Widgets Magazine

Κριός

Νέος αέρας πνέει πλέον για εσάς, στα ερωτικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες που ξεκινούν τώρα. Η δημιουργικότητα που θα αναπτύξετε θα είναι πολύ ωφέλιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Όλα αυτά τα φέρνει Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σε τρίγωνο με τον Άρη πολλοί από σας θα κάνουν ευχάριστα ταξίδια. Οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται καθώς και τα έσοδα σας. Η Πανσέληνος θα διαλευκάνει το τοπίο ανάμεσα σε φίλους και σε έρωτες.

Ταύρος

Με κρυφά οικονομικά έσοδα θα επωφεληθούν οι περισσότεροι Ταύροι. Καθώς η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη δημιουργεί τις κατάλληλες και ευνοϊκές συνθήκες για οτιδήποτε κρυφό, χωρίς αυτό να αποκλείει και κρυφές επαφές με κάποιο νέο ερωτικό σύντροφο. Καθόλου αδιάφορη η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα για εσάς, που κατά βάση θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα γεγονότα σχετικά με αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δίδυμος

Η Πανσέληνος αυτή θα σας δώσει πολλές πληροφορίες, οι οποίες βρίσκονταν κρυμμένες  όλο τον προηγούμενο καιρό. Θα σας ανοίξει εκτός αυτού και νέους ορίζοντες κάνοντας κοντινά, αλλά  και μακρινά ταξίδια. Εκτός από αυτό μέσα από  τις σχέσεις, τις οποίες έχετε δημιουργήσει ήδη και που είστε αρκετά ενεργοί τον τελευταίο καιρό, μπορεί να φανερωθεί ένας απρόσμενος έρωτας μέσα πάντα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Τι χρωστάω, τι μου οφείλουν, τι μου ανήκει και τι θα δώσω? Θα ανακαλύψετε με αυτή την Πανσέληνο . Η οποία θα ταρακουνήσει  τα έσοδα αλλά και τα έξοδα σας. Το θετικό της εβδομάδας αλλά και της όλης υπόθεσης είναι ότι ένα πολύ καλό στήριγμα για τα οικονομικά σας έσοδα, θα είναι η εργασία σας σε συνάρτηση με την θετική εύνοια που θα έχουν τα επαγγελματικά σας. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο δεν θα σταματήσει και αυτή την εβδομάδα να σας ταλαιπωρεί.

Λέων

Όχι και πολλά υποσχόμενη αυτή η Πανσέληνος για εσάς αγαπητοί Λέοντες. Και αυτό γιατί τώρα θα διαλευκανθούν αρκετά πράγματα που αφορούν εσάς και την σχέση σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Μία πολύ θετική όψη παρόλαυτα μεταξύ του Άρη και της Σελήνης θα σας δώσει την τροφή για  τη δημιουργικότητα την οποία μπορείτε να αντλήσετε μέσα από ταξίδια που θα κάνετε στην κυριολεξία, αλλά και νοητά. Σίγουρα θα ευνοηθούν ακόμα και νομικές υποθέσεις που έχετε.

Παρθένος

Το θετικότατο κλίμα και η κρυφή επιχειρηματικότητα θα σας φέρουν τα πολυπόθητα έσοδα, τα οποία και αυτά δε θα είναι εμφανή στον επαγγελματικό χώρο που βρίσκεστε. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται την εβδομάδα αυτή. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους ούτως ώστε να μη γίνετε αντιληπτοί σε τυχόν ανταγωνιστές, όσον αφορά  τους στόχους που έχετε θέσει. Δεν αποκλείονται ακόμα, συμφωνίες κάτω από τραπέζι και συνεργασίες που δεν θα βγουν και αυτές στη δημοσιότητα.

Ζυγός

Προβλέπεται έντονη κοινωνικά αυτή η εβδομάδα μέσα από συναντήσεις, ωραίες συζητήσεις και πληροφορίες που θα ανταλλάξετε με φίλους αλλά
και με τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με κοντινά ταξιδάκια θα δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για να περάστε καλά. Η Πανσέληνος αυτή θα σας φανερώσει τι πραγματικά σας κάνει χαρούμενους αλλά και με ποιούς από τους φίλους σας μπορείτε να συμβαδίσετε περισσότερο.

Σκορπιός

Πολύ θετική αυτή εβδομάδα η οποία φέρνει μεγάλη εύνοια σε οικονομικά έσοδα από καριέρα και εργασία. Όλο το κλίμα θα είναι μέσα στον εργασιακό χώρο, πολύ χαρούμενο και φιλικό. Και έτσι θα αναπτυχθεί και η δημιουργικότητα σας. Η Πανσέληνος αυτή, θα σας φανερώσει πράγματα και θα σας κάνει να επανεκτιμήσετε ανθρώπους μέσα στον επαγγελματικό χώρο τους οποίους είχατε παρεξηγήσει το προηγούμενο  διάστημα. Παρόλα αυτά μέσα από το σπίτι ίσως  δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις και εντάσεις.

Τοξότης

Καινούριοι έρωτες μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Εκτός απ’ αυτό αρκετά δημιουργικοί θα φανείτε σε νέες συνεργασίες και νέα είδη επαγγελματικών συμφωνιών. Η Πανσέληνος αυτή θα σας φανερώσει ότι η κοσμοθεωρία σας και αντιλήψεις σας, διαφέρουν κατά πολύ με αυτές που αντιμετωπίζεται στο καθημερινό σας περίγυρο και αυτό θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κυρίως του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος.

Αιγόκερως

Αρκετοί από εσάς θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το άλλο σας μισό ή με κάποιον πολύ σημαντικό στενό συνεργάτη. Και αυτό γιατί η Πανσέληνος αυτή θα σας φανερώσει πολλές κρυφές κινήσεις του συντρόφου σας ή του συνεργάτη σας, σε σχέση με τα κοινά οικονομικά έσοδα. Θα αντιληφθείτε ότι το αίσθημα της κοινοκτημοσύνης έχει πλήρως διαβάλλει το άτομο με το οποίο θα έχετε αυτή την αντιπαράθεση. Ίσως αυτή να αφορά και θέματα που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή την ακίνητη περιουσία.

Υδροχόος

Θετικές και επικοινωνιακές συναντήσεις με άτομα του συλλογικού χώρου, φίλους και παρέες θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή την εβδομάδα. Και αυτό από τη μία πλευρά γιατί από την άλλη αυτή η Πανσέληνος που σας αφορά κατεξοχήν δεν θα είναι και η πιο θετική που θα μπορούσε να  σας συμβεί. Αυτό γιατί θα έρθετε σε άμεση αντιπαράθεση όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργείτε μέσα στις  σχέσεις σας. Ο οποίος είναι αρκετά εκκεντρικός και όχι πάντα αποδεκτός από τους άλλους.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας δημιουργείτε σε ένα παρασκηνιακό για εσάς οίκο και σας καλεί να πάρετε αποστάσεις από κοινωνικές εκδηλώσεις και γενικότερα σας απομακρύνει από οτιδήποτε σας χαρίζει το αίσθημα της  διασκέδασης. Συνειδητοποιήσεις δεν θα λείψουν που αφορούν το ταίρι σας και την συμπεριφορά του, την οποία εσείς δεν εγκρίνετε. Έτσι αναπόφευκτες θα είναι οι αντιπαραθέσεις που θα δημιουργηθούν.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 10-16 Φεβρουαρίου 2020
Κατερίνα Λιναρίτη
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here