Widgets Magazine

Το καλοκαίρι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και μια έντονη εκλογολογία στον αέρα μετά τα σοβαρά συμβάντα για την ονομασία των Σκοπίων, τις περιβόητες ηλεκτρονικές δημοπρασίες πρώτης κατοικίας πλέον αλλά και την αβέβαιη και ασταθή οικονομική κατάσταση, που από το κακό στο χειρότερο στοχεύει και αποσκοπεί στην «αποβλάκωση» του Ελληνικού Λαού, που ως γνωστόν στην Παγκόσμια Ιστορία είναι ο μόνος που στο dna του περιέχει το στοιχείο της αμφισβήτησης και της επαναστατικότητας έναντι των συμμοριών συρρίκνωσης της ανθρωπότητας από τα διεθνή κέντρα εξουσίας! Όσο πιο υποδουλωμένοι οικονομικά, τόσο πιο ανίσχυροι και ανήμποροι οι Έλληνες να αντιδράσουν σε ό,τι πασάρει η «ΕΕ» το «ΝΑΤΟ» και όλοι οι «καλοί» μας σύμμαχοι, που βομβαρδίζουν πάμφτωχες  αλλά ανεξάρτητες οικονομικά χώρες όπως η Συρία – όπως παλαιότερα η Λιβύη -κλπ.

Ναι λοιπόν, οι Ελληνες πάντα έβλεπαν και βλέπουν το στραβό και το δίκιο των λαών και σαν γνήσιοι Υδροχόοι – η Ελλάδα είναι Υδροχόος 3/2/1830- με σύνθημα της το «Ελευθερία ή Θάνατος», άσχετα αν τα δικά τους τα κυβερνητικά χάλια δεν μπόρεσαν ποτέ να τα διαχειριστούν θετικά και προς όφελος τους. Ατίθασος και δυσκολοκυβέρνητος λαός -θυμάστε τα λόγια του Κίσινγκερ- ότι πρέπει με κάθε τρόπο να μας περιορίσουν ώστε να μην καταφέρουμε ποτέ να αναπτυχθούμε, να διακριθούμε και τελικά να μην επικρατήσουμε  σε μια άκρως νευραλγική περιοχή όπως τα Βαλκάνια και η Ανατολική Μεσόγειος.

Και ήρθε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που έφερε τα πάνω κάτω με τα συναπαντήματα του με τον Ουρανό για πολλά χρόνια, που έπρεπε να ανατρέψει τις υπάρχουσες εξουσίες και να δημιουργήσει καινούργιες, χωρίς πλέον στοιχεία ιδεολογίας και οράματος, ώστε να ισοπεδωθούν τα πάντα δεξιά, αριστερά και στη μέση, να μην υπάρχει ΦΩΣ να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας ενώσει κι ενθουσιάσει αλλά αντιθέτως, να μας απογοητεύσει και να μας καθυποτάξει σε ένα σύστημα του «όλοι ίδιοι είναι» και του «έλα μωρέ δε βαριέσαι, όλοι την πάρτη τους κοιτάνε».

Ο Αλέξης Τσίπρας, άτομο με βαρύ προσωπικό ρόλο για τη χώρα, τελικός χαμένος ηγέτης να αποκαταστήσει την Εθνική υπερηφάνεια και τον εγωισμό, παραχωρεί εν μέσω εκλείψεων να χτυπούν τον ίδιο και τη χώρα, το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας: «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη» και το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο κρατίδιο των Σκοπίων, λερώνοντας ακόμα μια φορά την Ιστορία της Ελλάδος με μαύρα γράμματα. Και φυσικά κάπου εδώ ξεκινά ο ρόλος του συμπρωταγωνιστή αυτής της κυβέρνησης του Ταύρου Πάνου Καμμένου, με έναν τρόπο που πιθανότατα είχαμε φανταστεί όλοι μας από την πολύ αρχή αυτής της συγκυβέρνησης: Οι λεγόμενες Κόκκινες Γραμμές του πλησιάζουν στο τέλος τους, εφόσον πλέον οι τάσεις του προσωπικού του Ωροσκοπίου είναι άκρως επαναστατικές και ανατρεπτικές! Όλοι οι πλανήτες του – και χωρίς να γνωρίζουμε ώρα γέννησης – από ηλιακό τόξο δέχονται τις πιο ακραίες γωνίες μέσα στο επόμενο δίμηνο – τρίμηνο που ακολουθεί. Ο διελαύνων Κρόνος απέναντι από τον Ήλιο του και κολλημένος σε στάση πάνω στον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη στις 20° Καρκίνου να δέχεται αντίθεση από Πλούτωνα και την καθαρτική έκλειψη 12/7, ο Ερμής στις 16° Διδύμων να χάνει κάθε δυνατότητα ευθυκρισίας με τον Ποσειδώνα να του κάνει τετράγωνο διαρκείας, ΑΛΛΑ κυρίως τον πρωταγωνιστή ΟΥΡΑΝΟ, να διασπά εκνευριστικά με όψη αντίθεσης την συνοδική σχέση των  Ουρανού/Άρη/Πλούτωνα του στις αρχικές μοίρες του Σκορπιού! Πολλά δεν μαζεύονται για έναν πολιτικό πρώτης τάξης, που από τις αποφάσεις του και εν όψει εκλογών θα πρέπει να διαφυλάξει την πολιτική του ταυτότητα και να δώσει επιτέλους ένα στίγμα ότι υπάρχει έστω και ΜΙΑ κόκκινη γραμμή την οποία δεν πρόκειται να ξεπεράσει; Συνδυαστικά λοιπόν με το Ωροσκόπιο του Πρωθυπουργού, στο οποίο ως γνωστόν και από άλλες αναλύσεις παλαιότερα, έχουμε διαγνώσει τις αφόρητες πιέσεις που τραβάει με την έκλειψη στις 27/7, δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε τον Πάνο Καμμένο να τραβάει ξαφνικά το χαλάκι αυτής της έτσι κι αλλιώς ήδη «μολυσματικής» κατάστασης και να οδηγούμαστε σε εκλογές ακριβώς μετά το καλοκαίρι και μέχρι τέλη Νοεμβρίου 2018 με εντελώς απρόβλεπτο και συγκλονιστικό τρόπο, μια και τίποτα προς το παρόν δεν μοιάζει να διαρρηγνύει την «γαμήλια» σχέση εμπιστοσύνης που έχουν επιδείξει ως τώρα οι δύο πολιτικοί. Δεδομένης και της φθοράς που έχει υποστεί το κυβερνών κόμμα, θα μπορούσε να ανιχνεύσει κανείς και την περίπτωση της διάλυσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία με νέες συμφωνίες (κρυφές), υπό την μέλλουσα εκλογή Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου Πρωθυπουργού της χώρας.

Άντε…όλα τα έχουμε δει μέχρι τώρα σε αυτή την πολύπαθη χώρα, να δούμε και μια συγκυβέρνηση Σύριζα με Νέα Δημοκρατία, να μην υπάρχει άλλο σενάριο υπό εξέταση στο εγγύς μέλλον.

Σημείωση: Η  μελέτη του ωροσκοπίου του κυρίου  Καμμένου δεν έχει συμπεριλάβει ώρα γέννησης ώστε να αποτελεί διασφαλισμένη θέση και άποψη της συγγραφέως, αλλά απλά διαπιστωμένες τάσεις.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 έως και 28/5/2018
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Μαΐου 2018: Βρίσκοντας το νόημα
Βάσια Κόντη
Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο BristolSchoolofAstrology και στην σχολή του AlpheeLavoie στην Αμερική. Στην Ελλάδα παρακολούθησε τα μαθήματα της CosmicPatterns με καθηγητή τον κύριο Παναγιωτόπουλο αλλά και με πολλούς άλλους καταξιωμένους Δασκάλους. Ακολούθησαν πολλά επιμέρους σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα Σύγχρονων σχέσεων Εχει παρουσιάσει διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση όπως το “Έχεις Άστρο” channel 9 , “Παρέα με τα ζώδια” στο blueskyαλλά και συμμετοχή σε πάρα πολλά magazinoκαι αποτελεί μόνιμη συνεργάτης του STARκεντρικής Ελλάδας του SuperB. Σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή “Αστρα Εν Τάξει”κάθε Τρίτη βράδυ στο channel 9 Διακρίνεται για την επιτυχία της στις κοσμικές προβλέψεις (Πολιτική) αν και όπως διατείνεται δεν της αρέσει καθόλου η ενασχόληση με την πολιτική, ενώ με χιούμορ την αποκαλούν “Αυτοκράτειρα της Συναστρίας” - και το αποδέχεται εφόσον έχει εξειδικευθεί σε προβλέψεις προοδευτικών συναστριών,compositeκλπ Ανάμεσα στις δραστηριότητες της είναι και η συγγραφή ενός μέρους της Επιστημονικής Αστρολογικής Εγκυκλοπαίδειας με την ονομασία «Μαθήματα Σύγχρονης Αστρολογίας» ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ερεχθηίδα 2ο βιβλίο της με θέμα «Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας» Τα τελευταία χρόνια διδάσκει αστρολογία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών “ΑΣΤΡΟΠΑΙΔΕΙΑ” αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε προχωρημένους και σε αυτούς που επιθυμούν να εργαστούν Επαγγελματικά. Η Βασιλική Κόντη είναι ιδρυτικό μέλος του 1ου Ελληνικού Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων και φίλων της Αστρολογίας με την ονομασία «ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ» και έχει διατελέσει Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου. Τέλος, συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο του συλλόγου που έγινε τον Νοέμβριο 2011 στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ όπου παρουσίασε το θέμα της «Εξελικτικής Αστρολογίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here