Widgets Magazine

Μερικές φορές το Σύμπαν μπορεί να φέρει ανατροπές απίστευτες με τα ισχυρά κοσμικά του ‘’όπλα’’! Και τα ‘’όπλα’’ αυτά δεν είναι άλλα από τις Εκλείψεις της κάθε χρονιάς που ορίζουν τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Μια τέτοια κοσμική συγκυρία έφερε τις ανακατατάξεις που βιώσαμε από το προηγούμενο καλοκαίρι, με ορόσημο τη μεγάλη φονική πυρκαγιά του Ιουλίου, τόσο κοντά στην Έκλειψη της 27ης και τα γενέθλια του προηγούμενου πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα. Τότε άρχισαν να πέφτουν οι τίτλοι τέλους για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και να έρχεται η εύνοια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη που υπό  διαφορετικές συνθήκες ίσως να μην διαδραμάτιζε ποτέ πρωθυπουργικό ρόλο. Όχι γιατί δεν θα είχε την ικανότητα ή τα προσόντα, αλλά πολύ απλά γιατί δεν θα συνωμοτούσαν οι Δεσμοί της Σελήνης και της Σελήνης του  σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο του, να τον φέρουν στην πολιτική επιφάνεια. Ένας Λέοντας χτυπημένος από την Έκλειψη, αλλά και την έπαρση της δύναμης ο Αλέξης Τσίπρας, γεννημένος 28 Ιουλίου του 1974, απέναντι από έναν εκπρόσωπο των Ιχθύων με λίγο χαμένο βλέμμα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γεννημένο 4 Μαρτίου του 1968. Και ο transit  Ερμής  της ημέρας των εκλογών, ήδη στη σκιά του, μια στιγμή μόνο πριν μπει σε στάση προς αναδρόμηση, σε σύνοδο με τον transit Άρη να ενεργοποιούν με ακρίβεια τις 4 μοίρες του Λέοντα,  πάνω στα χνάρια της Έκλειψης που ‘’έριξε’’ έναν Πρωθυπουργό και ‘’ανέβασε’’ έναν άλλο. Έχει χιούμορ το Σύμπαν τελικά… χιούμορ και μνήμη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έρθει στην πολιτική σκηνή για να διαδραματίσει σημαντικότερο μάλλον ρόλο από αυτόν που μέχρι τώρα πιστεύαμε και έχει πραγματικά μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που του έχουν αποδώσει. Είναι δύσκολο για έναν πολιτικό άνδρα να ξεπεράσει τον ίσκιο του πατέρα του ή της οικογένειας του, ασχέτως το πρόσημο που μπορεί ο καθένας μας να βάλει μπροστά τους. Ανήκει σε έναν αστερισμό ρομαντικό, που πρεσβεύει τον ιδεαλισμό και την χωρίς όρια θυσία στη θετική εκδοχή του και το σίγουρο είναι πως έχει και υψηλότερο βαθμό ενσυναίσθησης με τόσο νερό στο χάρτη του. Ο χορηγός πλανήτης του Ήλιου του, ο Ποσειδώνας, βρίσκεται σε χαρισματική όψη τριγώνου με το γενέθλιο Χείρωνα του στους Ιχθύες, όψη που δείχνει πως έχει ‘’θεραπευτικές’’ ιδιότητες και την απαραίτητη θέληση να επουλώσει πληγές του παρελθόντος. Ο Ερμής του στον Υδροχόο είναι εξαιρετικά έξυπνος και σε σύνοδο με την Αφροδίτη του δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί και να υποστηρίξει κάθε τι ρηξικέλευθο και διαφορετικό. Φυσικά δεν υπάρχουν μόνο θετικές όψεις και ερμηνείες στο γενέθλιο χάρτη του, όπως και σε κανενός άλλου ανθρώπου, εκτός αν σε προηγούμενη ενσάρκωση ήταν ο Ιησούς ή ο Βούδας!  Για παράδειγμα, η στενή σύνοδος Άρη, Κρόνου στον Κριό δείχνει πως μπορεί να φερθεί σκληρά και απόλυτα, πως  έχει γαλουχηθεί αυστηρά  και πως χρειάστηκε πολλές φορές να προσπαθήσει να αποδείξει την αξία του. Τα προηγούμενα χρόνια με τον Ποσειδώνα σε σύνοδο με τον Ήλιο του, αισθανόταν αποδυναμωμένος και με την έντονη πίεση των γυναικών του περιβάλλοντος του- η Σελήνη του σε τετράγωνο με Ερμή και Αφροδίτη- ήταν δύσκολο να αυτονομηθεί και να προσδιοριστεί πολιτικά. Έρχεται όμως μια στιγμή για όλους μας που το γενέθλιο Κοσμόγραμμά  μας, ενεργοποιείται και δείχνει την πραγματική μας στόφα, δείχνει τα μεγαλύτερα για τα οποία έχουμε έρθει, αλλά και τη διάρκεια που θα έχουν. Έτσι λειτούργησε ο transit Δίας ενεργοποιώντας με τρίγωνα τον προοδευμένο Κρόνο, Αφροδίτη και Βόρειο Δεσμό της Σελήνης του στον Κριό και ο Ουρανός από τον Ταύρο σε σύνοδο  με τον προοδευμένο του Ήλιο και τον προοδευμένο Ερμή  του στον Ταύρο! Χωρίς Ουρανό καμία αλλαγή δεν μπορεί να πετύχει, καμία ‘’επανάσταση’’ να αποκτήσει φλόγα. Και μην ξεγελιέστε η αλλαγή και η επανάσταση δεν αφορά εμάς, αφορά τον ίδιο και τον ‘’τρόμο’’ που ίσως ένιωσε και νιώθει, γιατί αυτός θα αλλάξει πρώτος για να καταφέρει να κουλαντρίσει μια χώρα που έχει τον γενέθλιο Ήλιο της στις 14 μοίρες του Υδροχόου!

Ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδειχθεί πιο σημαντικός από ότι πιστεύαμε, και η γνώμη δεν είναι πολιτική είναι αστρολογική, είναι η καταπληκτική συναστρία του γενέθλιου χάρτη του με αυτή του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας, του πρωτοκόλλου του Λονδίνου, 3 Φεβρουαρίου του 1830.  Ο Ήλιος της Ελλάδας σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη του. Γενέθλιο τρίγωνο Άρη, Κρόνου, της Ελλάδας στη φωτιά, σε τρίγωνο με τη δική του σύνοδο Άρη , Κρόνου και Βόρειου Δεσμού στον Κριό. Ο προοδευμένος Ήλιος της Ελλάδας στις 18 μοίρες του Λέοντα σε σύνοδο με τον προοδευμένο Κρόνο, Αφροδίτη και Βόρειο Δεσμό  του Πρωθυπουργού, θα αρχίσουν να δέχονται συγχρόνως τα γενναιόδωρα τρίγωνα του χορηγού Δία! Ο  γενέθλιος Δίας του  Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται στις 29 μοίρες του Λέοντα, πάνω στο βασιλικό αστέρα Regulus, σε αντίθεση ακριβείας με το γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας στις 29 μοίρες του Υδροχόου επίσης σε στάση, γεγονός που σημαίνει πως το φθινόπωρο που τον ενεργοποιεί θετικά ο Δίας θα μπορούσαμε να έχουμε ευχάριστα νέα που να αφορούν στο εξωτερικό και την οικονομία μας. Πιεστικό διάστημα που θα χρειαστεί προσοχή θα είναι η άνοιξη του 2020 με τον Ουρανό να περνά και πάλι πάνω από τον προοδευμένο Ήλιο του και τον Ερμή του …. ίσως ένας απολογισμός πεπραγμένων και κάποιος ανασχηματισμός της κυβέρνησης.  Ένα άλλο θετικό στοιχείο που δείχνει πως ίσως η συνταγή πετύχει, αφορά στον προοδευμένο Ήλιο του Πρωθυπουργού μας που τον Δεκέμβριο του 2020 θα πραγματοποιήσει τρίγωνο με το γενέθλιο Δία της Ελλάδας στις 6 μοίρες του Αιγόκερω… συν ότι η Ελλάδα θα έχει επιστροφή Δία και όλο αυτό θα το τριγωνίσει και ο transit Ουρανός από τον Ταύρο! Οικονομικές ευκαιρίες, χορηγίες, αλλά και επιδιώξεις που κάποτε θα έμοιαζαν ανέφικτες, θα αποκτήσουν σάρκα και οστά.

Μα μέχρι τότε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η δύναμη στο χάρτη της πατρίδας μας, είμαστε εμείς, ο λαός, η Σελήνη στους νευρικούς Διδύμους. Ένας λαός φρέσκος κι έξυπνος,  ευμετάβλητος και  ευκολοπροσάρμοστος , με χιούμορ… πως θα είχαμε αντέξει άλλωστε; Η δύναμη της χώρα μας είμαστε εμείς, η Σελήνη της που δεν αλλάζει, κι ας έρχονται κατά καιρούς να μας κυβερνήσουν Υδροχόοι… Λιοντάρια… Ιχθύες… εμείς παραμένουμε σε εγρήγορση και ξέρουμε να φέρνουμε τις αλλαγές όταν χρειάζεται. Δεν είμαστε μια οποιαδήποτε Σελήνη! Είμαστε μια εγκεφαλική, νεανική, κοινωνικά ενεργή, αεράτη Σελήνη σε τρίγωνο με έναν επαναστάτη Ήλιο στον Υδροχόο, και σε τρίγωνο επίσης με τον ιδιόρρυθμο χορηγό μας Ερμή σε στάση στον Υδροχόο… πρέπει να μας προσέχουν!!!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής Άρης Ουρανός & Εκλείψεις. Το παρελθόν είναι εδώ. Σπαρταριστό.
Επόμενο άρθροΕνεργοποίηση Εκλείψεων.Η πλάνη αποκαλύπτεται.Ο σωτήρας σου είσαι εσύ
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here