Widgets Magazine

Κρίσεις ψυχολογικές και συναισθηματικές

Κορυφώνεται στις 2 Ιουλίου η ηλιακή έκλειψη στην 10η μοίρα του Καρκίνου, μια έκλειψη που οπωσδήποτε προκαλεί κρίσεις ψυχολογικές και συναισθηματικές. Το παρελθόν βγαίνει έντονα στην επιφάνεια, μαζί με νοσταλγίες ή μεταμέλειες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ψυχολογία μας όσο το δυνατόν πιο σταθερή και δυνατή – η έκλειψη αυτή “χτυπά” έντονα το αστρικό/συναισθηματικό μας σώμα και δοκιμάζεται η ψυχολογική συνοχή μας.

Μερικές ακόμα (δημιουργικές τελικά) κρίσεις που φέρνει αυτή η έκλειψη είναι: Κρίσεις οικογενειακές, πατρίδας, και σε σχέση με το που ανήκουμε, ποια είναι τελικά η οικογένειά μας. Κρίσεις ιστορικές, το παρελθόν ξαναγράφεται – σε προσωπικό κι εθνικό ή παγκόσμιο επίπεδο.

Πολύ άμεσα βάλλονται όσοι είναι γεννημένοι πολύ κοντά στις 2 Ιουλίου, 4 Οκτωβρίου, 1 Ιανουαρίου και 31 Μαρτίου.

Μη ξεχνάμε ότι οι εκλείψεις σηματοδοτούν ευρύτερες περιόδους με σημαντικά γεγονότα, και δεν εκδηλώνονται απαραίτητα μόνο τις μέρες της κορύφωσης.

 

Ας δούμε πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

Κριός

Το παρελθόν έρχεται στο παρόν για να ξεκαθαριστεί. Κρίσεις με την οικογένεια και με ακίνητα ή με τον τόπο/χώρο διαμονής σας. Ψυχολογική αστάθεια. Προσοχή στην κυκλοθυμία και στην ανωριμότητα! Κάντε ό,τι μπορείτε για τους δικούς σας. Ψαχτείτε ψυχολογικά.

 

Ταύρος

Ο νους σας φαίνεται να ταλαιπωρείται με διάφορες σκέψεις – προσπαθήστε να τον κρατήσετε θετικό, αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας. Κρίσεις στην επικοινωνία και σε μετακινήσεις – προσοχή στο πώς μιλάτε και στο πώς οδηγείτε. Πιθανές κάποιες ταλαιπωρίες με αδέρφια ή συγγενείς. Κρίση προσαρμογής.

 

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας ταλαιπωρούνται με την έκλειψη αυτή, ενώ δοκιμάζεται και η αυτοεκτίμησή σας. Αίσθημα ανασφάλειας και αστάθειας – οι σταθερές της ζωής σας βάλλονται. Καιρός να καλλιεργήσετε κάποια ταλέντα σας για να αυξηθεί η αυτοεκτίμησή σας αλλά και το εισόδημά σας.

 

Καρκίνος

Άμεσα σάς αφορά φυσικά αυτή η έκλειψη, η οποία φέρνει κρίσεις προσωπικές. Προσέξτε το θυμό και τον εγωισμό σας. Σηματοδοτεί μια εποχή ξεκινημάτων και αποφάσεων, όχι χωρίς ορισμένες δοκιμασίες. Δοκιμάζεται και η ανεξαρτησία σας – πρέπει να την ενδυναμώσετε.

 

Λέων

Κλείνετε σημαντικούς κύκλους αυτήν την εποχή, όχι χωρίς ενοχές και μεταμέλειες. Η έκλειψη αυτή προκαλεί κρίσεις συνειδησιακές και ψυχολογικές, ίσως κι ένα αίσθημα χάους και διάλυσης. Πιθανόν να πρέπει να κάνετε ορισμένες θυσίες. Μεγάλη ανάγκη φυγής. Μπείτε σε διαλογισμό και προσευχή.

 

Παρθένος

Τα σχέδιά σας για το μέλλον αλλάζουν και αυτό προκαλεί μια ανασφάλεια. Πιθανές κρίσεις με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα. Οι ιδεολογίες σας επίσης αλλάζουν. Η έκλειψη αυτή ζητά να ανανεωθείτε και να εκσυγχρονιστείτε.

 

Ζυγός

Δοκιμάζεστε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο – η δημόσια εικόνα σας βάλλεται. Πιθανόν να νιώθετε έντονη την κρίση/κριτική του κόσμου για τη ζωή που κάνετε. Πρέπει να φανείτε πολύ σοβαροί και να ωριμάσετε, όπως και να αναλάβετε ευθύνες. Πιέσεις με ή από ηλικιωμένους ή άτομα εξουσίας.

 

Σκορπιός

Τελικά ποιο είναι το νόημα όσων σας συμβαίνουν; Κρίση ματαιότητας και οράματος. Η έκλειψη αυτή ζητά να εξυγιάνετε την φιλοσοφία και στάση ζωή σας. Πιθανές δοκιμασίες σε θέματα νομικά, εκπαίδευσης/σπουδών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους.

 

Τοξότης

Οικονομικά θέματα φαίνεται να δοκιμάζονται, κυρίως ό,τι αφορά δάνεια, εφορία, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά, ενώ είναι πιθανό να πρέπει να στηρίξετε άλλους οικονομικά. Δοκιμάζεται όμως και ο (αυτο)έλεγχος της ζωής σας. Κρίσεις παθών, ζήλιας, καχυποψίας, εμμονών. Εσωτερικές καθάρσεις. Ψαχτείτε.

 

Αιγόκερως

Δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες με αυτήν την έκλειψη, και θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε πολύ αυστηροί ή απορριπτικοί με τους άλλους αυτήν την εποχή. Δοκιμάζονται γενικά οι ισορροπίες στη ζωή σας και το πώς σχετίζεστε με τους άλλους.

 

Υδροχόος

Μια αναταραχή στο χώρο εργασίας και στην καθημερινότητά σας φέρνει αυτή η έκλειψη, με προβλήματα στην παραγωγικότητα και σε λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα υγείας – φροντίστε τη διατροφή σας, αποτοξινωθείτε. Πιθανές κρίσεις με τα ζωάκια.

 

Ιχθύες

Αναστάτωση στα ερωτικά σας φέρνει αυτή η έκλειψη, ενώ και τα παιδιά μπορεί να είναι πηγή αναστάτωσης αυτήν την εποχή. Μια κρίση στη δημιουργικότητά σας είναι πιθανή, το ίδιο και στην αυτοπεποίθηση και λάμψη σας. Κατόπιν θα έρθει νέα δημιουργικότητα.

 

 

Για να δείτε βεβαίως το πως επηρεάζεται ο δικός σας μοναδικός αστρολογικός χάρτης απ’ τις εκλείψεις, κι από οποιοδήποτε άλλο αστρολογικό φαινόμενο, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν έμπειρο αστρολόγο – οι παραπάνω αναλύσεις είναι μόνο γενικές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜηνιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Ιουλίου 2019
Επόμενο άρθροOι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 -Κριός
Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την αστρολογία, ξεκινώντας στην εφηβεία ιδιαίτερα μαθήματα και συνεχίζοντας τις σπουδές της σε σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων του Faculty of Astrological Studies και του Huber School of Astrology. Ειδικεύεται στην ψυχολογική αστρολογία, ενώ μελετά εντατικά και την ιατρική αστρολογία. Είναι παράλληλα και θεραπεύτρια ανθοϊαμάτων Μπαχ, με εμπειρία άνω των 24 χρόνων. Την ενδιαφέρει γενικά η φυσική θεραπευτική, η υγιεινή διατροφή, η πνευματικότητα, ο διαλογισμός, και ό,τι εναλλακτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here