Widgets Magazine

Οι δυνατότητες για δημοφιλία βάσει της θέσης του Δία στο ωροσκόπιό μας.

Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι αποζητούν να είναι δημοφιλείς, να είναι αγαπητοί και συμπαθείς απ’ τους άλλους. Ακόμα και απωθητικές ή προκλητικές συμπεριφορές είναι συχνά μια απεγνωσμένη ασυνείδητη προσπάθεια να λάβει κανείς “πόντους” δημοφιλίας.

Τι είναι εκείνο στο χάρτη μας που δείχνει τις δυνατότητες για δημοφιλία; Φυσικά είναι η  θέση του επεκτατικού Δία από ζώδιο, οίκο και όψεις.

Καταρχήν βέβαια πρέπει να αντιληφθούμε τι σημαίνει δημοφιλία. Ο άνθρωπος ο πραγματικά αγαπητός και δημοφιλής είναι σίγουρα ο καλοσυνάτος, ο χαρούμενος, ο γενναιόδωρος, αλλά κι εκείνος που προσφέρει νόημα και ποιότητα στη ζωή μας – όλες αυτές είναι θετικές ποιότητες του Δία, ο πλανήτης της καλοσύνης, της γενναιοδωρίας, της αισιοδοξίας, της γνώσης. Μπορεί κάποιος επιθετικός κι αντιπαθητικός ή τσιγκούνης και σκυθρωπός άνθρωπος να είναι πραγματικά δημοφιλής κι αγαπητός; Δύσκολα, εκτός κι αν υπάρχουν συμφέροντα από πίσω. Μπορεί κάποιος που θέλει μόνο να παίρνει ή που γκρινιάζει συνέχεια να είναι δημοφιλής; Όχι, οι δοτικοί άνθρωποι όμως είναι πραγματικά αγαπητοί.

Oπότε, η καλλιέργεια των γενναιόδωρων και καλοσυνάτων ποιοτήτων του Δία στο ωροσκόπιό μας ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, θα μας κάνει πιο αγαπητούς στους άλλους.

Για να γίνει βέβαια κάποιος αρκετά δημοφιλής χρειάζεται να έχει έναν δυνατό Δία στο ωροσκόπιό του, να κάνει κυρίως σημαντικές όψεις με τον Ήλιο (σύνοδο, τρίγωνο, τετράγωνο, αντίθεση) ή να βρίσκεται στον Ωροσκόπο ή στο Μεσουράνημα.

Ας δούμε το δυναμικό και το πεδίο μας για δημοφιλία βάσει της θέσης του Δία από ζώδιο και οίκο στο ωροσκόπιό μας, και ας καλλιεργήσουμε περαιτέρω τα στοιχεία αυτά:

Με τον Δία στον Κριό ή στον 1ο οίκο το άτομο μπορεί να γίνει δημοφιλές μέσα απ’ την ενθάρρυνση και την προσοχή που προσφέρει στους άλλους, τονώνοντας το εγώ τους και δίνοντας κατεύθυνση. Δημοφιλία μέσα από καινούργια πράγματα και πρωτοπορία. Είναι δημοφιλής γιατί έχει “άποψη”, πνεύμα πρωτοβουλίας και δυναμισμό.

Με τον Δία στον Ταύρο ή στον 2ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω των αξιών του ή λόγω της αξίας του ή λόγω των χρημάτων και των αποκτημάτων του. Έχει ένα ωραίο σώμα. Είναι “ακριβός” σαν άνθρωπος. Προσφέρει ασφάλεια, γείωση και δίνει πράγματα. Δημοφιλία μέσα από τη μουσική και την τέχνη.

Με τον Δία στους Διδύμους ή στον 3ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές για όσα λέει, για τις γνώσεις, την ενημέρωση και τα γραπτά του. Ευχάριστος λόγος, έξυπνες ιδέες. Μεταδίδει πληροφορίες που ενθουσιάζουν και ανοίγουν δρόμους. Είναι δημοφιλής γιατί είναι ανάλαφρος, φιλικός, εφηβικός, επικοινωνιακός και προσαρμοστικός.

Με τον Δία στον στον Καρκίνο ή στον 4ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της ζεστής του ιδιοσυγκρασίας, λόγω της προστατευτικότητας και μητρικότητάς του. Είναι μια μεγάλη αγκαλιά για τους άλλους και τον νιώθουν σαν δικό τους άνθρωπο – πώς να μην είναι δημοφιλής! Σε τρέφει ψυχικά.

Με τον Δία στον Λέοντα ή στον 5ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της χαράς, της δοτικότητας, των ταλέντων, της λάμψης και της δημιουργικότητάς του. Είναι εκφραστικός και παιχνιδιάρης, και όλοι διασκεδάζουν μαζί του. Ένας φωτεινός Ήλιος, ένας γενναιόδωρος πατέρας.

Με τον Δία στην Παρθένο ή στον 6ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της εξυπηρετικότητας κι εργατικότητάς του. Είναι ακριβής και προγραμματισμένος. Ένας καλός επαγγελματίας που του αρέσει να βελτιώνεται. Η ταπεινότητά του, η εξειδίκευση και η δουλειά του τον κάνουν δημοφιλή, το ίδιο και η σωστή του κριτική.

Με τον Δία στον Ζυγό ή στον 7ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της κοινωνικότητας και της ευγένειάς του. Ξέρει να φέρεται, κάνει παραχωρήσεις και κρατά καλές ισορροπίες. Είναι καλλιεργημένος και καλλιτεχνικός. Κάνει καλή παρέα, σκέφτεται τον άλλον και ξέρει τι σημαίνει συντροφικότητα και συνεργασία.

Με τον Δία στον Σκορπιό ή στον 8ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω του βάθους, του πάθους και της ισχύος του.  Ξέρεις ότι θα ακούσεις συμβουλές και γνώσεις ουσιαστικές. Γίνεται δημοφιλής γιατί σου αποκαλύπτει μυστικά, σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να αποκτήσεις έλεγχο. Σε τροφοδοτεί ψυχικά.

Με τον Δία στον Τοξότη ή στον 9ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω των γνώσεων, της γενναιοδωρίας, της ευρύτητας πνεύματος, του χιούμορ και της αισιοδοξίας του. Δίνει νόημα στη ζωή σου και σου ανοίγει πόρτες. Η καλοσύνη και η μεγαλοθυμία του τον κάνουν δημοφιλή, το ίδιο και η περιπετειώδης και ανοιχτή του φύση.

Με τον Δία στον Αιγόκερω ή στον 10ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της κοινωνικής του θέσης ή λόγω του επαγγέλματός του. Είναι σοβαρός και αξιόπιστος. Είναι δημοφιλής για το κύρος, τις σωστές συμβουλές, τον ρεαλισμό, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά του. Σε βοηθά να οργανωθείς και να πετύχεις.

Με τον Δία στον Υδροχόο ή στον 11ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω του μεγάλου κοινωνικού του κύκλου, και λόγω του ότι είναι ιδιαίτερος, “προχώ”, πολιτικοποιημένος και με πολλές εναλλακτικές ιδέες και λύσεις. Είναι μαγνητικός, φιλικός, απρόσωπος και ενδιαφέρων. Είναι δημοφιλής γιατί βλέπεις καθαρά την αλήθεια μέσα απ’ αυτόν. Ανοίγει πόρτες για το μέλλον.

Με τον Δία στους Ιχθύς ή στον 12ο οίκο το άτομο γίνεται δημοφιλές λόγω της συμπόνιας, της ευαισθησίας, της πνευματικότητας και της καλλιτεχνικότητάς του. Γίνεται θυσία για όλους. Σε κατανοεί βαθιά και σε ολοκληρώνει. Είναι χαρισματικός και μαγευτικός. Γίνεται μια γέφυρα λύτρωσης για τους άλλους.

 

 

 

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here