Widgets Magazine

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αντιφατικά μηνύματα. Στις 29/09 η Αφροδίτη από το Λέοντα συναντάει τον ανάδρομο Άρη στον Κριό σε μία όψη τριγώνου δίνοντας ένα έντονα ερωτικό σκηνικό για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) του τρίτου δεκαημέρου. Κυρίως οι γεννημένοι στην 24η, 25η και 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων θα δουν έρωτες να εμφανίζονται και πολύ από αυτούς θα είναι από το πρόσφατο παρελθόν.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος μπαίνει σε ορθόδρομη πορεία στην 25η μοίρα του Αιγόκερω. Τα παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου έχουν να κάνουν τελευταία ξεκαθαρίσματα και να πάρουν σκληρές αποφάσεις που αναβάλλουν, και αν δε το κάνουν μόνοι τους ο Κρόνος θα τους δώσει ένα τελευταίο γερό μάθημα. Σε γενικές γραμμές όμως, έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας, πάνω στα οποία είχαμε εργαστεί κατά τη διάρκεια της αναδρομής του Κρόνου στον Αιγόκερω. Οι περισσότερο ευνοημένοι μέχρι να αποχωρήσει ο Κρόνος από τον Αιγόκερω τον Δεκέμβριο του 2020 και να περάσει στον Υδροχόο είναι τα ζώδια της Γης γεννημένα στο τρίτο δεκαήμερο. Η ζωή τους παίρνει μία πιο σοβαρή τροπή με καλά θεμέλια.

Η 29/09 δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς άλλες δύο όψεις ακολουθούν. Ο Ήλιος από τον Ζυγό έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Το πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι γεννημένοι κυρίως 6η, 7η και 8η μοίρα έρχονται αντιμέτωποι με ψυχικά τραύματα που επηρεάζουν την προσωπικότητα τους.

Η τελευταία όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Είναι η δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά που ολοκληρώνεται αυτή η όψη, η πρώτη ήταν στις 24 Αυγούστου. Η δράση περιορίζεται και προκαλείτε θυμός και ένταση. Νέα ξεκινήματα παγώνουν και δε μπορούν να εξελιχθούν. Άμεσα επηρεασμένοι για ακόμα μία φορά είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Η ενέργεια της συγκεκριμένης όψης θα είναι αισθητή σε όλα τα ζώδια.

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με την πρώτη Πανσέληνο του μήνα στην 9η μοίρα του Κριού. Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες ολοκληρώνονται καταστάσεις που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο Ήλιος στον Ζυγό, θέματα σχέσεων και συνεργασιών βγαίνουν στην επιφάνεια και αποκαλύπτονται. Η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Χείρωνα έρχεται να φέρει στην επιφάνεια πληγές και τραύματα που αφορούν το σώμα μας, την προσωπικότητα μας, τις σχέσεις μας και το τρόπο δράσης μας μέσα σε αυτές. Είναι μία Πανσέληνος που μπορεί να ολοκληρώσει σχέσεις, και οι πληγές που θα ανοίξει να σχετίζονται με θέματα που είχαμε ζήσει και στο παρελθόν.

Στις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας εύνοια στα ζώδια της Γης και του Νερού. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις καλύτερες θέσεις της Αφροδίτης, σίγουρα όμως μέσα από τις σχέσεις, τη λεπτομέρεια και τη γήινη προσέγγιση που απαιτεί το ζώδιο της Παρθένου, θα έρθει για να μαλακώσει τους σκληρούς του ζωδιακού, αφού μέσα σε αυτή τη διαδρομή της θα σχηματίσει τρίγωνα με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Δία. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι 28 Οκτωβρίου.

Στις 4 Οκτωβρίου, ο Πλούτωνας από την 22η μοίρα του Αιγόκερω γυρίζει ορθόδρομος. Είναι σημαντικό ότι ορθοδρομεί στη μοίρα που έγινε η σύνοδος του με τον Κρόνο τον Ιανουάριο του 2020, που μας οδήγησε στις παγκόσμιες αλλαγές λόγω του Covid, καθώς θα αποκαλυφθούν πολλά γεγονότα για τα οποία είτε κάποιοι είχαν υποψίες είτε κάποιοι άλλοι άγνοια. Οι αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή μας θα είναι πλέον ακόμα πιο ριζικές και αποκαλυπτικές. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία τους επόμενους μήνες και πολύ περισσότερο με την ορθοδρόμιση του Άρη μέσα στον Νοέμβριο, τα γεγονότα θα τρέχουν με καταιγιστική μορφή.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός

Η εβδομάδα σας είναι κάτι ανάμεσα σε έρωτα, πάθος και μπαρούτι. Έχετε όλη τη καλή διάθεση να αφεθείτε σε έναν έρωτα και μία περιπέτεια αλλά οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας δε σας αφήνουν. Ο χρόνος σου περιορίζεται από υποχρεώσεις και θα νιώσεις ότι κάποιος εκεί έξω ρουφάει την ενέργεια σου. Μη χάσεις όμως το θάρρος σου και πάρε δύναμη από αυτό τον έρωτα που είπαμε στην αρχή!

MoodoftheWeek: HΠανσέληνοςτουμήναέρχεται για να φέρει μπροστά σας τις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας και τις συνεργασίες σας με σκοπό να ολοκληρωθούν και να πάρετε αποφάσεις που ίσως δε θα είναι αυτές που επιθυμούσατε αρχικά.

Ταύρος

Κρυφές ερωτικές καταστάσεις θα σας αναστατώσουν και θα σας γυρίσουν σε συναισθήματα που είχατε και στο παρελθόν. Ενώ αν είχατε κάποιες ιδέες και επαγγελματικά σχέδια που θέλατε να υλοποιήσετε θα δείτε να πατάνε φρένο προσωρινά. Αυτές τις μέρες ο ύπνος σας δε θα είναι ήρεμος. Από 2 Οκτωβρίου και για περίπου ένα μήνα, η καλοπέραση σας ή ένας νέος έρωτας σας απασχολούν.

MoodoftheWeek: Τιςεπόμενεςδύο εβδομάδες εάν κρατούσατε κρυφές κάποιες επιθυμίες σας μπορεί να αποκαλυφθούν επηρεάζοντας την καθημερινότητα σας και την εργασία σας που φαίνεται ότι ένα κύκλος εκεί κλείνει.

Δίδυμοι

Νέες γνωριμίες, συναντήσεις και στόχοι μπαίνουν για εσάς δυναμικά αυτή την εβδομάδα. Η προσοχή που θα χρειαστεί να δώσετε είναι σε οικονομικούς πόρους μέσω τρίτων, κυρίως πηγές που είχατε στο παρελθόν, που ίσως περιοριστούν και αυτό θα σας ρίξει ψυχολογικά. Σχεδόν όλο τον Οκτώβριο θα θελήσετε να τακτοποιήσετε το σπίτι σας και να οργανώσετε τόσο τον χώρο όσο και την αισθητική του σπιτιού σας.

MoodoftheWeek: Αυτέςτιςμέρες αλλά και τις επόμενες 2 εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τους φίλους σας και ίσως να σας στεναχωρήσουν οι αποκαλύψεις που θα γίνουν.

Καρκίνος

Ένα περίεργο σκηνικό διαδραματίζετε για εσάς αυτή την εβδομάδα. Από τη μία, είναι πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο μέσα από τον εργασιακό χώρο, με κάτι που είχε παρουσιαστεί και στο παρελθόν. Από την άλλη όμως, αναγκάζεστε να προστατέψετε τις συνεργασίες σας για να μην διακοπούν εντελώς. Οπότε εάν το σενάριο αφορά σχέση στη δουλειά με κίνδυνο να χάσετε την εργασία σας, καλό θα είναι να προσέξετε.

MoodoftheWeek: Ζητήματασεσπίτι και καριέρα ολοκληρώνονται. Το σίγουρο είναι ότι και για τα δύο έχετε κάνει πολλές προσπάθειες, αν όχι να βελτιωθούν, σίγουρα για να αντέξουν. Εάν οι κινήσεις σας ήταν οι σωστές, τότε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Λέων

Στα αισθηματικά σας αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει μία προσέγγιση από άτομο που είχατε συναντήσει και στο παρελθόν και υπήρχε ή ακόμα υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ή μπορεί και διαφορετικός τρόπος σκέψης. Στην εργασία σας και την καθημερινότητα σας φαίνεται ότι μπαίνουν κάποια εμπόδια στην εξέλιξη των ιδεών σας. Αυτό θα μπορούσε να αφορά και νομικές υποθέσεις που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

MoodoftheWeek: Μέσαστιςεπόμενες ημέρες θα μπορούσες να ολοκληρώσεις είτε ένα πρόγραμμα σπουδών που έχεις ακόμα σε εξέλιξη και το φέρνεις ως βάρος μέσα σου είτε να υπογράψεις και να κλείσεις μία συμφωνία που αφορά σπουδές ή το εξωτερικό.

Παρθένος

Μία κρυφή ερωτική σχέση ξεκινάει ή εμφανίζεται και πάλι γιατί δεν είχε τελειώσει. Συναισθηματικά αυτό θα σας ζορίσει γιατί δεν είναι κάτι που επιθυμείτε να εξελιχθεί με αυτό τον τρόπο. Επαγγελματικά να προσέξετε συμφωνίες με συνεργάτες γιατί είναι πιθανό να προσπαθήσουν να ρίξουν το μερίδιο σας. Σχεδόν όλο τον Οκτώβριο η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και γνωρίζεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν.

MoodoftheWeek: Ερωτικέςσχέσεις και οικονομικές συνεργασίες ολοκληρώνονται τις επόμενες δύο εβδομάδες και είναι από εκείνες τις στιγμές που θα πρέπει να ξεπληρώσεις είτε ένα μέρος από το κάρμα σου είτε κυριολεκτικά λογαριασμούς.

Ζυγός

Εάν έχεις αφήσει μισοτελειωμένες σχέσεις με κάποιο ‘φιλικό’ πρόσωπο στο παρελθόν, ήρθε η ώρα αυτή η φιλία να μετατραπεί σε κάτι άλλο, πιο προσωπικό. Δε θα είναι φυσικά όλα ρόδινα, αλλά είσαι μαθημένος μετά από τόσα χρόνια στα δύσκολα. Ο περιορισμός θα έρθει από την οικογένεια σου και από την εργασία σου, θα αναλάβεις ευθύνες και στους δύο τομείς.

MoodoftheWeek: Στιςεπόμενεςδύο εβδομάδες θα πρέπει να κλείσεις εκκρεμότητες στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστο αυτό το κλείσιμο, αλλά είναι απαραίτητο για να προχωρήσεις παρακάτω.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα έχετε εκπλήρωση των επαγγελματικών σας στόχων. Η καθημερινότητα σας αλλάζει δραστικά μέσα από μετακινήσεις, αλλά και συζητήσεις που θα κάνατε. Μπορεί αυτό να σας πιέσει και να νιώσετε ότι περιορίζεστε και ότι πρέπει υποχρεωτικά να κοπούν κάποιες συνήθειες σας. Προσέξτε επίσης κάποια μικροθέματα υγείας που έχετε παραμελήσει στο παρελθόν.

MoodoftheWeek: ΗΠανσέληνος για εσάς φέρνει μία ολοκλήρωση στα εργασιακά σας, η οποία όμως αυτόματα θα σας φέρει και μία ασυνείδητη σύγχυση. Η εσωτερική σας ενέργεια σας θα είναι έντονη χωρίς να μπορείτε να προσδιορίσετε το λόγο.

Τοξότης

Έντονα ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα. Εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας σχετικά με γνωριμία που κάνατε στο παρελθόν. Επίσης, εάν έχετε νομικές υποθέσεις ή θέματα που αφορούν σπουδές ή το εξωτερικό θα έχουν θετική έκβαση. Αυτό που θα σας προκαλέσει στεναχώρια είναι οι οικονομικές δυσκολίες που θα έχετε προσωρινά, καθώς συμφωνίες που κάνατε πρόσφατα θα καθυστερήσουν να εκπληρωθούν.

MoodoftheWeek: Γιαεσάςηπρώτη Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα ολοκληρώσει φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις από το παρελθόν, οι οποίες σας δημιουργούσαν πληγές που βιάζεστε να κλείσετε.

Αιγόκερως

Θα προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι σας και σε τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων που έχετε αφήσει πίσω. Επίσης, εάν είχατε εκκρεμότητες σε σχέση με οικονομικά τρίτων όπως τράπεζες, δάνεια και διατροφές αυτά θα ρυθμιστούν με επιτυχία. Στα προσωπικά σας θα έχετε έντονα συναισθήματα. Απέφυγε συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας σου. Μπορεί να νιώσεις ότι σε περιορίζουν για λίγο, μην βγάλειςόμως τον απόλυτο σου εαυτό.

MoodoftheWeek: Κύκλοι στα εργασιακά σου και στην καριέρα σου κλείνουν. Αυτό δεν πρέπει να σε φοβίσει γιατί κάθε τέλος και μία νέα αρχή. Και αυτή την αρχή την επιθυμείς εδώ και καιρό.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα έχετε να χαίρεστε τουλάχιστον για τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε και τις σχέσεις που θα αναπτυχθούν. Ακόμα και μία παλιά σχέση ή απλή γνωριμία θα έχει την αίσθηση του καινούριου. Μην βάλετε μόνοι σας εμπόδια με τη σκέψη σας που θα τρέχει κρυφά. Ούτε να σκληρύνετε το λόγο σας εκεί που δεν πρέπει. Μετριάστε το αυστηρό σας ύφος απέναντι στους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους.

MoodoftheWeek:Συμβόλαια, επικοινωνίες και μετακινήσεις που είχατε προγραμματίσει για τις επόμενες εβδομάδες θα πάρουν θέση προς ολοκλήρωση. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις παλιές πληγές.

Ιχθείς

Θα έχετε εργασιακές συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν οικονομικά, οι οποίες όμως θα σχετίζονται με μία εργασία που έχει τη βάση της στο παρελθόν. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας ίσως περάσουν μία δοκιμασία και απόσταση. Από την άλλη, η εύνοια στα οικονομικά σας δε θα είναι αυτή που έχετε ονειρευτεί. Για όλο το μήνα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και για νέες σοβαρές γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

MoodoftheWeek: Κλείνειέναςκύκλος στα οικονομικά σας και ανοίγει ένας άλλος. Εάν έχετε αφήσει εκκρεμότητες με λογαριασμούς και δάνεια θα μπείτε στη διαδικασία να τα ρυθμίσετε και να κάνετε ένα καλύτερο προγραμματισμό.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here