Widgets Magazine

Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 εισέρχεται ο Δίας στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Μια όχι καλή διέλευση του Δία, καθώς στον Αιγόκερω βρίσκεται σε δυσμενή θέση πτώσης, όπου μειώνεται η αισιοδοξία, το χιούμορ αλλά και η πίστη του ευεργέτη αυτού πλανήτη.

Αυξάνει ο συντηρητισμός και η επιφυλακτικότητα, σκληραίνει ο νους και κλείνουν τα μυαλά, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη νοητική ακαμψία. Αυξάνουν επίσης τα φαινόμενα κυνισμού, ενώ πολύς κόσμος θα θέλει “αποδείξεις” για να πειστεί για κάτι. Ένα νέο κύμα αθεΐας αναμένεται. Μείωση της γνώσης, του νοήματος και της ελπίδας, έλλειψη σφαιρικής κατανόησης, υπερβολικός πραγματισμός και υλιστική αντίληψη.

Ο Δίας απ’ τον Αιγόκερω θα δοκιμάσει την πίστη, τις γνώσεις και τις πνευματικές μας επιτεύξεις.

Καλά μπορεί να το παίζουμε όλοι ανοιχτόμυαλοι, αλλά στην πράξη πόσο τελικά πιστεύουμε; Και πόσο μπορούμε να εφαρμόσουμε τις γνώσεις που έχουμε; Τώρα έρχεται ο καιρός που πρέπει να αποδείξουμε την πίστη μας και να αποδείξουμε τις γνώσεις μας σε χρήσιμο έργο.

Μη ξεχνάμε ότι κάθε ευεργεσία του Δία είναι προϊόν αρχικά ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ διεύρυνσης κι εξέλιξης, οπότε σε ένα ζώδιο “στενό” νοητικά, υλιστικό και “στενάχωρο” είναι λογικό να μειώνονται οι εύνοιες. Στη μυθολογία ο θεός Δίας απένειμε τις χάρες και την αφθονία, ο θεός που είναι ψηλά στον Όλυμπο…

Αν και μειωμένες λοιπόν οι ευεργεσίες του πλανήτη αυτού απ’ την δύσκολη θέση πτώσης του, εντούτοις κάπως θα ευνοήσει κάθε ζώδιο, αρκεί να λειτουργήσει ο καθένας με υπευθυνότητα, φιλότιμο και οργάνωση. Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) είναι αναμενόμενο ότι θα ευεργετηθούν περισσότερο. Ας δούμε λοιπόν σε γενικές γραμμές την εύνοιά του:

Κριός

Μια χρονιά επαγγελματικών και κοινωνικών επιτυχιών, ανόδου και δημοφιλίας. Επαγγελματικά ανοίγματα, βελτίωση της δημόσιας εικόνας. Εύνοια από άτομα εξουσίας. Ευκολότερη και καλύτερη διαχείριση των υποχρεώσεων, καλύτερη οργάνωση της ζωής.

 

Ταύρος

Επιτυχίες σε σπουδές και σε εκπαιδευτικά ζητήματα ή διδασκαλία, πτυχία, γνώσεις, εύνοια από δασκάλους. Επιτυχίες επίσης σε νομικά θέματα. Ταξίδια, ανέσεις, ωραίες εμπειρίες. Η ζωή αποκτά νόημα. Διάβασμα που ανοίγει τους ορίζοντες και προσφέρει ελπίδα.

 

Δίδυμοι

Ενίσχυση οικονομική από τρίτους, μπόνους οικονομικά, ή διευκολύνσεις σε θέματα εφορίας, ασφαλειών, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, επιδοτήσεων, υποτροφιών κλπ. Ωραία σεξουαλική ζωή. Βαθύτερη κατανόηση εσωτερική/ψυχολογική και περισσότερος έλεγχος.

 

Καρκίνος

Εύνοια σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, μια χρονιά γάμου ή ευχάριστων εξελίξεων στις σχέσεις, και ωραία κοινωνική ζωή. Έρχονται καλοί άνθρωποι στη ζωή σας. Μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας και δικαιοσύνης.

 

Λέων

Βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες αλλά και μια πιο άνετη και βελτιωμένη καθημερινότητα γενικά. Επαγγελματικές επιτυχίες κι ανοίγματα, καλοί υπάλληλοι, παραγωγικότητα. Καλυτέρευση επίσης στην υγεία, επιτυχημένες θεραπείες, δίαιτες κλπ. Εύνοια σε σχέση με τα ζωάκια.

 

Παρθένος

Επιτυχίες ερωτικές, αρκετό φλερτ, διασκέδαση, χαρά, δημιουργικότητα, περισσότερη ανεμελιά και ωραίες στιγμές διακοπών, σπορ και αναψυχής. Αυξημένη ζωτικότητα, λάμψη και αυτοπεποίθηση. Πιθανή εγκυμοσύνη ή επιτυχίες των παιδιών. Εύνοια σε επιχειρηματικά θέματα.

 

Ζυγός

Εύνοια σε θέματα ακινήτων και διαμονής, πιθανή μια ωραία μετακόμιση σε πιο άνετο χώρο ή μια ωραία ανακαίνιση. Βελτίωση της ψυχολογίας και των οικογενειακών σχέσεων. Διεύρυνση της οικογένειας ή εύνοια από άτομα του στενού περιβάλλοντός σας.

 

Σκορπιός

Ωραίες γνωριμίες, βόλτες και ταξιδάκια. Η επικοινωνία γίνεται πιο ευχάριστη και ο νους σας ανοίγει και γίνεται πιο θετικός. Πιθανή αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας. Εύνοια στις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς. Ωραία σεμινάρια, μαθήματα, διάβασμα, γράψιμο.

 

Τοξότης

Μπορεί να φεύγει ο ευεργέτης Δίας απ’ το ζώδιό σας, όμως τώρα επιτέλους θα ευεργετηθούν τα οικονομικά σας, οπότε αναμένεται μια χρονιά με αύξηση εισοδήματος, με ωραίες αγορές ή καλές πωλήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Αύξηση της αυτοεκτίμησης.

 

Αιγόκερως

Σημαντική χρονιά για εσάς, με τον Δία στο ζώδιό σας να φέρνει ανοίγματα, ξεκινήματα, επιτυχίες, δημοφιλία, αφθονία. Πιθανά ταξίδια, διπλώματα, γνώσεις, αναγνώριση. Μεγαλύτερο αίσθημα ανεξαρτησίας κι ελευθερίας. Επιτυχημένες πρωτοβουλίες.

 

Υδροχόος

Σημαντική ψυχική ανακούφιση, βελτίωση του ύπνου, ωραίες στιγμές φυγής και ανάπαυσης. Άνοιγμα πνευματικό, αίσθημα ολοκλήρωσης ψυχικής. Αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων, απελευθέρωση από το παρελθόν. Όνειρα και οράματα που δίνουν ελπίδα.

 

Ιχθύες

Διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, ωραίες στιγμές με τους φίλους και τις παρέες σας – έρχονται καλοί άνθρωποι στη ζωή σας. Εύνοια σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα και σε ό,τι διαδικτυακό κι εναλλακτικό. Το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο – κάτι ανοίγει και κάνετε σχέδια.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ συνάντηση Αφροδίτης – Δία στον Τοξότη
Επόμενο άρθροΟ Δίας στον Αιγόκερω : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την αστρολογία, ξεκινώντας στην εφηβεία ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζοντας τις σπουδές της σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων του Faculty of Astrological Studies και του Huber School of Astrology. Ειδικεύεται στην ψυχολογική αστρολογία, ενώ μελετά εντατικά και την ιατρική αστρολογία. Είναι παράλληλα και θεραπεύτρια ανθοϊαμάτων Μπαχ, με εμπειρία άνω των 24 χρόνων. Την ενδιαφέρει γενικά η φυσική θεραπευτική, η υγιεινή διατροφή, η πνευματικότητα, ο διαλογισμός, και ό,τι εναλλακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here