Widgets Magazine

Ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος (1861-1865) ήταν ο πιο καταστροφικός πόλεμος που πραγματοποιήθηκε στο κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ταυτόχρονα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας. Ο απολογισμός ήταν 618000 νεκροί και 500000 τραυματίες και καταστράφηκε γύρω στο 40% της εθνικής οικονομίας. Κύριος λόγος οι διαφορές μεταξύ των πολιτειών του Βορρά που είχαν καταργήσει τη δουλεία και των πολιτειών του Νότου που την ευνοούσαν, για τη δυνατότητα της κεντρικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τη δουλεία στα εδάφη που δεν είχαν γίνει ακόμη πολιτείες.

Ο πρώτος που τάχθηκε ως ο κύριος πολιτικός φορέας εναντίον της δουλείας, για πρώτη φορά στα πολιτικά δεδομένα των ΗΠΑ ήταν ο Υδροχόος Γερουσιαστής Τζον Φρίμον. Στον γενέθλιο Χάρτη του έχει Άρη Ουρανό ιδιομοιρία, όψη που δηλώνει τον επαναστάτη. Το 1856 το προοδευμένο του μεσοδιάστημα Άρη Ουρανού ήταν στην 10 Τοξότη, πολύ κοντά στον Ωροσκόπο 09 23 Τοξότη των ΗΠΑ. Ωστόσο δεν κατορθώνει κάτι και τις ιδέες του ακολούθησε αργότερα ένας νεαρός και φιλόδοξος δικηγόρος, ο επίσης Υδροχόος Αβραάμ Λίνκολν…

Τον Οκτώβριο του 1859 άρχισαν οι πρώτες εξεγέρσεις των νέγρων όταν ο Τζον Μπράουν, ένας ληστοσυμμορίτης, σκόπευε να ξεκινήσει ένοπλη επανάσταση των νέγρων, επιτιθέμενος σε μια στρατιωτική αποθήκη υλικού με σκοπό να προμηθευτεί όπλα. Η επίθεσή του αναχαιτίστηκε από τον στρατό και μετά από μάχη, ο Μπράουν συνελήφθη και καταδικάστηκε σε θάνατο.

Το 1859 στον προοδευμένο Χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών ενεργοποιείται με σύνοδο το μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού 13 06 Καρκίνου με τον γενέθλιο Ήλιο 13 20 Καρκίνου. Ο άξονας Άρη/Ουρανού ταυτίζεται απόλυτα με τα γεγονότα που ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια, μέχρι να σταματήσει να «φωτίζεται» από τον Ήλιο και να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

Φύση Άρη/Ουρανού:

Άξονας επεμβάσεων, εγχειρήσεων, απόλυτης ελευθερίας, επανάστασης. Του αγώνα για ανεξαρτησία. Ξαφνικών γεγονότων.

Ο πόλεμος ξεκίνησε στις 12 Απριλίου 1861 στο Φορτ Σάμτερ στον κόλπο του Τσάρλεστον. Εκείνη την ημέρα ο πλανήτης Ουρανός είναι στην 09 21 Διδύμων, ακριβώς πάνω στην ακμή του 7ου Οίκου των ΗΠΑ και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο 09 23 Τοξότη. Ο 7ος Οίκος πέρα των σχέσεων με τα άλλα κράτη, σχετίζεται και με εθνικές και φυλετικές υποθέσεις που επηρεάζουν τα πολιτικά και συνδικαλιστικά συμφέροντα. Έρχεται ο διασπαστικός και απρόσμενος Ουρανός να διαταράξει τα νερά στον συγκεκριμένο τομέα και να προκαλέσει συγκρούσεις.

Την ίδια ημέρα υπήρξε και ενεργοποίηση της Ηλιακής Έκλειψης της 1ης Ιανουαρίου 1861 στην 20 58 Αιγόκερω, από τον Ήλιο στην 22 Κριού, η οποία χτυπάει με τετράγωνο τον προοδευμένο Κρόνο των ΗΠΑ 21 51 Ζυγού. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται και η Ηλιακή Έκλειψη της 8ης Ιουλίου 1861 στην 15 50 Καρκίνου από την Αφροδίτη που εκείνη την ημέρα βρίσκεται στην 15 Κριού και βλέπει την Έκλειψη από τετράγωνο. Η Έκλειψη αυτή είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο

των ΗΠΑ 13 20 Καρκίνου και τετράγωνο με τον Κρόνο 14 48 Ζυγού. Στην 15η μοίρα Κριού βρίσκεται και ο προοδευμένος Ήλιος του Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος τάσσεται υπέρ της κατάργησης της δουλείας των Αφρικανών.

Έχουμε λοιπόν ενεργοποίηση της Εκλείψεως 15 παρορμητικών πάνω στο τετράγωνο Ήλιου Κρόνου της Αμερικής και με την συμμετοχή του Λινκολν…

Εκείνη την εποχή οι βόρειες πολιτείες ασχολείτο με την βιομηχανία και το εμπόριο και οι νότιες πολιτείες λόγω του καλού κλίματος ασχολείτο με τα αγροτικά, βαμβακοφυτείες και καπνοπαραγωγή και χρησιμοποιούσαν τους Αφρικανούς για μηδενικό κόστος,. Στον Βορρά ήθελαν να εργαστούν Ευρωπαίοι που είχαν κουραστεί από τους Ναπολεόντιους πολέμους και στον Νότο επέμειναν στην δουλεία. Είναι φανερό ότι οι Νότιοι είχαν πλουτίσει καθώς, οι δούλοι ήταν περίπου 4 εκατομμύρια σε πληθυσμό 9 εκατομμυρίων. Με την εκλογή του Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος ήταν κατά της δουλείας, αντιδρούν οι Νότιοι και ξεκίνησε η απόσχιση από τον Βορρά. Μέχρι τον Απρίλιο του 1861 αποσχίστηκαν δέκα πολιτείες. Αυτοανακηρύχθηκαν Συνομοσπονδιακές Πολιτείες της Αμερικής και κάλεσαν στα όπλα 100000 άνδρες για να δείξουν την δύναμή τους και τις διαθέσεις τους. Κάπως έτσι λοιπόν ενεργοποιείται το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου της Αμερικής καθώς ακολουθούν 4 οδυνηρά έτη με πολέμους και οικονομική συρρίκνωση και πρωταγωνιστή τον προοδευμένο Ήλιο του Λίνκολν που στάθηκε ορόσημο σε όλη αυτή την ιστορία.

Οι Εκλείψεις πραγματοποιούνται στον άξονα 2ου-8ου Οίκου του χάρτη των ΗΠΑ. Επηρεάζονται τα οικονομικά αποθέματα του κράτους από τον 2ο και έρχονται στην επιφάνεια και θέματα του 8ου όπως φθορά και ανατροπή των πολιτευμάτων και το στοιχείο του θανάτου…

Στις 12 Ιουνίου 1862 πραγματοποιείται σεληνιακή Έκλειψη ορατή στην Αμερική στην 20 58 Τοξότη και πάνω στον Άρη των ΗΠΑ.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 1862 ενεργοποιεί την μοίρα της Έκλειψης ο Ουρανός από την 20 40 Διδύμων και σε σύνοδο με τον Άρη των ΗΠΑ, 21 Διδύμων. Τότε έγινε η πιο αιματηρή μάχη του εμφυλίου στο Antietam με 22000 νεκρούς… Ο Πλούτωνας από διέλευση είναι ίδια μοίρα και ίδια λεπτά με τον Πλούτωνα της ηλιακής επιστροφής των ΗΠΑ 11 10’ Ταύρου.

Την ίδια ημέρα ακουμπάει ο Ποσειδώνας την 02 41 Καρκίνου… Σε Έκλειψη στις 22 Ιουνίου 1861 στην 01 03 Αιγόκερω, υπήρχε μεσοδιάστημα Άρη/Ουρανού στις 02 42 Καρκίνου, το οποίο ήταν σε αντίθεση με την μοίρα της Έκλειψης, άρα είχε ισχύ. Μόλις λοιπόν ακουμπάει ο Ποσειδώνας, το ενεργοποιεί.

Αρης/Ουρανός = Ποσειδώνας :

Μια προσβολή από λύσσα, θυμό, μανία, φρενίτιδα. Επίσης παραλήρημα, τρέλα.

Στις 9 Απριλίου 1865 τελειώνει ο πόλεμος με την πτώση του Νότου, βρίσκοντας την Αμερική διχασμένη και κατεστραμμένη οικονομικά. Η δουλεία καταργήθηκε. Όμως στις 24 Δεκεμβρίου 1865 ένα άλλο μελανό σημείο της ιστορίας έλαβε χώρα… Η ίδρυση της ρατσιστικής οργάνωσης Κου-Κλουξ-Κλαν. Με αντίθεση Κρόνου – Πλούτωνα την ημέρα της ίδρυσής της και το προοδευμένο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα στην 09 11 Τοξότη, δηλαδή σχεδόν με ακρίβεια στον Ωροσκόπο των ΗΠΑ 09 23 Τοξότη ! Ενώ στον πόλεμο κατά

της δουλείας ήταν ενεργοποιημένο το Άρης/Ουρανός = Ήλιος εδώ ενεργοποιείται το Κρόνος/Πλούτωνας= Ωροσκόπος. Ο Άξονας Κρόνου/Πλούτωνα σχετίζεται με σκληρότητα, δικτατορία, κατάλυση εξουσίας, σκληρή χωρίς αισθήματα ιδιοσυγκρασία, φανατισμένη προσκόλληση στις αρχές κάποιου, τραχύτητα και βία…

Η συγκεκριμένη οργάνωση διήρκησε μέχρι και το 1871, με το μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα να έχει περάσει την μοίρα του Ωροσκόπου και να φεύγει. 45 χρόνια μετά δημιουργήθηκε εκ νέου αλλά σχετικά με αυτά τα κινήματα και αστρολογικούς συσχετισμούς θα γίνει ανάλυση σε άλλο άρθρο.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη 4 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο: Πώς θα μας επηρεάσει;
Επόμενο άρθροΝίκος Μουτσινάς: The talk of the town 2019
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here