Widgets Magazine

Της Άννας Μπήρου

O πλανητοειδής Χείρωνας ο «πληγωμένος θεραπευτής» από την μυθολογία μας, διανύει ήδη την 29η αναιρετική μοίρα των Ιχθύων και ετοιμάζεται να μπεί στις 18/2 στην 00 μοίρα του πολεμιστή Κριού που αποκαλείται «μοίρα ανθρωπότητας» και θεωρείται κρίσιμη μοίρα στα ωροσκόπια παγκόσμιων γεγονότων και κρατών.

Στον ονειρικό και φιλάνθρωπο Ιχθύ παρέμεινε 8 χρόνια κάνοντας όψεις ευνοϊκές τριγώνων και εξαγώνων με Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Ποσειδώνα στον Ιχθύ και Κρόνο στον Σκορπιό και Δία σε ζώδια της γης ή του νερού καθόσον ο Δίας κάθε χρόνο αλλάζει ζώδιο. Με τον Ουρανό στον Κριό έκανε σχεδόν μια παράλληλη πορεία στις μοίρες μιας και Ιχθύς και Κριός είναι γειτονικά ζώδια όπου στο πρώτο κλείνει και στο δεύτερο ξεκινά ο ζωδιακός.

Στην θέση του Ιχθύ απάλυνε καταστάσεις, αποσόβησε πιθανόν και χειρότερα γεγονότα προερχόμενα από άλλες δύσκολες όψεις των μεγάλων πλανητών, μαλάκωσε όπου χρειαζόταν τις ανθρώπινες ψυχές και έφερε την πνευματικότητα και την αναζήτηση του Θείου ξανά στο προσκήνιο σαν μέσο θεραπείας όλων των ψυχικών τραυμάτων. Θεωρώ ότι μαζί με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ έφερε και στο προσκήνιο τις εναλλακτικές θεραπείες, τον διαλογισμό αλλά και την προσευχή και ανέδειξε την ανάγκη της στροφής σε πιο πνευματικές και πανανθρώπινες αξίες.
Γενικά ένας πλανήτης στην 29η μοίρα ενός ζωδίου ετοιμάζεται να μπει σε ένα καινούργιο ζώδιο και άρα σε ένα καινούργιο περιβάλλον, σε μια νέα ενέργεια και η θέση του πλανήτη στην 29η μοίρα μπορεί να δηλώνει ένα κρίσιμο γεγονός που μπορεί να συμβεί προτού γίνει η μετάβαση στο επόμενο ζώδιο. Η 29η αναιρετική Ιχθύων κουβαλάει όλη την σοφία του ζωδιακού, όλη την εμπειρία μέσα από το ταξίδι της ζωής και της ψυχής στα 12 ζώδια και βρίσκεται μια ανάσα πριν την γέννηση του καινούργιου, την νέα εκρηκτική αρχή που συμβολίζει η μηδενική Κριού.

Βάσει των Σαβιανών συμβόλων (συμβολική και μυστικιστική ερμηνεία των 360 μοιρών του ζωδιακού) η τελευταία μοίρα του ζωδιακού στην ουσία η 30ή των Ιχθύων εχει τον ορισμό: «The great stone Face», «το μεγάλο Πέτρινο πρόσωπο». Στην ουσία αυτό θυμίζει Κρόνο. Σταθερότητα, σκληρότητα, στωικότητα και πέτρινη ακαμψία που στην ουσία εκφράζει μία στιβαρή υπευθυνότητα και σοβαρότητα, στοιχεία που δεν θα περίμενε κανείς σε μία μοίρα Ιχθύ. Αλλά οι Ιχθύες έχουν αυτή την διπλή δυνατότητα, άλλωστε είναι μεταβλητό, διπλό ζώδιο και χαρακτηρίζονται από την ιδιότητα του «χαμαιλέοντα». Είναι υδάτινοι, αισθαντικοί και χαοτικοί με μια απίστευτη διαίσθηση και φαντασία αλλά όταν χρειάζεται ειδικά στα δύσκολα και σε αυτήν την μοίρα επιδεικνύουν μια απίστευτη αντοχή και αξιοπιστία αλλά και σοφία για να κατευθύνουν την ενέργειά τους στην κατεύθυνση που επιθυμούν.
Άλλωστε μαζί με τους απέναντί τους στον ζωδιακό τους Παρθένους, θεωρούνται οι καλύτεροι «θεραπευτές», οι μεν Παρθένοι στο γήινο πεδίο, οι δε Ιχθύς στο ψυχικό και πνευματικό.

Αρα στην θέση αυτή την τελευταία του ζωδιακού ο Χείρωνας συμπυκνώνει όλη την σοβαρότητα, και την δύναμη μαζί με την συμπόνια και την σοφία του Ιχθύ θεραπευτή που μας χάρισε τα προηγούμενα 7 χρόνια.

Αρα όλοι μας, αλλά κυρίως ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) των τελευταίων 2 ημερών αλλά και Παρθένοι των δύο τελευταίων ημερών που θα το λάβετε από τους άλλους, καθώς και Κριοί των 2 πρώτων ημερών, νοιώστε την θεραπευτική ενέργεια του Χείρωνα, κλείστε κύκλους και ψυχικά τραύματα του παρελθόντος, δουλέψτε την αυτογνωσία και αλλάξτε συνήθειες, τρόπους διατροφής και συνηθειών, εντάξτε την φύση και την ιαματική της δύναμη στην ζωή σας. Οι μέρες αυτές βοηθάνε την αυτογνωσία και την ενδοσκόπηση καθώς και όλες τις ψυχικές συνειδητοποιήσεις και θεραπείες.
Η ενέργεια αφορά επίσης και όσους έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο, μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στην 28η και 29η Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύ αλλά και 28η και 29η Παρθένου καθώς και 1η μοίρα του Κριού.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here