Widgets Magazine

Κριός

Αγαπητά Κριάρια η εβδομάδα αυτή κάνει focus στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεστε και ιδιαίτερα στην πίεση που εισπράττεται μέσα από εκεί. Υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και οι ευθύνες έχουνε ρουφήξει όλη την ενέργεια που έχετε και μόνο μία δημιουργική ιδέα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και να προχωρήσετε μπροστά. Εσείς σε σχέση με κάποιους άλλους θα νιώσετε περισσότερο εγκλωβισμένοι  μέσα στο σπίτι,  δίχως τους φίλους και παρέες σας. Να θυμάστε ότι η πιο υψηλή νίκη για κάποιον είναι πρώτα να κατακτήσει τον εαυτό του.

Ταύρος

Για εσάς χαρούμενα Ταυρακια τώρα ίσως χρειαστεί να επιλύσετε κάποιες διαφορές ή προβλήματα που τυχόν έχετε με άτομα στο εξωτερικό ή κάποιοι από σας να έχουν παραμείνει στο  εξωτερικό νιώθοντας εγκλωβισμένοι από τις παρούσες συνθήκες. Προβληματισμένοι όμως είσαστε και με το χώρο της δουλειάς που πολλά πράγματα τώρα έχουν αλλάξει και προσπαθείτε να εγκλιματιστείτε μέσα από τις νέες συνθήκες εργασίας. Μη μετράτε λοιπόν το βάθος του ποταμού και με τα δύο πόδια.

Δίδυμος

Θα φανεί τραγικά δύσκολο για εσάς να παραμείνετε στο σπίτι, όπως οι τάσεις των ημερών μας υπαγορεύουν. Αλλά επειδή είστε χρυσά παιδιά με πολύ καλή ψυχή, ξέρω ότι θα κάνετε τα πάντα και θα το παλέψετε. Τώρα όσον αφορά κάποιες πιέσεις που έχουν προκύψει μέσα από τον οικονομικό τομέα από τυχόν υποχρεώσεις, εφορίες αλλά και χρωστούμενα που θα χρειαστεί να επιστρέψετε, είναι κάτι που θα σας αγχώσει ακόμα περισσότερο και θα νιώσετε να χάνετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Λένε να τρως λιγότερο αλλά να γεύεσαι περισσότερο.

Καρκίνος

Σίγουρα  Καρκινακια μου όλοι περνάμε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές όταν υπάρχουν προβλήματα το πολύ μαζί μπορεί να σκοτώσει μια σχέση. Κι εσείς επειδή είστε ευαίσθητα πλάσματα καμιά φορά ίσως να τραγικοποιήτε τις καταστάσεις παραπάνω. Όμως αυτή την  εβδομάδα δέχεστε όψεις που δεν ευνοούν πολύ την σχέση σας και θα πρέπει να κρατήσετε μία ήρεμη και μια πιο ουδέτερη στάση απέναντι στο σύντροφο σας, για να μη ζήσετε τελειωτικές καταστάσεις. Υπάρχουν δύο είδη σιωπής, η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.

Λέων

Γνωρίζοντας αγαπητοί Λέοντες πόσο χαρούμενα και αισιόδοξα πλάσματα είστε, ξέρω ότι θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμψυχώσετε τους γύρω σας και περισσότερο τα αγαπημένα σας άτομα. Σίγουρα όμως όλο αυτό σας έχει καταβάλει συναισθηματικά και λειτουργεί αρνητικά όσον αφορά τη δημιουργικότητά που προσπαθείτε να μεταδώσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο.  Στον οποίο και εκεί μπορεί να προκύψουν τώρα κάποιες δυσκολίες , πράγμα που θα εντείνει τον εγκλωβισμό σας. Να θυμάστε λοιπόν ότι κλαίει όποιος μπορεί και γελά όποιος θέλει.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι Τώρα θα νιώσετε ότι κάποια αγαπημένα πρόσωπα και ιδιαίτερα ηλικιωμένα άτομα της οικογένεια σας, θα χρειαστούν την φροντίδα σας. Εσείς φυσικά πάντα πρόθυμα θα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, όμως όλο αυτό θα σας κοστίσει σε ψυχικά αποθέματα. Θα είστε όμως από τους λίγους που θα δραστηριοποιηθούν τόσο δυναμικά απέναντι στις νέες συνθήκες που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στη ζωή  όλων μας και θα δώσετε την δική σας μάχη. Αντιμετωπίστε τα ελαττώματα των άλλων με την ήδη επιείκεια που αντιμετωπίζεται τα δικά σας.

Ζυγός

Αγαπητοί ζυγοί όπως γνωρίζετε και εσείς αλλά και όλοι μας είστε ιδιαίτερα εγκεφαλικά άτομα. Οποιαδήποτε  λοιπόν πληροφορία φιλτράρεται πρώτα από τον εγκέφαλο και εν συνεχεία μετατρέπεται σε συναίσθημα. Ημέρες λοιπόν αυτές είναι γεμάτες αρνητικές και κακές πληροφορίες και δε βοηθούν ιδιαίτερα στην ψυχολογία σας. Ίσως υπό τις παρούσες συνθήκες να έρθετε σε σύγκρουση με κάποια άτομα μέσα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον σας και ιδιαίτερα με ένα γυναικείο πρόσωπο. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι το εύκολο, το να την ακολουθείς είναι το δύσκολο.

Σκορπιός

Για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί οι παρούσες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή έχουν θέση σε αιμορραγία τον οικονομικό προϋπολογισμό σας. Μέσα από κει νιώθετε ότι χάνεται τις ασφάλειες σας και κλονίζεται η αυτοπεποίθηση σας. Εντωμεταξύ προς τα μέσα της εβδομάδας δεν αποκλείεται να νιώσετε ιδιαίτερα εγκλωβισμένοι όσον αφορά τον τρόπο της επικοινωνίας που έχετε, είτε αφορά δικούς σας προσωπικούς λόγους, είτε αφορά εργασιακούς. Μη μετράτε λοιπόν αυτά που χάθηκαν μετρήστε αυτά που έμειναν.

Τοξότης

Αν και ανέμελα παιδιά αγαπητή Τοξότες αυτή η περίοδος θα σας ζορίσει ιδιαίτερα πάνω στο οικονομικό κομμάτι και στις δοσοληψίες οικονομικές που έχετε απέναντι σε τρίτους. Παρόλα αυτά θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να διεκδικήσετε και να κάνετε πράγματα για να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από νέους τρόπους επικοινωνίας εργαζόμενοι περισσότερο και απ’ το σπίτι σας. Επειδή όμως είστε άτομα που δεν έχετε συνηθίσει να εγκλωβίζεστε προσέξτε μην έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικίας σας. Λένε ότι είναι καλύτερα να άναψε ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι.

Αιγόκερως

Αγαπημένα Κρόνια παιδιά εφιστώ την ψυχραιμία σας. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ιδιαίτερα ρουφηγμένοι ενεργειακά από το ταίρι σας και πολλοί από εσάς ίσως να πάρουν και κάποια απόφαση χωρισμού. Το πολύ μαζί καμιά φορά βγάζει στην επιφάνεια και τέτοιες αποφάσεις. Η συμβουλή μου είναι όσοι από σας έχετε το σκεφτεί καλά ίσως να ήρθε η ώρα να το πράξετε. Οι υπόλοιποι ίσως να ήταν καλύτερα να το σκεφτείτε σε μία πιο ήρεμη περίοδο και να μη πάρετε τώρα αποφάσεις. Λένε ότι δεν πρέπει να φοβάσαι να προχωράς αργά, να φοβάσαι αν μένεις ακίνητος.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα δίνει μία μικρή γεύση για αυτά που έπονται τα επόμενα χρόνια. Υποσυνείδητο ,βαθιές συνειδησιακές σκέψεις, αυστηρή  αυτοκριτική που κάνετε στον εαυτό σας γεμίζουν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Προσπαθείτε να αξιολογήσετε σχέσεις, οικονομικά, εργασία και σε όλα αυτά ποια είναι τα λάθη και τα σωστά που έχετε κάνει. Η γνώμη μου είναι να μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας γιατί καμιά φορά δεν έχουμε και τόσο μεγάλο έλεγχο των πράξεων μας, απέναντι στο μοιραίο. Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις κάτω αλλά να μην ξανά σηκώνεσαι.

Ιχθύες

Αγαπημένα πλάσματα που νιώθετε το συλλογικό συνειδητό αποτυπωμένο πάνω στην ψυχή σας, περνάτε και εσείς μαζί με όλους δύσκολες στιγμές. Ίσως τώρα να έρθετε σε ρήξη με κάποιος αγαπημένους φίλους με βάση την στάση τους απέναντι στις κρίσιμες καταστάσεις που βιώνουμε. Όμως εσείς έχετε ανικανότητα με τις όψεις που δέχεστε να κάνετε πιο θετικές και δημιουργικές σκέψεις, φθάνει να μη γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης για ακόμη μια φορά. Να θυμάστε την πρώτη φορά είναι χάρη, την δεύτερη φορά κανόνας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Μαρτίου 2020 – Η Eλλάδα φλέγεται…
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Μαρτίου 2020 – Το πληγωμένο ”ΕΓΩ” της ανθρωπότητας
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here