθείτε από συναισθηματισμούς και να βάλετε ένα τέλος σε ότι σας βλάπτει ψυχικά. Αυτός ο μήνας θα δώσει αφορμή για έντονο δυναμισμό και τάση να φανείτε προς τα έξω. Αναπάντεχα έξοδα για τους Σκορπιούς του α’ δεκαημέρου.

Τοξότης

Εύνοια σε θέματα όσον αφορά την φιλοσοφία και τη θρησκεία. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε σεμινάρια. Χωρίς αντικειμενικότητα, με λανθασμένη κρίση, δυστυχώς, στα θέματα εργασίας οδηγήστε σε προβλήματα. Οικονομικές ανασφάλειες προς το τέλος του μήνα.

Αιγόκερως

Πολύ δουλειά για τους Αιγόκερους, οι οποίοι όσοι είχαν εργαστεί σκληρά τα προηγούμενα χρόνια (μεταφυσικά και αντικειμενικά) φέτος βλέπουν μικρές ακτίδες αισιοδοξίας. Ο Φεβρουάριος είναι λίγο πιο χαλαρός από τον προηγούμενο μήνα. Πολλοί από εσάς θα πάρετε χρήματα τα οποία είχατε ξεχάσει. Ο Φεβρουάριος είναι και ένας μήνας να διεκδικήσετε……. Θέματα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν.

Υδροχόος

Υδροχόοι θα απολαύσουν ένα μήνα με έμφαση στους φίλους. Από τις 3 Φεβρουαρίου και μετά η επικοινωνία γίνεται πιο αισθητή και θα νιώσουν την ανάγκη για αλλαγές ως προς τον εαυτό τους. Δημιουργία στον εργασιακό τους χώρο. Η προσωρινή ευαισθησία είναι μία δύσκολη κατάσταση για να διαχειριστεί ένας Υδροχόος τον βάζει να εξερευνήσει νέες επικοινωνιακές φόρμες.

 

Ιχθύς

Νιώθουν την ανάγκη να μιλήσουν για ανώτερα πνευματικά πεδία ή καλλιτεχνικά ζητήματα τους αφορούν. Σε ότι αφορά στην επικοινωνία με τους άλλους χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Ποσειδώνας σε σύνοδο με τον Ερμή θα τους φέρει θολούρα και δυσκολία στις λήψεις αποφάσεων ή λανθασμένες αποφάσεις. Προσέχετε τι λέτε! Βρίσκετε συμπαράσταση μόνο στον πυρήνα της οικογένειά σας.

Ο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά και με αντικειμενικότητα αυτά που σας απασχολούν έτσι ώστε να απογοητεύεστε συνεχώς.

Απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα σας δώσουν αφορμή για ξεκαθαρίσματα. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 16 Φεβρουαρίου θα σας φέρει επικοινωνία με ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε και από το εξωτερικό. Ο Ήλιος στους Ιχθύς από τις 19 Φεβρουαρίου σας βρίσκει σε νέες ομάδες και με την ανάγκη να βγείτε και να είστε με πολύ κόσμο. Προσοχή κυρίως στους Ιχθύς του β’ δεκαημέρου ο Ποσειδώνας τους παραμυθιάζει τόσο στο επικοινωνιακό αλλά και στον ερωτικό τομέα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here