Widgets Magazine

Κριός

Αγαπητοί  Κριοί τα κρυφά και τα παράνομα, θα βασιλέψουν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σας. Εάν θα τους δώσετε πνοή, αυτό εξαρτάται ξεκάθαρα μόνο από εσάς. Οι ευκαιρίες βέβαια θα έρθουν και θα σταθούν μπροστά σας. Από αστρολογική άποψη θα φανεί απίθανο να κυριαρχήσετε στα πάθη σας και έτσι αυτά θα σας πάρουν τον έλεγχο. Δε μένει από το να σας ευχηθώ, καλή σας απόλαυση.

Ταύρος

Αρκετά ερωτικό προβλέπεται αυτό το διάστημα για τους Ταύρους, που είναι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου. Με Αφροδίτη εξάγωνο προς το ζώδιο σας  και Δια σε τρίγωνο με τον ουρανό επάνω σας, ποιος σας πιάνει. Δυστυχώς όμως  για τους περισσότερους δεσμευμένους θα γίνει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα, μιας και ο Άρης θα σας χτυπήσει την πόρτα επιτακτικά. Από τη μια πόρτα θα μπει το καινούργιο κι απ’ την άλλη θα φύγει το παλιό.

Δίδυμος

Και για σας τα διδυμάκια θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις και συνεργασίες σας. Ο επαγγελματικός χώρος όμως και καριέρα σας, η οποία βρίσκεται σε ανοδική πορεία θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται να σας προδώσουν ποτέ. Φυσικά θέλει και τις απαραίτητες προσπάθειες από μέρους σας, κάτι όμως το οποίο το έχετε ήδη στο τσεπάκι σας. Αυτή την εβδομάδα θα γίνετε λίγο Αιγόκεροι.

Καρκίνος

Αγαπητοί καρκίνοι θέλω λίγο αυτή την εβδομάδα να προσέξετε μικρό ατυχήματα και σε κάθε περίπτωση αποφυγή προγραμματισμένων επεμβάσεων. Οι σχέσεις σας, εδώ και καιρό βάλλονται, απλά αυτή την εβδομάδα ίσως να αισθανθείτε λίγο παραπάνω ανικανότητα στη διαχείριση τους, κυρίως όσων αφορά πάθη και λάθη του παρελθόντος.  Προσπαθήστε να δείξετε σύνεση και φρονιμάδα σε οποιαδήποτε συναισθηματική σπατάλη.

Λέων

Προσοχή θα χρειαστεί την εβδομάδα αυτή, σε λόγια που θα ειπωθούν ανάμεσα σε σας και στους αγαπημένους σας. Προβλέπεται γερό ξεκαθάρισμα κυρίως στις ερωτικές σχέσεις,  αλλά και σε σχέσεις γονέων με εφήβους και λιγότερο με τα μικρά παιδιά. Η καθημερινότητά σας επίσης έχει πάρει μια ανεξέλεγκτη ροπή, και τα γεγονότα είναι αυτά που σας οριοθετούν και όχι εσείς αυτά. Υπομονή και σύνεση είναι η λύση.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας γεμίσουν με ισχυρές προσκολλήσεις και ηχηρές αφοσιώσεις.  Κάτι από τους πρωταγωνιστές στο « Όσα παίρνει ο άνεμος»  φανταστείτε. Η διάθεσή σας, η κοινωνική θα’ ναι αρκετά γενναιόδωρη και θα εκπέμπεται μεγαλοψυχία. Προσοχή χρειάζεται σε εξαπατήσεις και σε διαμάχες που μπορεί να προκύψουν με το οικογενειακό περιβάλλον.

Ζυγός

Την εβδομάδα αυτή η δημοτικότητα σας, θα είναι αυξημένη καθώς και οι φιλικές διαθέσεις που θα έχετε προς τους άλλους. Νιώθετε ότι πλέον είστε περισσότερο ισορροπημένοι και ίσως κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα με κάποια άτομα του κοντινού περιβάλλοντος σας, αλλά και του οικογενειακού. Αυτό θα το νιώσουν τα οικογενειακά πρόσωπα, τα οποία θα προσπαθήσουν για μία ακόμα φορά να σας αποπροσανατολίσουν και να σας χειραγωγήσουν. Φυσικά με βάση τα θέλω τους.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, όσον αφορά τα οικονομικά έσοδα που έχετε από τη δουλειά και την καριέρα σας. Αρκετοί από εσάς, θα απαιτήσουν μία μεγαλύτερη χρηματική εισροή. Παρασκηνιακές δράσεις στο χώρο των επαγγελματικό θα φανερωθούν μπροστά στα μάτια σας, από την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό που θα νιώσετε είναι ότι το σπίτι θα αποπνέει για σας, γαλήνη ηρεμία και σιγουριά.

Τοξότης

Με τον Άρη επάνω σας και ιδιαίτερα στην ένατη μοίρα του Τοξότη ξεκινάει μια περίοδος,  στην οποία θα γίνουνε πολύ σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Ξεκαθαρίσματα τα οποία τα είχατε στο νου σας αρκετό καιρό και αφορά κυρίως ερωτικές σχέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε παρερμηνεύσεις αλλά και στην στάχτη στα μάτια που θα προσπαθήσουν να σας ρίξουν προς αποφυγήν των μοιραίων.

Αιγόκερως

Διαθέτετε βλέμμα συνετό και βαθύ,  εκεί που οι άλλοι τα χάνουν. Κάπως έτσι λοιπόν ξεκινάει αυτή η  εβδομάδα. Παρόλα αυτά θα καταβάλλεται μοχθηρές προσπάθειες προς την πραγμάτωση των στόχων σας. Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε, με σύνεση και  πίστη. Εάν προσπαθήσετε να πειθαρχήσετε και να κυριαρχήσετε απέναντι στα πάθη σας, θα έχετε καλύψει τη μεγαλύτερη διαδρομή, προς αυτά που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Μαντέψτε σε ποιον τομέα θα έχετε εσείς ξεκαθαρίσματα. Μα φυσικά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει περισσότερο, και δεν είναι άλλος από τον τομέα των επιστήθιων φίλων.
Ευτυχώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για κάποια πιο μακρινά ταξιδάκια ή επιμορφωτικά σεμινάρια, που επίσης σας ενδιαφέρουν αλλά και σας αποσυμπιέζουν. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε και ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, είτε μέσα από την εργασία σας είτε από άλλες κρυφές πηγές.

Ιχθείς

Η πλανητικές όψεις αυτή την εβδομάδα ενισχύουν την εξιδανίκευση του ερωτικού σας συντρόφου. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και με τις υπόλοιπες σχέσεις σας, καθώς και με τις συνεργασίες σας. Αυτό που κυρίως βάλλετε είναι ο χώρος ο  επαγγελματικός, που κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα θα γίνουν αυτό τον καιρό. Θα πρέπει να προσέξετε ποιόν άνθρωπο εμπιστεύεστε και σε τι.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙανουάριος 2020: Η αρχή μιας πολύ έντονης χρονιάς…
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στους Ιχθύες:Η μορφή της θείας αγάπης 13/1-8/2
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here