Widgets Magazine

Κριός

Το ευχάριστο αυτής της εβδομάδας είναι ότι θα έχετε μεγάλη τύχη στις οικονομικές  σας απολαβές,  που απορρέουν από τρίτους. Ο χρόνος που θα περάσετε μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο γίνεται πιο ευχάριστος με την Αφροδίτη εκεί μέσα και αυτό σας κάνει να είστε και πιο ήρεμος στο σπίτι σας, το οποίο σας αποπνέει ηρεμία και  γαλήνη.

Ταύρος

Έντονη κίνηση προβλέπεται αυτή την εβδομάδα με πολλά πήγαινε έλα, μικρά ταξιδάκια καθώς και διάφορα καλέσματα και συναντήσεις από τον κοντινό σας περίγυρο . Δεν αποκλείεται σ’ αυτά τα απρόβλεπτα καλέσματα  που θα έχετε, να κάνετε και μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Λίγη υπομονή χρειάζεται με την καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο,  γιατί πολλοί  σας βγάζουν το κακό σας εαυτό.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα δεν θα σας  είναι δύσκολο να μετατρέψετε  ένα ¨ όχι¨  σε ένα¨ ναι¨. Και αυτό είναι μία προοπτική γοητευτική για να δείξει το χάρισμα σας,  όσον αφορά τη δύναμη σας  πάνω στους άλλους. Είναι κάτι που σας οδηγεί στο βάθος το  βασικών ζητημάτων σας και σας παρακινεί να αντιδράσετε με μεγάλη ένταση,  ακόμα και στις μικρές αρνήσεις των άλλων.  Μια συμβίωση θα γίνει πιο δεσμευτική αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα κάνετε  focus  στον τομέα των σχέσεων με τους άλλους.  Έχετε τον τρόπο να αφοπλίζετε τους πάντες και να κατακτάτε εύκολα αυτό που θέλετε.  Αν κοιτάξετε γύρω σας θα καταφέρετε να βρείτε δυνατές συμμαχίες,  με αποτελεσματικά όπλα.  Ίσως πολύ περισσότερο από τα δικά σας. Με τον ερωτικό σύντροφο έχετε ανάγκη από αρμονία και αποδοχή, απλά καμιά φορά δεν μπορούν όλα να προσαρμοστούν στις προσδοκίες σας.

Λέων

Θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα ότι στον εργασιακό χώρο διανύεται μία εποικοδομητική και χρήσιμη περίοδο. Θα μπορείτε να αναλάβετε με ευκολία τις απαιτήσεις και την οργάνωση των προγραμματισμών. Αυτό είναι καλό γιατί τονίζετε η φιλοδοξία σας, που συχνά είναι ο δημιουργός της επαγγελματικής σας  επιτυχίας.  Έχετε καθαρές ιδέες ακόμα και στα συναισθήματά και έτσι στο να κατακτήσετε κάποιον, θα ενεργήσετε έγκαιρα χωρίς να χάσετε καιρό.

Παρθένος

Στον τομέα του έρωτα και της δημιουργικής ορμής σας, θα νιώσετε προστατευμένος από την θέση στην οποία η ενθουσιώδης φύση σας θα τεθεί. Θα έχετε δυνατά συναισθήματα όσον αφορά τα ενδιαφέροντα σας αλλά και τον έρωτα. Επίσης δυνατή θα είναι και καθιέρωση σας στο φιλικό σας κύκλο, με τον οποίο θα νιώσετε ότι συνδέεστε  πιο συναισθηματικά. Καταπληκτικές ευκαιρίες σας προσφέρονται ανεπιφύλακτα, αυτή τη εβδομάδα.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα θα μετρήσετε πόσο αξίζουν και ποιά είναι τα δικαιώματα που έχετε μέσα στην οικογένειά σας.  Αυτά τα συναισθήματα  θα σας κάνουν αισθανθείτε πιο δυνατοί, όσον αφορά τις επαγγελματικές πρωτοβουλίες που παίρνετε αυτή τη στιγμή.  Αυτό σίγουρα θα αυξήσει την δημοφιλία σας,  μέσα στον επαγγελματικό στίβο.  Η επικοινωνία σας, επίσης θα αυξηθεί και θα γίνει πιο δημιουργική.

Σκορπιός

Οι συγκρούσεις που θα σας βρουν αυτή την εβδομάδα,  θα σας ανακηρύξουν κυριαρχικά νικητή στο τέλος. Ακόμα και ο νόμος θα είναι με το μέρος σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ασφαλής με τις επιλογές σας. Νέοι και δημιουργικοί  τρόποι επίσης θα βρεθούν, οι οποίοι θα αυξήσουν τα χρήματα στην τσέπη σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα για να πετύχετε το στόχους σας.

Τοξότης

Πολλά δωράκια προβλέπεται να πάρετε εσείς Τοξότες μου, των πρώτων ημερών. Σταθεροποιητικά και με εύνοια προβλέπονται τα έσοδα από την εργασία σας. Προσπαθήστε να μη σας χαλάσει την διάθεση κάποια μικρή αναταραχή,  που  θα προέρχεται  μέσα από κάποια δημιουργική προσπάθεια ή σε κάποιους από σας, από τα παιδιά σας. Επίσης η εύνοια σας ακολουθεί ακόμα και στις οικονομικές απολαβές από τους δημόσιους φορείς.

Αιγόκερως

Ο τίτλος αυτής εβδομάδας θα μπορούσε να είναι «όλα στο χέρι σας». Στην δική σας βούληση η διαχείριση των αισθηματικών. Σε πολύ καλό σημείο επίσης οι σχέσεις με τους φίλους , οι οποίες έχουν καλυτερέψει αισθητά. Η σχέση πάλι με το σύντροφό έρχεται σε μία ισορροπία και από τη δική σας μεριά όσο και από τη δική του. Καθώς επίσης  τώρα ξεκινάει,  κάθε μορφή επέκταση  που μπορεί να έχετε βάλει στόχο. Το μόνο αρνητικό τι άλλο,  το παρασκήνιο.

Υδροχόος

Εσείς πάλι μαγειρεύεται πολλά πράγματα τα οποία είναι κρυφά αλλά πολύ εποικοδομητικά για εσάς. Η επαγγελματική σας διαδρομή σας έχει δώσει αυτή τη στιγμή δύναμη και κυριαρχία. Από την άλλη η καθημερινότητά σας καλύπτει συναισθηματικά και σας έχει φέρει σε μία ισορροπία, την ψυχική σας κατάσταση. Καθώς βοηθάει πάρα πολύ η κοινωνική σας ζωή, που τώρα θα είναι πολύ έντονη.

Ιχθείς

Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Η αφοπλιστική σας αυθορμητικότητα, σας οδηγεί σε αναπάντεχες εκπλήξεις,  αυτή την εβδομάδα . Οι προτάσεις για εξόδους θα ταλαντεύονται από παρέες που θα είναι, κάποιες φορές πολύ εκκεντρικές  κι άλλες φορές πολύ προκατειλημμένες.  Ευνοϊκό διάστημα θα είναι για κάποιους που θα θελήσουν αποκτήσουν έναν απόγονο, διότι θα έχουν  εύνοια στον τομέα αυτόν.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογική ανάλυση για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Επόμενο άρθροΠροβλέψεις για την εβδομάδα 16 Δεκεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου 2019
Κατερίνα Λιναρίτη
Ξεκίνησε την ουράνια καριέρα της ως ιπτάμενη συνοδός στην Aegean Airlines S.A. με πτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιάς και πάντα την εντυπωσίαζαν οι διαφορετικές και ξένες κουλτούρες. Με τις σπουδές της στον οικονομικό τομέα, και με την αγάπη της για την νομική,αφήνοντας πίσω της τις κουραστικές πτήσεις, ξεκίνησε να εργάζεται ως υπεύθυνη στα στεγαστικά δάνεια μεγάλου τραπεζικού ομίλου. Στον αστρολογικό χώρο είναι σχετικά νέο μέλος, αν και έχει υπάρξει πολλά χρόνια τώρα ,πιστά ερωτευμένη με τον αποσυμβολισμό των ουράνιων σωμάτων. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της σε σύγχρονη και ελληνιστική αστρολογία και συνεχίζοντας φέτος και με την ωριαία αστρολογία, με καταξιωμένους δασκάλους ,ξεκίνησε να ασκεί επαγγελματικά αυτό το αγαπημένο μέχρι πρότινος χόμπι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here