Widgets Magazine

Μια εντελώς Κρόνια ηλιακή έκλειψη κορυφώνεται στις 6/1/19. καθώς γίνεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, στο ζώδιο του Κρόνου, τον Αιγόκερω. Γίνεται όμως μαζί και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε αναμένεται να είναι και μεταμορφωτική.

 

Η Κρόνια επιρροή της έκλειψης αυτής μας αναγκάζει να οριοθετήσουμε καλύτερα τη ζωή και τον εαυτό μας – είτε μας έρχεται σαν εσωτερική ανάγκη, ή τα γεγονότα μας ωθούν σε κάτι τέτοιο. Είναι μια περίοδος δοκιμασιών, καρμικών πληρωμών αλλά και προσγείωσης στην πραγματικότητα. Ας θυμόμαστε αυτό το τελευταίο, γιατί το μακροχρόνιας επιρροής τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα θα διαστρεβλώνει συχνά την αίσθηση του μέτρου και της πραγματικότητας μέσα στο 2019.

 

Παράλληλα, ένα ακόμα μάθημα του Κρόνου είναι η καλύτερη επαφή με τον ΧΡΟΝΟ: Μήπως ζητάμε άκαιρα ή πρόωρα να γίνουν ορισμένα πράγματα στη ζωή μας ενώ δεν έχουμε τελειώσει από κάποια χρέη; Σε ποια σημεία της ζωής μας έχουμε καθυστερήσει ή αποτύχει; Όλες αυτές μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικές συνειδητοποιήσεις, έχουν όμως σαν στόχο να μας κάνουν να χτίσουμε σωστότερη σχέση με τον χρόνο. Γιατί ο σωστός συγχρονισμός στη ζωή είναι η πραγματική επιτυχία. Ο Κρόνος άλλωστε μάς ζητά ακριβώς αυτό, να επιτύχουμε, και μέσα από τις δοκιμασίες μάς δίνει αυτήν την ευκαιρία για επιτυχία.

 

Βέβαια είναι και μια εποχή που κάνουμε και πολλά delete στη ζωή μας, λόγω της καθαρτικής επιρροής του Πλούτωνα, αλλά και του Κρόνου που αφαιρεί τα περιττά. Ας αφήσουμε κακές και μισανθρωπικές νοοτροπίες και ας βγάλουμε από τη ζωή μας τα κακά κομμάτια του χαρακτήρα μας που εμποδίζουν την ευτυχία, την υγεία και την επιτυχία μας. Ο Κρόνος ζητά απ’ τη μία συγχρονισμό, ο Πλούτωνας ζητά επαφή με τον Πυρήνα μας – δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιφανειακότητα η επιρροή του, παρά μόνο ερχόμενοι σε βαθύτερη σύνδεση και διαλογισμό με το ΕΙΝΑΙ μας.

 

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα σημαντικά, ας δούμε σε γενικές γραμμές σε ποιους τομείς κάθε ζώδιο θα δοκιμαστεί και που καλείται να προσγειωθεί, να οριοθετηθεί, να συγχρονιστεί, να πληρώσει διάφορα καρμικά χρέη και να μεταμορφωθεί.

 

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια Έκλειψη στον Αιγόκερω;


Κριός

Καιρός να σοβαρευτείτε όχι μόνο επιφανειακά, αλλά να αναλάβετε τις ευθύνες για τη ζωή σας αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Δοκιμασίες έρχονται μέσα από την αμφισβήτηση του κοινωνικού κι επαγγελματικού σας ονόματος, όμως έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σκληρά και να πετύχετε. Μην ζητάτε άκαιρα την αναγνώριση – βάλτε κάτω το κεφάλι και δουλέψτε.

 

Ταύρος

Μια σημαντική κρίση ματαιότητας και νοήματος – μπλοκάρει το όραμά σας και πιθανόν να βιώνετε απαισιοδοξία. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά να ανοίξετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, με διάβασμα, διαλογισμό, καλές πράξεις. Δοκιμασίες μέσα από θέματα εκπαίδευσης, νομικά, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους.

 

Δίδυμοι

Ήρθε ο καιρός να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας – θα δοκιμαστείτε σε αυτό. Επίσης πρέπει να πληρώσετε και διάφορα χρέη, τόσο καρμικά και ψυχολογικά, όσο και οικονομικά, σε εφορίες, ασφάλειες, κληρονομικά, δάνεια κλπ. Μια έκλειψη που σάς βάζει σε εσωτερική κρίση, κάθαρση και υπαρξιακές αγωνίες, και σας καλεί ή σας αναγκάζει να αποβάλλετε περιττά και βλαβερά πράγματα, εμμονές και πάθη.

 

Καρκίνος

Οπωσδήποτε οι σχέσεις έρχονται να σας φέρνουν (πάλι) σε μεγάλη κρίση: Κατά πόσο τα έχετε καταφέρει να κρατάτε καλές ισορροπίες; Πόσο έχετε ωριμάσει; Έχετε σταθεί στα δικά σας πόδια; Οριοθετηθείτε καλύτερα και αφήστε ξεπερασμένες νοοτροπίες και συμπεριφορές, ώστε να έρθει η επιτυχία. Έρχονται σημαντικά άτομα που σάς αλλάζουν τη ζωή, όχι όμως χωρίς δοκιμασίες και καθυστερήσεις.

 

Λέων

Υγεία κι εργασία ζητούν καλύτερη και ωριμότερη διαχείριση και οριοθέτηση – δοκιμασίες εκεί. Δεν μπορείτε να έχετε διατροφικές ή καθημερινές συνήθειες εφήβων ενώ έχετε περάσει κάποια ηλικία – θα έχουν κόστος. Το καθημερινό σας πρόγραμμα πρέπει να αλλάξει και να αποκτήσετε καλύτερη επαφή με τον χρόνο, να γίνετε αποδοτικότεροι σε πιο ουσιαστικό και υγιές επίπεδο. Κρίσεις πιθανές με τα ζωάκια.

 

Παρθένος

Κρίση δημιουργικότητας προκαλεί αυτή η έκλειψη – πόσο έχετε καταφέρει να φέρετε σε ύπαρξη τα οράματά σας; Μήπως έχετε αργήσει; Δοκιμασίες σε θέματα παιδιών – φανείτε πιο υπεύθυνοι και σωστοί. Δοκιμάζεται και η χαρά σας. Κρίσεις στα ερωτικά και σε θέματα επιχειρηματικά. Βλέπετε πού χωλαίνετε στο φλερτ και στην αυτοέκφρασή σας, και πιθανόν να κάνετε κάποια σημαντικά λάθη στα παραπάνω.

 

Ζυγός

Σημαντική έκλειψη για το ζώδιό σας, καθώς δοκιμάζει τα θεμέλια της ζωής σας αυτήν την εποχή. Σίγουρα προκαλεί ψυχολογικές κρίσεις, βγάζει στην επιφάνεια τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν, και περιττό να πούμε ότι είναι περίοδος πληρωμής καρμικών χρεών. Φανείτε πιο σοβαροί και υπεύθυνοι, και ωριμάστε ψυχολογικά. Δοκιμασίες ή καθυστερήσεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

 

Σκορπιός

Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και πρέπει να σοβαρέψει -όχι να γίνει αρνητικός και καταθλιπτικός ωστόσο-, το ίδιο και ο τρόπος που επικοινωνείτε. Είναι συγχρονισμένος με την αλήθεια σας ο τρόπος που σκέφτεστε κι επικοινωνείτε; Δοκιμασίες πιθανές σε θέματα αδερφών, συγγενών, μετακινήσεων, μαθημάτων. Προσοχή σε νοητικές εμμονές και σε αυτοκαταστροφικά ή αρνητικά λόγια.

 

Τοξότης

Δοκιμάζεται η αξία και η αυτοεκτίμησή σας – λάθη του παρελθόντος κοστίζουν στην αυτοεκτίμησή σας αλλά και στα οικονομικά σας. Μια έκλειψη που ζητά να βάλετε σε τάξη οικονομικά θέματα και να δείτε αυτόν τον τομέα πιο σωστά – ούτε υλιστικά και φοβικά, αλλά ούτε και επιπόλαια. Δοκιμάζεται και η αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητάς σας.

 

Αιγόκερως

Άμεσα σάς αφορά αυτή η έκλειψη, η οποία δοκιμάζει την αυτοπεποίθηση, την πορεία και τις αποφάσεις σας. Μια κρίσιμη εποχή στην οποία πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση και να κάνετε καινούργια σωστά ξεκινήματα. Ίσως πληρώνετε λανθασμένες αποφάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες του παρελθόντος. Προσέξτε τις κρίσεις εγωισμού και θυμού – αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας.

 

Υδροχόος

Ψυχολογικές κυρίως είναι οι κρίσεις που προκαλεί αυτή η έκλειψη, η οποία βγάζει στην επιφάνεια εμμονές, ενοχές και αισθήματα μεταμέλειας. Γίνεται μια επίπονη ανασκόπηση της ζωής σας και θα πρέπει όσο το δυνατόν να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να συγχωρέσετε, ώστε να απελευθερωθείτε. Καλό θα ήταν να γίνουν ορισμένες θυσίες. Βοηθήστε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

 

Ιχθύες

Ξεκαθάρισμα σε φιλίες και μέσα σε ομάδες και συλλόγους – είστε αρκετά αυστηροί αυτήν την εποχή στον συγκεκριμένο τομέα, και επιτέλους οριοθετείτε καλύτερα τα πράγματα. Βιώνετε μια κρίση σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια – πιθανόν να αντιμετωπίζετε εμπόδια και καθυστερήσεις, αλλά θα πρέπει να προσγειωθείτε ως προς ορισμένα ουτοπικά ή επιπόλαια πλάνα σας.

 

Διαβάστε περισσότερα για τον Κρόνο και τον Χρόνο:

https://astroteam.oroskopos.gr/kronos-kai-pagoma-tou-chronou/

https://astroteam.oroskopos.gr/editorial-apriliou-kronos-kai-xronos/

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here