Widgets Magazine

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος διήρκεσε από το 1939 έως το 1945 και ήταν η πιο εκτεταμένη και δαπανηρή ένοπλη σύγκρουση όπου έλαβαν μέρος περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι και ο απολογισμός ήταν πάνω από 60 εκατομμύρια νεκροί. Ξεκίνησε επίσημα στις 1 Σεπτεμβρίου 1939 όταν επιτέθηκε ο Χίτλερ στην Πολωνία. Ο πόλεμος αυτός ονομάστηκε Blitzkrieg που σημαίνει κεραυνοβόλος πόλεμος, λόγω των γρήγορων επιθέσεων που χτυπούσαν και αιφνιδίαζαν τον εχθρό όπως ακριβώς θα έκανε ένας κεραυνός. Ποιος πλανήτης εμπλέκεται σε ό,τι σχετίζεται με κεραυνοβόλες καταστάσεις; Μα φυσικά ο Ουρανός!

Πέρα από το τετράγωνο Κρόνου – Πλούτωνα που υπήρχε σε διέλευση εκείνες τις ημέρες και σχετίζεται με εφαρμογή της βίας και κατάλυση της εξουσίας,  ο πλανήτης Ουρανός μόλις ξεκίνησε την στάση του στην 21 Ταύρου. Όταν ένας πλανήτης μπαίνει σε στάση, δίνει όλη την δυναμική του. Στον Ταύρο ο Ουρανός είναι στην πτώση του. Σε στάση λοιπόν και σε πτώση ο Ουρανός έφερε ό,τι χειρότερο μπορούσε. Τον κεραυνοβόλο πόλεμο. Χτυπήθηκε πρώτη η Πολωνία η οποία έχει γενέθλιο τετράγωνο Ηλίου – Ουρανού, με Ήλιο στην 21 Σκορπιού… Μόλις λοιπόν ο Ουρανός ήρθε σε αντίθεση ιδιομοιρίας στον Ήλιο της, εκπληρώθηκε η γενέθλια υπόσχεση του προαναφερθέντος τετραγώνου του χάρτη της. Επιπλέον ο προοδευμένος της Ήλιος πάει για τετράγωνο με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου, το οποίο είναι άξονας θανάτου. Υπήρχε και στην ηλιακή της επιστροφή αντίθεση ιδιομοιρίας Άρη – Κρόνου.  Η σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Νοεμβρίου 1938 ήταν ορατή στην Πολωνία και έγινε στην 15η μοίρα του Ταύρου, ακριβώς πάνω στο τετράγωνο ιδιομοιρίας Σελήνης – Ουρανού 15η μοίρα σταθερών στην ηλιακή επιστροφή της χώρας.

Ας δούμε και τις άλλες χώρες, αναφέροντας τα πιο σημαντικά χτυπήματα.

Ελλάδα: Χρησιμοποιώντας τον χάρτη της αναγνώρισής μας ως κράτος από την Αϊτή στις 13 Ιανουαρίου 1922, το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 που έχουμε την εισβολή των Γερμανών η προοδευμένη Σελήνη της χώρας βρίσκεται στην 02 35 Υδροχόου και σχηματίζει τετράγωνο ακριβείας με τον προοδευμένο Κρόνο στις 02 34 Ταύρου. Βρίσκεται ο διελαύνων Πλούτωνας στην 02 02 του Λέοντα και δημιουργεί ταυ τετράγωνο και μόλις έρχεται και ο Άρης στην 02 31 Υδροχόου πυροδοτείται το συμβάν! Επιπλέον η σεληνιακή Έκλειψη 22 Κριού στις 16 Οκτωβρίου 1940, πυροδοτεί το τετράγωνο του Ηλίου 22 Αιγόκερω με τους Δία – Κρόνο 20 και 21 Κριού.

Αμερική: Στις 7 Δεκεμβρίου 1941, ο Πλούτωνας από διέλευση βρίσκεται ακριβώς στο ευαίσθητο μεσοδιάστημα Ηλίου – Σελήνης της Αμερικής. Στους ανθρώπους αυτός ο άξονας σχετίζεται με υγεία και ψυχισμό. Μακροκοσμικά λοιπόν ως κράτος, ο Πλούτωνας σε αυτό το μεσοδιάστημα επηρεάζει τον ψυχισμό των πολιτών του και δημιουργεί αναστατώσεις. Ο Ουρανός από διελεύση βρίσκεται σε τετράγωνο ακριβείας με την γενέθλια Σελήνη, η σεληνιακή Έκλειψη στις 13 Μαρτίου 1941, ορατή στην Αμερική, στην 22 μεταβλητών σε τετράγωνο με τον Άρη της χώρας, η ηλιακή Έκλειψη στις 21 Σεπτεμβρίου 1941, στην 27 μεταβλητών πάνω στο solar arc τετράγωνο Ηλίου – Κρόνου της Αμερικής και πυροδοτεί και ο διελαύνων Άρης από την 15 Κριού το γενέθλιο τετράγωνο Ηλίου – Κρόνου.

Γερμανία: Η μάχη του Βερολίνου, 16 Απριλίου έως 2 Μαίου 1945, ήταν η τελευταία μάχη στην Ευρώπη και είχε ως αποτέλεσμα την αυτοκτονία του Χίτλερ και την ήττα και παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας. Η χώρα έχει γενέθλιο τετράγωνο Άρη – Κρόνου,  όπως και ο Χίτλερ και είναι άξονας θανάτου. Όταν ο Κρόνος από διέλευση έκανε ταυ τετράγωνο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Άρη και αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο της χώρας, ήρθε η ενεργοποίηση του τετραγώνου. Επιπλέον η έκλειψη της 25ης Ιουνίου 1945 γίνεται στην 04η μοίρα του Αιγόκερω και επηρεάζει το τετράγωνο.

Ιαπωνία: Στις 6 Αυγούστου 1945 πέφτει η πρώτη ατομική βόμβα στην Χιροσίμα. Το προοδευμένο μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης βρίσκει τον γενέθλιο Πλούτωνα στην 04 Διδύμων να βλέπει και τους δύο πλανήτες σε μισό τετράγωνο, καθώς εκείνοι σχηματίζουν μεταξύ τους όψη τετραγώνου. Όψη μεγάλης έντασης για τους κατοίκους της χώρας. Επιπλέον ο Κρόνος από διέλευση βρίσκεται πάνω στην προοδευμένη Σελήνη και σε τετράγωνο με τον προοδευμένο Ήλιο. Η σεληνιακή Έκλειψη στις 29 Δεκεμβρίου 1944 στην 7 Καρκίνου, ορατή στην Ιαπωνία, έγινε πάνω στον Κρόνο 7 Καρκίνου του ετήσιου χάρτη της χώρας και η ηλιακή Έκλειψη στις 9 Ιουλίου 1945 στην 17 Καρκίνου πάνω στον Βόρειο Δεσμό του ετήσιου χάρτη, επηρεάζοντας και το προοδευμένο τετράγωνο Ηλιου – Σελήνης με ανοχή μία μοίρα τον Ήλιο και δύο την Σελήνη.

Δεν φτάνουν οπωσδήποτε όλες οι παραπάνω όψεις για να επισημάνουν ένα τόσο δύσκολο γεγονός όπως αυτός ο πόλεμος. Την σφραγίδα για τέτοιο γεγονός την φέρει η φθίνουσα φάση των συνοδικών κύκλων. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς λειτουργούν αυτοί οι κύκλοι σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο: “Συνοδικοί Κύκλοι 2020-2030 : Από το σκοτάδι στην ευημερία. ” Το 1939 που ξεκίνησε ο πόλεμος είχαμε σε φθίνουσα φάση εννέα κύκλους πλανητών, που σημαίνει πως ήταν μια εποχή που έφερε μόνο δυσκολίες και όχι καρπούς και ευημερία.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας στον Αιγόκερω ως 19 Δεκεμβρίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 9-15 Δεκεμβρίου 2019
Είμαι Λέων, του 1981, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Από μικρό παιδί είχα ερωτήματα και ανησυχίες για το πώς λειτουργεί ο Κόσμος και πώς μπορούν όλα να γίνουν καλύτερα. Από το 2008 ασχολούμαι συστηματικά με μελέτες Φιλοσοφίας, Μυθολογίας και Εσωτερισμού και γνωρίζοντας τα τελευταία χρόνια την Αστρολογία μου λύθηκαν πολλές απορίες, βλέποντας πως οι Μύθοι και τα Αρχέτυπα είμαστε εμείς, λειτουργούν στον ψυχισμό μας. Με την Αστρολογία λοιπόν γνωρίζουμε τον Εαυτό μας και τί είναι αυτό που πρέπει να εναρμονίσουμε για να έχουμε από εδώ και στο εξής ευτυχισμένο Βίο. Ως Απόφοιτη πλέον Αστρολογικών Σπουδών του Κ.Δ.Β.Μ ''Εναλλακτική Παιδεία'' και με έντονη την ενασχόληση μου με την Μυθολογία, καθώς διαχειρίζομαι και την ομάδα στο facebook "Αποσυμβολισμός της Ελληνικής Μυθολογίας" όπου θα βρείτε πλούσιο υλικό γύρω από αυτά, ασχολούμαι με την συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου και ακολουθώ το συναρπαστικό ταξίδι της Γνώσης, αυτό στα βάθη της Ψυχής μας ! Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here