Widgets Magazine

Κριός

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσετε ότι παθιάζεστε εύκολα και μπορεί να αρχίσετε να λειτουργείτε λίγο πιο εγωιστικά απέναντι στο άλλο σας μισό. Οι προτάσεις που θα έχετε  για εξόδους θα είναι πολλές και γενικότερα ένα κλίμα θα επικρατεί πολύ ευχάριστο και παρεΐστικο αυτό τον καιρό. Παρόλο αυτά είστε αποφασισμένοι να βάλετε τις διχόνοιες στην άκρη με το σύντροφό σας και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε από εκείνον ή από εκείνην.

Ταύρος

Πολλοί από σας θα νιώσετε έντονα αυτή την εβδομάδα ότι θέλετε να αυτονομηθείτε περισσότερο και ότι κάποιες από τις βασικές σας ελευθερίες, έχουν στριμωχτεί στα πρέπει των άλλων. Αυτό το έντονο συναίσθημα ισχύει και για τα οικογενειακά αλλά και για τα επαγγελματικά πρόσωπα που σας περιτριγυρίζουν. Η απόφαση θα είναι δική σας, για το αν θα έρθετε σε κατά μέτωπο επίθεση ή αν θα αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να φέρει τα πράγματα μόνα τους εκεί που πρέπει.

Δίδυμος

Την εβδομάδα αυτή μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας καλούν να πάρετε θέση σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, αυτό μπορεί να σας αγχώσει και να σας αποπροσανατολίσει. Πράγμα που δεν ωφελεί καθόλου και θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στα δικά σας  συναισθήματα. Ακόμα θέλω να σας τονίσω ότι πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε διάφορα λόγια που θα ακούσετε τύπου κουτσομπολιού  ή και σε κάποιες απαισιόδοξες σκέψεις που μπορεί να σας μεταφέρουν οι άλλοι.

Καρκίνος

Έχετε περάσει σε μία φάση που οικονομικές περικοπές διαδέχονται η μία την άλλη, ούτως ώστε να περιορίσετε γενικότερα τις σπατάλες.  Η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει και θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι , εάν φυσικά μπορείτε να συντονιστείτε και να λειτουργήσετε πιο θετικά κάνοντας σταθερές πράξεις, προς όφελος της οικονομικής σας κατάστασης. Αρκετή βοήθεια θα σας δώσουν επίσης και νέες συνεργασίες αν ασκείται κάποιο ελεύθερο επάγγελμα.

Λέων

Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου  σας και μπορείτε πλέον τώρα να απολαύσετε την φροντίδα και την γενναιόδωρη αγάπη  που σας δίνεται. Κοινωνικά και επαγγελματικά προβάλλεται την γενναιόδωρη και γοητευτική σας πλευρά και πλέον τώρα έχει έρθει η σωστή στιγμή για την ανάδειξη της αξίας και των ταλέντων σας. Η παγίδα που πιθανόν να πέσετε είναι η γνωστή τάση σας για υπέρ έκθεση της προσωπικότητας σας που θα κατηγορηθεί ως έπαρση από τους καλοθελητές.

Παρθένος

Εβδομάδα κάθαρσης και συνειδητοποιήσεων εκ βαθέων, θα δημιουργήσουν καινούργιους στόχους  και φιλοδοξίες για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μέσα σε όλο αυτό το συνονθύλευμα σκέψεων κάποιοι από εσάς θα νιώσετε απογοήτευση, ενώ άλλοι θα νιώσουν ότι πιθανότατα θα βρουν τη  ψυχική τους ισορροπία. Σε κάθε περίπτωση η διαίσθηση σας και η φαντασία θα αυξηθεί και όσοι από σας δε θα αποπροσανατολιστείτε θα βαδίσετε  πάνω στο δρόμο της καρδιάς.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή σας παρακινεί να γίνεται περισσότερο κοινωνικοί, τολμηροί και πρωτότυποί στις εκδηλώσεις των συναισθημάτων σας μέσα στο φιλικό περίγυρο και όχι μόνο. Η επικοινωνία, η διασκέδαση μαζί με τη προβολή και την αναγνώριση της προσωπικότητας σας, θα  είναι οι απολαβές που θα εισπράξετε από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Λογικό και αναμενόμενο θα είναι λοιπόν να εισπράξετε κάποια μικρά παράπονα, από το σύντροφό, την οικογένεια ή και τα παιδιά.

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα σας παρακινεί στον αγώνα για την πραγμάτωση ενός επαγγελματικού δημιουργικού έργου. Καθώς και προς την αναγνώριση σας για μία καλύτερη φήμη και επικράτηση στον επαγγελματικό τομέα. Μέσα σε όλα αυτά θα σας βγει έντονα  η αλαζονική σας τάση, μέσα στην προσπάθεια σας να κυριαρχήσετε έναντι των άλλων και να αποδείξετε την αξία σας. Δώστε λίγη προσοχή στο να μην έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση με άτομα εξουσίας, σημαντικά για εσάς.

Τοξότης

Ήρθε η στιγμή λοιπόν που μπορείτε να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας καθώς και τις σχέσεις  σας με τους άλλους, περνώντας φυσικά το ρίσκο να αλλάξετε κάποιες στάσιμες καταστάσεις. Αλλά δε σας φοβάμαι εσάς, έχετε συνηθίσει να παίρνετε ρίσκα και να ποντάρετε στα φαβορί. Διανύεται τις τελευταίες μέρες που μπορείτε μόνοι σας να θεραπεύσετε πρώτα από όλα τα δικά σας ελαττώματα και μετά όλων των άλλων, που βρίσκονται γύρω σας.

Αιγόκερως

Κάποια καινούργια πρόσωπα  έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας, τα οποία τώρα πρέπει να αξιολογήσετε πολύ σοβαρά για το αν θα πρέπει να παραμένουν ή αν θα πρέπει να συνεχίσουν το δρόμο τους χωρίς εσάς. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται αναθεώρηση των πράξεών τους και θα περάσουν από τεστ αξιολόγησης. Μπορεί να έχετε ανεβάσει τον πήχη αυτόν ψηλά, αλλά παρόλο αυτά δεν παύετε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς απέναντί τους.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα αφήσετε πίσω σας λίγο το Ύδρο χάος που δημιουργείτε και θα γίνεται λίγο περισσότερο Λιοντάρια. Κινήσεις εντυπωσιασμού, αυτοπροβολής και πιθανότητα λίγης αλαζονείας δεν πρόκειται να λείψουν. Θα προσπαθήσετε να γίνεται η ψυχή της παρέας, σε παρέες που δεν έχετε κατακτήσει ακόμα και πιθανότατα να μπορέσετε να το καταφέρετε. Το ανησυχητικό είναι ότι ίσως να μπείτε σε ενδεχόμενες σπατάλες οικονομικές, πέραν του κανονικού.

Ιχθύες

Οικονομικές δοσοληψίες και θέματα προσωπικής ασφαλείας προβλέπεται  αυτή την εβδομάδα ότι θα σας χαλάσουν λίγο τη διάθεση. Έχετε κάποιες ανασφάλειες κάποιοι, όσον αφορά το ταίρι σας. Ενώ κάποιοι άλλοι από εσάς, εκδηλώνουν έντονα την ανασφάλεια  και τον φόβο τους, ως προς την έλευση ενός παιδιού στη ζωή τους. Παρόλα αυτά εξακολουθεί το τελευταίο διάστημα να σας βρίσκει αρκετά ενεργούς στον επαγγελματικό χώρο καθώς και στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 3-9 Φεβρουαρίου 2020
Επόμενο άρθροEκλείψεις 2020… Αυτές οι πόρτες στον χωροχρόνο!
Κατερίνα Λιναρίτη
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here