Widgets Magazine

ΔΙΑΣ ΚΡΟΝΟΣ παρέα στον Υδροχόο απαιτούν να ραφτείτε με επίσημο ένδυμα!

Ο καλός ….ο κακός(;) και δεν υπάρχει άσχημος!

Δίας και Κρόνος μαζί στον Υδροχόο

Το σπουδαίο ραντεβού είναι κλεισμένο για το Δεκέμβρη του 2020 και δεν τίθεται θέμα αναβολής!Η συνάντηση τους σημαντικό γεγονός κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά αλλά και στα προσωπικά Ωροσκόπια

Τους αποκαλούν κοινωνικούς πλανήτες, με διαφορετικές ενέργειες ο καθένας αλλά με σημαντική υποστήριξη στα ζητούμενα τους, αν γίνουν έγκαιρα οι συνειδητοποιήσεις των επιταγών τους.

Ο Δίας Δάσκαλος αγαπημένος, δημιουργεί και προσφέρει τις προϋποθέσεις και τις καλύτερες ευκαιρίες για την ανθρωπότητα και την απελευθέρωση των ατόμων από κάθε συντηρητικό σύστημα αξιών και πολιτικών πεποιθήσεων. Αλτρουιστής, δημοκράτης και διορατικός οραματιστής, πνευματικός αναμορφωτής τον συναντάμε στον Υδροχόο προπάντων σε εφευρετικά και πανέξυπνα μυαλά, σε Αστρολόγους και αστροφυσικούς, σε συνδικαλιστές και πολιτικούς, διπλωμάτες και γενιά σε κάθε λογής ιδεολόγους που επιθυμούν να συνασπίσουν ομάδες κι οργανώσεις που να ασκούν επιρροή στις κοινωνίες. Στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου βέβαια ενδέχεται να δούμε την ακραία μορφή φανατισμού για την καταπάτηση της υπάρχουσας τάξης φτάνοντας ακόμα και στην…αναρχία.

Τον αγαπάμε γιατί βλέπει πολύ μπροστά στο χρόνο, γιατί έχει όραμα πάντα για το καλύτερο και κυρίως γιατί αγαπά τον άνθρωπο.

Ο Κρόνος επίσης Δάσκαλος αγαπημένος μα σκυθρωπός και αυστηρός παραδοσιακά κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου και νιώθει σούπερ άνετα και σε αυτή τη θέση. Εδώ η σκληρότητα του Κρόνου μεταφράζεται σε ανθρωπισμό και δεν θα δούμε ποτέ τον επαναστάτη που προκαλεί μόνο και μόνο για να προκαλέσει ή να δημιουργήσει αντιδραστικά κινήματα αλλά απεναντίας εκείνον τον Επιστήμονα που έχει μελετήσει, οργανώσει και είναι έτοιμος να υλοποιήσει τις καινοτομίες και τους νεωτερισμούς του σε μια κοινωνία που θεωρεί πως πρέπει να ναι ιδανική( ξέρει όμως πόσο δύσκολο είναι αυτό και δεν πετά στα σύννεφα) .

Τον αγαπάμε γιατί δεν απορρίπτει τίποτα, δεν αρνείται να μελετήσει ότι καινούργιο και πρωτοποριακό αλλά δεν βιάζεται και να αποδεχθεί τίποτα βιαστικά και χωρίς μελέτη.

Έχουν να συναντηθούν οι δυο τους σχεδόν 20 χρόνια – την τελευταία φορά στο ζώδιο του Ταύρου, ζώδιο γης και ύλης, οικονομίας και συστημάτων αξιολόγησης αναγκών και επιθυμιών.

Θυμάστε το 2000 και μετά τη συνάντηση τους τι έγινε με το χρηματιστήριο και τις τράπεζες;

Πόσο μας αγαπούσαν οι τράπεζες, πόσα δάνεια, πόσες κάρτες, τη θέσπιση του Ευρώ, την ανάγκη σε γη και χρήμα να αυξάνεται διαρκώς και την απληστία να χτυπάει κόκκινο;

Θυμάστε στον πρώτο τους καυγά( Δία/Κρόνου) πόσες συγκρούσεις οικονομικές, πόση αμφισβήτηση είχαμε μέσα μας εδώ στην Ελλάδα για την  ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων κλπ (7 χρόνια αργότερα) και φυσικά τα προεόρτια της οικονομικής κρίσης που ξέσπασε λίγο αργότερο όταν οι 2 τους ήρθαν σε πλήρη ρήξη με αντίθεση; το 2010 φάνηκαν τα αποτελέσματα της αρχικής πορείας λαγνείας και ασωτίας σε Παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά λίγο μετά στο φθίνον τετράγωνο τους πέσαμε στο γκρεμό με τα μνημόνια και τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε πολύ καλά στην Ελλάδα.

Το επόμενο ραντεβού τους όμως τώρα είναι ΕΔΩ και πρέπει να πάει καλά! Στη συνάντηση τους αυτή σε πρώτη φάση έχουν να διαπραγματευθούν πολλά όπως η αλλαγή των οικονομικών μοντέλων, τράπεζες, χρηματιστήρια, πετρέλαιο και ενεργειακοί πόροι υδροχοοικης κατεύθυνσης. Επαναστατικές κινήσεις και νέα επιχειρηματικά μοντέλα στην αγορά. Νέες δουλειές, νέες ευκαιρίας καριέρας με συγκρατημένη αισιοδοξία, σταθερά βήματα σε καινοτομίες και επιστημονικές μελέτες με γερά θεμέλια, με επιμονή και επιμονή. Επίσης 2 Δάσκαλοι μαζί δεν γίνεται να μην διδάξουν κάτι ηχηρό και χρήσιμο που θα δώσει ευκαιρίες και προϋποθέσεις ανάπτυξης στην ανθρωπότητα.

Όποιος δεν αγαπά τον άνθρωπο θα διώκεται και θα τιμωρείται!

Μην ξεχνάμε ότι αυτοί προετοιμάζουν και την είσοδο του άλλου μεγάλου παρεξηγημένου στο ζώδιο του Υδροχόου -του Πλούτωνα!

 

Φυσικά το 2020 είναι και θα παραμείνει μια συγκλονιστική χρονιά με σημαντικά γεγονότα που σηματοδοτούν την απαρχή μιας νέας περιόδου με διαφορετικές συνθήκες ζωής και διαβίωσης. Το αέρινο ζώδιο του Υδροχόου προτείνει την ομάδα, το συνασπισμό αυτής κάτω από τις ίδιες ιδέες και οράματα. Τα κοινοβούλια των χωρών θα αλλάξουν σύσταση, η ίδια η πολιτική και τα κόμματα θα αλλάξουν σύσταση. Το Καπιταλιστικό σύστημα που σιγά σιγά ξεψυχά θα αντικατασταθεί από κάτι καινούργιο – επίσης πολύ κοντά στο άρμα του φιλελευθερισμού- αλλά δίνοντας στόχους και ελπίδα στο άτομο ότι θα μπορεί να επιβιώσει μέσα σαυτό(μια και τώρα είν αδύνατο) Τα λεφτά θα αλλάξουν χέρια και οι παράγοντες του πλούτου θα κάνουν νέα αναδιανομή κυρίως σε ότι έχει να κάνει με υγεία και φαρμακευτικές, νέες μορφές ενέργειας, επικοινωνίας και μετακινήσεων καθώς και τραπεζικά συστήματα συναλλαγών που θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο. ΟΛΑ βασικά θα εξελιχθούν μέσα από το διαδίκτυο

Η Αστρολογία θα αναδειχθεί ως το πλέον χρήσιμο εργαλείο ψυχολογικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η είσοδος της στην καθημερινότητα, στην παιδεία και τις επιχειρήσεις θα είναι γεγονός. Παραιτείται από την ευχάριστη μορφή της τέρψης των αναγνωστών στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων και των περιοδικών όπως και από τα πρωινάδικα και μπαίνει στον τομέα της ειδησεογραφίας και της ενημέρωσης προ-γνωστικά. Μια νέα εποχή για τον Ουρανό και ότι συμβολίζει το ζώδιο του Υδροχόου. Οι καιρικές συνθήκες του Ουρανού θα διαβάζονται και θα μεταφράζονται δίνοντας «δελτίο» ενημέρωσης στο ευρύ κοινό με δυνατότητες και ενδεχόμενα απόπλου.

Η συνάντηση Δία Κρόνου στον Υδροχόο θα δώσει επισημότητα, μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης σε κάθε έναν μας ξεχωριστά ανάλογα με το ζώδιο το οποίο ανήκει- εφόσον οργανωθεί και συστηματικά εργαστεί προς την κατεύθυνση που τον ενδιαφέρει.

Στο επόμενο κεφάλαιο θα δείτε πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια και πως μπορείτε να στοχεύσετε στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό ημερολόγιο Αυγούστου 2020
Επόμενο άρθροΗ Πανσέληνος της 3ης Αυγούστου 2020
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here