Widgets Magazine

… Και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

Η επιρροή κάθε έκλειψης δεν αφορά μόνο τις μέρες της κορύφωσης του φαινομένου, αλλά πιάνει ένα μεγαλύτερο διάστημα – συχνά τα γεγονότα που είναι να “βγάλει” έρχονται ένα μήνα πριν ή ένα μήνα μετά, ενώ εάν η έκλειψη γίνεται σε σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιό μας και σε στενή όψη με τα “φώτα”, τότε μπορεί η επιρροή της να καλύψει έναν ολόκληρο χρόνο, με κάποιο υποψήφιο σημαντικότατο γεγονός. Γι’ αυτό η μελέτη του κάθε ωροσκοπίου είναι μια ειδική περίπτωση.

Γνωρίζοντας τα παραπάνω, με την έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα που κορυφώνεται στις 21 Ιανουαρίου, σηματοδοτείται μια εποχή στη ζωή μας που βιώνουμε ορισμένες σημαντικές κρίσεις, ψυχολογικές και πρακτικές. Ο Λέοντας είναι το ζώδιο της ταυτότητας και της προσωπικότητας, οπότε πράγματα με τα οποία ταυτιζόμασταν τώρα κλονίζονται ή αφαιρούνται απ’ τη ζωή μας, ούτως ώστε να εισέλθει ένα νέο στοιχείο κατόπιν.

Οι εκλείψεις Σελήνης πάντα προκαλούν ψυχολογικές κρίσεις και οι άνθρωποι τείνουν να χάνουν την επαφή με το ένστικτό τους.

Η συμμετοχή δε του ανατρεπτικού και διασπαστικού Ουρανού στην έκλειψη, φέρνει κάποια σοκ, τα οποία ταράζουν την αίσθηση της συνοχής μας. Έχει όμως σαν στόχο την πρόοδο και την ανανέωση της ζωής μας!

Ας δούμε λοιπόν τι κρίσεις ταυτότητας μπορεί να βιώνουμε αυτήν την εποχή, αλλά και που πρέπει να εξελιχτούμε, να αλλάξουμε και να προοδεύσουμε. Θυμούμενοι πάντα ότι μόνο η μελέτη του προσωπικού χάρτη μπορεί να δώσει την πραγματική αστρολογική εικόνα και πρόγνωση.

Κριός

Κρίσεις στα ερωτικά ή με τα παιδιά, αλλά και κάποια σοκ εκεί, προκαλούν αυτήν την εποχή μια έλλειψη πίστης στον εαυτό. Η δημιουργικότητα και το ταμπεραμέντο σας μπορεί προσωρινά να έχουν κλονιστεί, όμως θα επανέρθουν δριμύτερα. Ταράζεται η εικόνα σας με την οποία αυτοπροβάλλεστε κι ερωτοτροπείτε – πρέπει να ανανεωθεί.

Ταύρος

Συναισθηματική αναταραχή προκαλεί αυτήν την εποχή η έκλειψη, και κάπου ίσως νιώθετε ότι χάνετε τη βάση της ζωής σας. Με όσα είχατε ταυτιστεί στο παρελθόν, τώρα πρέπει να τα αποβάλλετε – μην αφήνετε το παρελθόν να σας ορίζει πλέον. Έκτακτα γεγονότα και κρίσεις σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα.

Δίδυμοι

Σαν διανοητικό ζώδιο ταυτίζεστε πολύ με τις ιδέες και τις σκέψεις σας, όμως η έκλειψη αυτή έρχεται να σας πει ακριβώς ότι δεν πρέπει να ταυτίζεστε με το μυαλό σας. Κρίσεις νοητικές κι επικοινωνιακές – αλλάξτε τρόπο σκέψης, επικοινωνίας και μάθησης. Προβλήματα στον τομέα των μετακινήσεων. Πιθανές κρίσεις με αδέρφια, συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Καρκίνος

Αρκετή ανασφάλεια προκαλεί αυτή η έκλειψη, ούτως ώστε να σας ωθήσει να βρείτε νέες σταθερές στη ζωή σας. Κρίση αυτοεκτίμησης και αξιών – κλονίζεται η εικόνα στην οποία είχατε βασίσει την αυτοεκτίμησή σας. Δείτε γιατί αξίζετε πραγματικά και αναπτύξτε νέα ταλέντα. Έκτακτα οικονομικά θέματα σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Λέοντας

Πολύ προσωπικές οι κρίσεις που προκαλεί αυτή η έκλειψη, και πρέπει να φύγει το παλιό σας προσωπείο ή κάποιο κομμάτι της προσωπικότητάς σας που δεν ωφελεί στην εξέλιξή σας. Βάλλεται ο εγωισμός σας – αυτό κι αν είναι πρόσκομμα στην εξέλιξη. Δοκιμάζονται νέα project, πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Κρίσεις θυμού.

Παρθένος

Αρκετά ψυχολογικές οι κρίσεις που προκαλεί αυτή η έκλειψη, καθώς σάς ωθεί σε απολογισμούς αυτήν την εποχή. Έτσι είναι λογικό να κατατρύχεστε από ενοχές, απογοητεύσεις κι αισθήματα ματαίωσης. Πρέπει να κλείσουν κάποιοι κύκλοι. Ταυτιστήκατε με κάποιες αυταπάτες οι οποίες τώρα πρέπει να αποβληθούν. Καιρός για θυσίες.

Ζυγός

Φίλοι με τους οποίους είχατε ταυτιστεί, τώρα φαίνεται να σας ταράζουν και να βάλλεται ή να διακόπτεται η σχέση σας. Ιδεολογίες επίσης με τις οποίες είχατε ταυτιστεί, τώρα πρέπει να εκσυγχρονιστούν, να αλλάξουν. Κρίσεις και μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, διαδίκτυο. Το μέλλον σάς προβληματίζει και δεν ξέρετε ακόμα τι σχέδια να κάνετε.

Σκορπιός

Η κοινωνική κι επαγγελματική σας εικόνα και κατάσταση με τις οποίες είχατε ταυτιστεί, τώρα βάλλονται και πρέπει να αλλάξουν. Άτομα εξουσίας ή άτομα γηραιότερα του περιβάλλοντός σας παίζουν σημαντικό ρόλο και μπορεί να βιώνετε κρίσεις μαζί τους αυτήν την εποχή. Καιρός να οργανώσετε τη ζωή σας διαφορετικά.

Τοξότης

Κρίση ματαιότητας και νοήματος προκαλεί αυτήν την εποχή στη ζωή σας η έκλειψη Σελήνης – τελικά γιατί συμβαίνει ό,τι συμβαίνει; Οι φιλοσοφίες και η στάση ζωής με τις οποίες είχατε ταυτιστεί στο παρελθόν, πρέπει να αλλάξουν. Κρίσεις πιθανές σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους.

Αιγόκερως

Εσωτερικές καθάρσεις προκαλεί αυτή η έκλειψη και βγάζει αρκετές εμμονές, πάθη και κρυμμένα στοιχεία στην επιφάνεια. Η επιρροή της ζητά να αναλάβετε καλύτερο έλεγχο της ψυχολογίας, των ενεργειών και της ζωής σας. Εάν είχατε ταυτιστεί με τις αξίες κάποιων άλλων, τώρα σάς δίνουν τα στοιχεία εκείνα για να αμφιβάλλετε γι’ αυτές. Καχυποψία. Κρίσεις οικονομικές.

Υδροχόος

Δύσκολες οι ισορροπίες στη ζωή σας αυτήν την εποχή. Άτομα και σχέσεις με τα οποία είχατε ταυτιστεί, τώρα κλονίζονται – σίγουρα η έκλειψη αυτή προκαλεί μια κρίση σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν λείπουν ορισμένα σοκ. Καιρός να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεστε με τους άλλους, η κοινωνικότητά σας γενικά.

Ιχθύες

Ο τρόπος που οργανώνετε την καθημερινότητά σας πρέπει να αλλάξει αυτήν την εποχή, το ίδιο και το πρόγραμμά σας. Κρίσεις είναι πιθανές σε θέματα εργασιακά ή υγείας, ενώ και κάποιο ζωάκι μπορεί να σας απασχολήσει. Με κάποια δουλειά ή με κάποια διατροφή με την οποία ταυτιζόσασταν, τώρα πρέπει να τις απαρνηθείτε. Προσοχή στην κριτική.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here