Widgets Magazine

Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Ευοίωνη προβλέπεται η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8/11/18, ο οποίος μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 που θα κάτσει θα επαναφέρει την ελπίδα και το νόημα στη ζωή μας.

Στο ζώδιό του λοιπόν μπαίνει ο μεγάλος ευεργέτης των πλανητών, ο πληθωρικός Δίας, και το πνεύμα μας και το όραμά μας για τη ζωή αρχίζει να διευρύνεται – κάτι που αναπόφευκτα έχει σαν αποτέλεσμα την αισιοδοξία και την ανάκτηση της ελπίδας. Είναι οι ανοιχτοί ορίζοντες και η πεποίθηση ότι όλα έχουν έναν (καλό) λόγο που γίνονται που διώχνει τα σύννεφα της κατάθλιψης και της απαισιοδοξίας στη ζωή μας.

Σε αυτήν την χρονιά θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, φιλοσοφίας και πνευματικότητας, ταξιδιών/τουρισμού, νομικών κι εκδόσεων – οι κλάδοι που ασχολούνται με τα παραπάνω θα έχουν σημαντική βελτίωση κι ευκαιρίες.

Το κυριότερο όμως είναι ότι αρχίζουμε και πιστεύουμε ξανά στον Θεό, στο Καλό. Αυξάνει η γενναιοδωρία και η καλοσύνη, και θα είναι μια περίοδος στην οποία θα αποδοθεί και θα καλλιεργηθεί περισσότερο καλό κάρμα.

Οι μεγάλοι ευνοημένοι βέβαια θα είναι οι Τοξότες, αλλά και τα υπόλοιπα δύο ζώδια της Φωτιάς, Κριοί και Λέοντες.

Ας δούμε πώς θα ευεργετηθεί κάθε ζώδιο σε γενικές γραμμές, μη ξεχνώντας ότι ο Δίας απονέμει ευκαιρίες και ευλογίες που εξαρτώνται πάντα από τη δική μας καλή προηγούμενη “σπορά”.

Κριός

Έρχεται να επαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα στη ζωή σας ο Δίας, παρά το ότι βρίσκεστε σε μια Κρόνια περίοδο δοκιμασίας. Θα είναι εποχή ανοιγμάτων, ενώ επιτυχίες αναμένονται σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών. Η γνώση και η καλοσύνη θα είναι οι μεγάλοι σας σύμμαχοι για την επιτυχία και την δημοφιλία.

Ταύρος

Σημαντική οικονομική ανακούφιση και ευνοϊκές ρυθμίσεις σε θέματα δανείων, κληρονομικών, εφορίας, ασφαλειών κλπ. Κάποιοι κοντινοί σας άνθρωποι σάς ενισχύουν οικονομικά και ηθικά. Εύνοια στα οικονομικά του συντρόφου. Βαθύτερη κατανόηση της ψυχολογίας σας, ανακαλύψεις, καλύτερος έλεγχος της ζωής, αίσθημα αναγέννησης. Ανάταση στην σεξουαλική σας ζωή.

Δίδυμοι

Οι πιο ευνοημένοι σε θέματα σχέσεων, με τον Δία να φέρνει την ευκαιρία για νέους ενθουσιώδεις δεσμούς ή για γάμο. Πολύ καλές συνεργασίες επίσης. Ωραία κοινωνική ζωή, ενώ καλοσυνάτοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και σας ευεργετούν. Βλέπετε το καλό πρόσωπο των ανθρώπων. Μεγαλύτερο αίσθημα ισορροπίας.

Καρκίνος

Η υγεία σας αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση και τυχόν θεραπείες ή αλλαγές σε διατροφή και συνήθειες αρχίζουν και δείχνουν τα καλά τους αποτελέσματα. Εύνοια στα εργασιακά, καινούργιες δουλειές ή βελτίωση στις συνθήκες στον χώρο εργασίας. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και γίνεται πιο άνετη και ευχάριστη. Χαρά που έρχεται μέσα από τα κατοικίδια.

Λέων

Επιτυχίες αισθηματικές, νέοι ενθουσιώδεις έρωτες, αλλά και πολλή διασκέδαση και παιχνίδι. Θα σας ευεργετήσει αρκετά ο Δίας απ’ τον Τοξότη, αυξάνοντας την χαρά, την δημιουργικότητα, την λάμψη αλλά και την ανεμελιά σας. Θετικές εξελίξεις επίσης σε θέματα επιχειρηματικά και σε δημιουργικά project. Πιθανή εγκυμοσύνη ή επιτυχίες των παιδιών.

Παρθένος

“Ανοίγει” ο συναισθηματικός σας κόσμος και βελτιώνεται η ψυχολογία σας. Απελευθέρωση του παρελθόντος. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων. Πιθανή μια ωραία μετακόμιση σε πιο άνετο χώρο, μια ωραία ανακαίνιση, ή ακόμα και μετοίκιση στο εξωτερικό. Η οικογένεια διευρύνεται και βελτιώνονται οι σχέσεις σας με τους δικούς σας.

Ζυγός

Ευχάριστα ταξιδάκια και ωραίες βόλτες. Νέα μαθήματα και σεμινάρια, ενώ έρχονται αρκετές γνώσεις και πληροφορίες που βελτιώνουν τη ζωή σας και ανοίγουν το νου σας. Γίνεται πιο αισιόδοξος ο τρόπος σκέψης, και πιο καλοσυνάτος ο τρόπος επικοινωνίας. Εύνοια γενικά στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις – πιθανή αγορά οχήματος ή συσκευών επικοινωνίας. Βελτίωση σε συγγενικές σχέσεις.

Σκορπιός

Αρκετά καλή για τα οικονομικά σας θα είναι η διέλευση του Δία απ’ τον Τοξότη, οπότε και αναμένεται αύξηση εισοδήματος ή κάποια άνεση γενικά. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας. Αυξάνει η αξία και η αυτοεκτίμησή σας. Μεγαλύτερο αίσθημα εκτίμησης κι ευγνωμοσύνης – από εκεί άλλωστε πηγάζει ο πλούτος!

Τοξότης

Φυσικά θα είστε οι πιο ευνοημένοι του Δία και θα είναι μια τυχερή χρονιά. Νέα ξεκινήματα, νέα οράματα, ανοίγματα, δημοφιλία, αφθονία, ταξίδια, επιτυχίες. Η ζωή σας παίρνει καινούργια κατεύθυνση. Προσέξτε βέβαια τα κιλά σας – αρκετές υπερβολές. Πολλές επίσης γνώσεις, ή απόκτηση πτυχίου. Αυξάνει η αυτοπεποίθηση, η όρεξη για ζωή και η ζωτικότητά σας.

Αιγόκερως

Θα σας ευεργετήσει κάπως πιο σιωπηλά ο Δίας απ’ τον Τοξότη. Θα ανακουφίσει την ψυχολογία σας και θα κοιμάστε καλύτερα. Ανάταση πνευματική, όνειρα, οράματα – αρχίζετε και πιστεύετε περισσότερο στη ζωή και στο αόρατο. Ιδανική εποχή για διαλογισμό και προσευχή. Αίσιο κλείσιμο κύκλων και θεμάτων. Θετικά για εσάς παρασκήνια – κάτι καλό μαγειρεύεται.

Υδροχόος

Νέοι καλοί κι ευεργετικοί φίλοι έρχονται στη ζωή σας, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, ακόμα και με άτομα απ’ το εξωτερικό. Ευνοείται ιδιαίτερα η δικτύωση και η ενασχόλησή σας με το διαδίκτυο και τα social media – δημοφιλία εκεί. Καινούργια διαδικτυακά project. Θετικές εξελίξεις μέσα σε ομάδες, οργανώσεις, συνδικαλισμό. Το μέλλον φαίνεται αισιόδοξο και κάνετε νέα σχέδια.

Ιχθύες

Επαγγελματικές επιτυχίες κι άνοδος ή ανοίγματα, κοινωνική κι επαγγελματική αναγνώριση και δημοφιλία. Άτομα εξουσίας λειτουργούν ευεργετικά και μπορεί να σας ανοίξουν δρόμους. Καλύτερη οργάνωση της ζωής, εύκολη τακτοποίηση των υποχρεώσεων. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται και οι άνθρωποι σάς συμπαθούν περισσότερο. Διαφημίστε τη δουλειά και τον εαυτό σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here