Της Μάριαμ Τουμάση

Ο Δίας, ο μέγας ευεργέτης αποχωρεί από τον Τοξότη και αλλάζει ζώδιο!

“Αισιοδοξία και ανεμελιά;” θα μπορούσαν να σκεφτούν μερικοί , χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους το ζώδιο του Αιγόκερω το οποίο θα φιλοξενεί από τις 2 Δεκεμβρίου και για ένα περίπου χρόνο τον πλανήτη Δία.

Εδώ ο πλανήτης της ανώτερης γνώσης, της επέκτασης και της γενναιοδωρίας διελαύνει σε ένα Κρόνιο ζώδιο, κόντρα στη φύση του. Αλλάζει εντελώς ύφος, απαιτεί και προστάζει πειθαρχία, τιμιότητα και λογική.

Θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε αφορά στην εξουσία, στην τάξη πραγμάτων, ομάδες ηλικιωμένων ατόμων, οποιαδήποτε μορφή δομής, κτήσης και υλικών αγαθών με απώτερο σκοπό την κοινωνική καταξίωση, μιλάμε άλλωστε για το ζώδιο του Αιγόκερω, ένα φιλόδοξο ζώδιο που λατρεύει την εξουσία.

Κοσμικά, με αυτή τη θέση του Δία, καλούμαστε να δράσουμε με σοβαρότητα, σύνεση, ταπεινότητα ώστε να δούμε να καρποφορούν οι προσπάθειες των προηγούμενων χρόνων, ειδικά όσοι βίωσαν την προόκληση του Κρόνου και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

 

Ας δούμε αναλυτικότερα για κάθε ζώδιο.

1Κριός

Ιδιαίτερα καλοδεχούμενο θα είναι το τετράγωνο του Δία για το ζώδιό σας, αφού θα σας δώσει αισιοδοξία και πρακτική βελτίωση στα θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.

Από τώρα και για ένα χρόνο είναι μια θετική περίοδος να υλοποιήσετε εκείνο το εργασιακό project που έχετε κατά νου ή ακόμα και να διεκδικήσετε την αναγνώριση που αξίζετε και δεν σας δόθηκε ως τώρα.

Ευκαιρίες θα βρεθούν στο εργασιακό σας κυρίως μονοπάτι, το μόνο που απομένει είναι να τις αδράξετε και να τις αξιοποιήστε με σύνεση, όπως ακριβώς απαιτεί ένας Δίας με θέση στον Αιγόκερω.

 

2Ταύρος

 

Φέτος είναι η κατάλληλη χρονιά για πραγματοποίηση ονείρων!

Επιτέλους θα νιώσετε αισιοδοξία και θα πάρετε απόφαση να υλοποιήστε όνειρα που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, όπως ένα ταξίδι στην Άπω Ανατολή ή ακόμα και το μεταπτυχιακό που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας δεν αλλά δεν τολμούσατε μέχρι πρότινος.

Μακρινά ταξίδια, έναρξη σπουδών ή σεμιναρίων, συναναστροφές με στο εξωτερικό, με συγγενείς εξ αγχιστείας και με αξιόλογους δασκάλους είναι μερικά από τα θέματα που ευννοούνται το 2020 και σας γεμίζουν χαρά.

 

 

3Δίδυμοι

Το 2020 αναμένεται να είναι μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη για εσάς και τις εσωτερικές αναζητήσεις σας. Οικονομική εύνοια με τον Δία να διελαύνει από τον 8ο φυσικό οίκο του χάρτη σας, ο οποίος έρχεται να σας ανταμείψει για την όποια ουσιαστική σχέση ή συνεργασία ξεκινήσατε την προηγούμενη χρονιά.

Πιθανόν να παρατηρήσετε οτι παλιές φοβίες ή εσωτερικές πληγές έρχονται στην επιφάνεια με απώτερο σκοπό να διαλυθούν, να σας διδάξουν το βαθύτερο νόημα της ύπαρξής σας και να σας βελτιώσουν ως άνθρωπο.

 

 

4Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είστε αδιαμφησβήτα από τους πλέον ευνοημένους της χρονιάς με τον Δία απέναντί σας να μοιράζει την θετική ενέργειά και τα δώρα του.

Αυτή η θέση σας φέρνει τις ευκαιρίες ευκολότερα και σε αφθονία σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη χρονιά, κάτι που σας είναι εντελώς απαραίτητο μετά την συνεχή ταλαιπωρία των δυσμενών Κρόνου και Πλούτωνα επίσης απέναντί σας τα τελευταία δυο χρόνια.

Επίσης, θα σας απασχολήσουν επισημοποιήσεις σχέσεων και γενικότερα ανάληψη υποχρεώσεων, εκτός αν ανήκετε στην ομάδα των Καρκίνων των οποίων οι σχέσεις κρίθηκαν αλλά δεν άντεξαν, επομένως ο Δίας θα μπορούσε να σας απελευθερώσει μέσα στον επόμενο χρόνο από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν εξυπηρετούν κάποιο ανώτερο σκοπό.

 

 

5Λέων

Έπειτα από έναν χρόνο με τα προνόμοια του Δία άφθονα στον 5ο σας οίκο, του έρωτα και της δημιουργίας, αλλάζει το κλίμα για το 2020, με την υγεία, την καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον να ευννοούνται με τον Δία στον φυσικό 6ο οίκο σας.

Με το πέρασμα στον Αιγόκερω θα δείτε άμεσα βελτίωση στην καθημερινή σας ζωή και θα έχετε άπλετη όρεξη για υλοποίηση των σχεδίων που κάνατε γύρω από την εργασία σας το προηγούμενο διάστημα.

Ένας άλλος τομέας που πιθανόν να σας απασχολήσει είναι εκείνος της σωστής διατροφής και της άσκησης, εφόσον το άμεσο μέλλον ενδείκνυται για τα παραπάνω και κυρίως για την προσωπική σας ευεξία.

 

 

6Παρθένος

Οι Παρθένοι υποδέχεστε τον Δία στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας, του έρωτα και των παιδιών.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου πρόκειται να νιώσετε το κλίμα πιο ανέμελο και το σύμπαν να σας καλεί σε μια ενδιαφέρουσα χρονιά φλερτ και δημιουργίας.

Όσοι δεν ερωτευτείτε μέσα στο 2020, πιθανόν είναι να προχωρήσετε με ιδιαίτερη αισιοδοξία σε κάποιο επιχειρηματικό βήμα.

Πιθανός έρωτας λοιπόν για έσας, με μόνη υπενθύμιση για προσοχή και πιο επιφυλακτική προσέγγιση σε όσουν έχουν γεννηθεί μεταξύ 7-11 Σεπτεμβρίου λόγω της διέλευσης του Ποσειδώνα από το δεκαήμερό σας την ίδια περίοδο με τον Δία στον Αιγόκερω.

 

 

7Ζυγός

 

Ο Δίας στον 4ο οίκο, ένα πολύ δυνατό σημείο για εσάς, έρχεται να σας ανταμείψει για την υπομονή την οποία επιδείξατε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου δύσκολου διαστήματος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας τα οποία σας έκαναν να αναθεωρήσετε και να μεταμορφωθείτε μέσω αυτών.

Μέσα από διάφορες ανανεώσεις εντός της οικογένειας, όπως μια νέα συγκατοίκηση ή ακόμα και μια αγορά κατοικίας θα νιώσετε ότι αποκτά καινούργια σημασία η οικογενειακή ζωή και ότι πιάνουν τόπο οι προσπάθειές σας, ή ακόμα και να εισπράξετε ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που έχετε προσφέρει σε συγγενικά πρόσωπα.

 

 

 

8Σκορπιός

Η επερχόμενη περίοδος με τη θέση του Δία να φέρνει στο προσκήνιο και να φωτίζει για εσάς θέματα επικοινωνίας και εκπαίδευσης θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για ταξίδια, εμπόριο και φυσικά για την πνευματική σας ανάπτυξη.

Πρόκειται για μια χρονιά κατά τη οποία θα επικεντρωθείτε στη διανοητική σας ανάπτυξη, θα ξεκινήστε μαθήματα ή κάποια ξένη γλώσσα όπως επίσης θα δείτε τον λόγο σας να αποκτά διαφορετική βαρύτητα και να γίνεται πιο ουσιαστικός.

Εύνοια λοιπόν μέσα από διάβασμα, κοντινές μετακινήσεις και γενικότερα από άτομα νεαρής ηλικίας στο περιβάλλον σας

 

 

9Τοξότης

Έτος συγκομιδής για εσάς τα παιδιά του Δία, κατά το οποίο θα δείτε τον κυβερνήτη πλανήτη να αποχωρεί από το ζώδιό σας όπου διέλευσε ολόκληρο το 2019, βοηθώντας και ευνοώντας εκείνους που το προσωπικό τους ωροσκόπιο προσυπέγραφε ανάλογα και να εισέρχεται στον οίκο των αξιών, των αποκτημάτων και των αισθησιακών απολάυσεων.

Από τώρα και στο εξής λοιπόν, θα νιώσετε περισσότερη ασφάλεια η οποία επέρχεται μέσω οικονομικών ευκαιριών και κεκτημένων.

Θα σταθεροποιηθούν καταστάσεις που πιθανόν ξεκίνησαν την προηγούμενη χρονιά, νέες ή παλιές αξίες σας τώρα έρχονται στο προσκήνιο όπως και σχέδια προς απόκτηση περιουσίας.

 

10Αιγόκερως

Ο Δίας κορώνα στο κεφάλι σας για το 2020!

Η χρονιά που περιμένατε εδώ και δώδεκα χρόνια ήρθε και πρόκειται να είναι ιδιαίτερα καθοριστική για εσάς.

Δίας, Νότιος Δεσμός, Κρόνος και Πλούτωνας στο ζώδιο σας σηματοδοτούν καταλυτικές αλλαγές, κάτι που έχετε αντιληφθεί ήδη από την προηγούμενη χρονιά αφού είστε οι πρωταγωνιστές των εκλείψεων.

Είναι η σωστή χρονιά για επέκταση σχεδίων που διστάσατε τον προηγούμενο καιρό όπως επίσης και επισημοποιήσεις σχέσεων οι οποίες αποδείχθηκαν ουσιαστικές ως τώρα.

Εδώ ο Δίας έρχεται να ανταμείψει όσους δούλεψαν με τιμιότητα, όσοι επέδειξαν σοβαρότητα και φυσικά όσοι επέζησαν των εκλείψεων. Η σύνοδος με τον Νότιο Δεσμό έρχεται να σας υπενθυμίσει θέματα τα οποία έιτε δεν είχατε κλείσει στο παρελθόν, είτε λάθη που πράξατε και κρύψατε καλά.

 

 

11Υδροχόος

Με τον Δία να διελαύνει στον κρυφό σας οίκο, κυρίως σε ασυνείδητα και απόκρυφα κομμάτια του ωροσκοπίου σας, θα έχετε την ανώτερη προστασία σε κρίσιμες στιγμές όπως και εύνοια από άτομα που δεν το περιμένετε ή που γνωρίσατε την προηγούμενη χρονιά.

Ένας κύκλος κλείνει για εσάς φέτος, με την ψυχική και φυσική σας υγεία να σας απασχολεί και να βρίσκετε νέους τρόπους βελτίωσης που θα σας φέρουν ευεξία εσωτερικά και εξωτερικά.

Ψυχολογικές  αναζητήσεις και καλλιτεχνικές επεκτάσεις σας απασχολούν και σας προετοιμάζουν εσωτερικά με καθοριστικό τρόπο για το 2021, το έτος που θα σας φέρνει στο προσκήνιο.

 

 

12Ιχθείς

Με τον Δία να σας χαρίζει απλόχερα δημοφιλία, το 2020 είναι η κατάλληλη εποχή για να λάμψετε και να επεκταθείτε σε ομάδες, συλλόγους, πολιτικά δρώμενα και να εναρμονίσετε σχέσεις με ομοϊδεάτες σας.

Μπορείτε να οργανωθείτε, να αναδειχθείτε και γιατί όχι, να λάβετε αρχηγικές θέσεις και ανάλογες υποχρεώσεις σε κοινωνικούς συλλόγους όπως πολιτιστικούς, αθλητικούς, σχολικούς, στην πολιτική και σε πάσης φύσεως φιλικές ομάδες.

Θα νιώσετε σαφώς δυνατότεροι και σε θέση να αντιπροσωπεύσετε επάξια τα άτομα τα οποία θα σας εμπιστευτούν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here