Widgets Magazine

Για όσους έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω στην αστρολογική μελέτη, η πρώτη επαφή με τον δρακωνικό τους αστρολογικό χάρτη, ανασύρει συναισθήματα δέους και συγκίνησης. Η ψυχή γνωρίζει κατά βάθος και με αυτή την επαφή, αναγνωρίζει κιόλας.

Περί τίνος πρόκειται; Ο δρακωνικός χάρτης προκύπτει μέσω απλών μαθηματικών πράξεων τις οποίες στην εποχή μας είναι εύκολο να τις αναθέσετε σε ένα από τα έγκυρα αστρολογικά προγράμματα ώστε να τον έχετε απευθείας. Η βάση του βρίσκεται πάντα στους Δεσμούς της Σελήνης , με τον Βόρειο Δεσμό να μετατίθεται πάντα στην 00°00’ Κριού (μοίρα ανθρωπότητας) και τον Νότιο Δεσμό στην 00°00 Ζυγού. Οι υπόλοιποι πλανήτες και τα μαθηματικά σημεία προσαρμόζονται σε αυτό. Για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει στον χάρτη του τον Βόρειο Δεσμό στις 5°00 Διδύμων και τον Άρη στις 5°00’ Λέοντα (όψη εξαγώνου), στον Δρακωνικό χάρτη, εφόσον ο Βόρειος Δεσμός είναι στις 00°00’ Κριού, ο Άρης θα έχει μεταφερθεί στις 00°00’ Διδύμων. Αλλάζει το ζώδιο, όχι όμως οι όψεις και η οικοθεσία. Ασφαλώς, δεν είναι τόσο απλή η μεταφορά για κάποιον μη εξοικειωμένο αλλά είπαμε: Βοηθάει η τεχνολογία σε αυτό.

Ο δρακωνικός χάρτης φωτογραφίζει τις εμπειρίες και τα αιτήματα της ψυχής, κατά τη διάρκεια του αέναου ταξιδιού της στον χωροχρόνο. Γι’ αυτό και αμέσως τον αναγνωρίζει, συνδέοντας τα κομμάτια του παζλ. Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν Τοξότη που όμως στερείται αισιοδοξίας, έχει μεγάλη αίσθηση καθήκοντος και είναι εργασιομανής, ενώ κάτι τέτοιο δεν προκύπτει εμφανώς από τον τροπικό χάρτη σε αυτό τον βαθμό: «Τυχαίνει» ο Δρακωνικός του Ήλιος να βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο δρακωνικός Κρόνος να κάνει όψη με τα Φώτα του τροπικού χάρτη (ένα απλό παράδειγμα). Με τον ίδιο τρόπο συναντάμε εξωστρεφείς Σκορπιούς, Παρθένους καθόλου ταπεινούς, ανεξάρτητους Ζυγούς κ.ο.κ. Είναι μαγικό το ότι οι όψεις μεταξύ δρακωνικού και τροπικού χάρτη, χρωματίζουν το άτομο σαν να υπήρχαν κανονικά στον τροπικό. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, τα άτομα συνδέονται περισσότερο με τον δρακωνικό τους χάρτη, παρά με τον τροπικό.

Έχουμε ξαναγνωριστεί;

Εκείνο που είναι πραγματικά συγκλονιστικό στη συνέχεια, είναι η σύνδεση των συναστριών μεταξύ δρακωνικού και τροπικού χάρτη, ανάμεσα σε δύο άτομα. Ασφαλώς, η καρμικότητα μίας σχέσης εντοπίζεται από την τροπική συναστρία αλλά ο δρακωνικός δίνει επιπλέον σημαντικές πληροφορίες και «σφραγίζει» την σημαντικότητα της σχέσης. Το βλέπουμε συνέχεια ανάμεσα σε ζευγάρια, σε συγγενείς, συνεργάτες, εραστές. Οι κανόνες της ερμηνείας μίας δρακωνικής συναστρίας, δεν αφήνουν περιθώρια αναγωγής στο «τυχαίο», λόγω της αυστηρότητας των ανοχών τους. Με αυτή τη μέθοδο, μπορούμε να εντοπίσουμε τις παρελθούσες παθογένειες της σχέσης, τι έχουν έρθει να δουλέψουν οι δύο άνθρωποι και ποιος ο δρόμος για να το καταφέρουν. Απόλυτες έλξεις (ή και απόλυτες απωθήσεις), άνθρωποι που βρίσκονται για πρώτη φορά αλλά έχουν την αίσθηση ότι γνωρίζονται αιώνες, ψυχές που έχουν έρθει να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν, είναι καθημερινότητα για τον μελετητή της δρακωνικής αστρολογίας.

Αντίστοιχα, φωτογραφίζεται και το «υλικό» που έχει έρθει να δουλέψει η ψυχή σε αυτή την ενσάρκωση.  Θέματα εξέλιξης, άλλα που έχουν μείνει ημιτελή και εκείνα για τα οποία το άτομο δεν μόχθησε ή έχει κάνει «κατάχρηση», έρχονται να φωτιστούν από το δρακωνικό ωροσκόπιο, δίνοντας εναλλακτικές οδούς στον άνθρωπο ώστε να βαδίσει το εξελικτικό του μονοπάτι. Εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, είναι το ότι οι διελεύσεις λειτουργούν άψογα στο δρακωνικό ωροσκόπιο και οι δρακωνικές ηλιακές επιστροφές έχουν να πουν πολλά, ειδικά για τις χρονιές εκείνες που ενεργοποιούνται σοβαρά καρμικά μαθήματα.

Το Σύμπαν, μας έχει δωρίσει κλειδιά ώστε να ανοίξουμε τις επιτρεπόμενες εκείνες πύλες της συνείδησης προκειμένου να μας υποστηρίξει στον δρόμο που ήρθαμε να βαδίσουμε. Ένα από αυτά είναι και η Δρακωνική Αστρολογία. Μόνο δέος και ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώσει ο μελετητής, που βλέπει να αντικατοπτρίζεται αυτό στις ζωές των ανθρώπων γύρω του, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του κύκλου της Ζωής. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Το ‘’τυχαίο’’ είναι εφεύρεση του ανθρώπου για να δικαιολογήσει την αδυναμία εξήγησης των όσων βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα και αδυνατεί να δει.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΈκλειψη Ηλίου στις 13/7 και πολιτική αστρολογία
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 έως και 22/7/2018
Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ''Εναλλακτική Παιδεία'' και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή "Εναλλακτική Παιδεία" και συνεχίζει να εξειδικεύεται στην Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο ως αρθρογράφος . Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here