Widgets Magazine

Σήμερα μέρα ιδιαίτερη, που φορτώνει μια μοναδική έκλειψη Σελήνης.

Η οποία φέρνει στους επόμενους μήνες, το τέλος σε μια εποχή μεγάλης διάρκειας στην ανθρωπότητα πολλών ετών, κι όχι μόνο αλλά αιώνων.

Οι δύο μεγάλοι πλανήτες που συμμετέχουν, οι πλανήτες που φέρνουν τον θάνατο κ την φθορά σε κάθε διαφθορά, Πλούτωνας κ Κρόνος στον Αιγόκερω, συναντιούνται σε αυτό το ζώδιο μετά από 500 έτη.

Η έκλειψη αυτή από την προηγούμενη εβδομάδα έδειξε ήδη την δυναμική της, μέσα από μηνύματα κ αποκαλύψεις που εκδηλώθηκαν κυρίως πρώτα στον εσωτερικό μας κόσμο (Σελήνη).

Όπως ήδη έχω αναφέρει, και σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου οι εκλείψεις δρουν και φανερώνουν την δράση τους 5 μέρες πριν.

 

Αν είστε alert,  άγρυπνοι και προσεκτικοί θα πήρατε ήδη μια γεύση, καθώς θα είδατε μέσα από τα γεγονότα που συνέβησαν πως έδρασε .

Θα λάβατε ήδη τα μηνύματα σας, καθώς τα γεγονότα που έγιναν,  έφεραν στο φως κρυμμένες καλά πλευρές, ενός κόσμου ο οποίος επικράτησε επί πολλών ετών.

Η σαπίλα του κόσμου που υπάρχει ζει και επιβιώνει καθώς διατηρείται μέσα από τον φόβο.

Τον φόβο που έχει ποτιστεί μέσα από πεποιθήσεις, δόγματα ιδεολογίες.

Ο φόβος που έγινε ζωή.

Ο φόβος που σκλαβώνει.

Φυλακίζει κ μέσα από αυτόν διατηρείται ο έλεγχος εκείνων που θέλουν να επιβλέπουν κ να ωφελούνται.

Αυτή η έκλειψη είναι σεληνιακή.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στο ζώδιο των δομών και της μορφής .

Και το έργο που φανερώθηκε κ ήρθε σε πράξη και εκδήλωση.

Έλαμψε κ αποκαλύφτηκε εντός.

Στον έσω κόσμο μας, με όλες τις αισθήσεις για όσους έχουν εκπαιδευτεί και φροντίσει να καλλιεργήσουν και να δίνουν σημάδια στις εσωτερικές φωνές που ηχούν δυνατά, στους εντός οφθαλμούς, που φωτίζουν και βλέπουν.

Σελήνη στον Αιγόκερω (24η) η έκλειψη.

Μέσα  στον ψυχικό μας κόσμο.

Εκεί όπου η αλήθεια είναι δυνατότερη και η ηχώ της, η φωνή της έρχεται από μια βαθύτερη ρίζα κ πηγή.

Όσοι ήταν alert διάκριναν τα δυνατά σημάδια, τα σύμβολα που φανερώνουν στο τώρα το μέλλον που έρχεται, κ ταυτόχρονα το παρελθόν που κατεδαφίζεται πρώτα εντός μας κ μετά έξω.

Η έκλειψη αυτή μας οδηγεί σε ένα κοσμικό reset σε δομές κ πεποιθήσεις, που προέρχονται από την κληρονομιά του παρελθόντος μας.

Προκαλώντας πρώτα μέσα μας ένα τράνταγμα κ έναν εσωτερικό σεισμό, που φέρνει μετέπειτα κ τις  εξωτερικές αλλαγές στον  κοσμικό χώρο.

Φέρνοντας οριστικό τέλος σε μια μεγάλη πορεία της ανθρωπότητας η οποία γαλουχήθηκε με ψευδαισθήσεις κ μέσα από  αλλοίωση αξιών.

Κατά την διάρκεια αυτής της έκλειψης, δρουν δύο πολύ σημαντικές όψεις που την καθορίζουν.

Αρχικά σχηματίζεται μια όψη ακρίβειας Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος.

Η όψη αυτή τονίζει κ φέρνει επάνω στο φως, έξω στην επιφάνεια , αποκαλύπτει το σύστημα των αξιών που ο καθένας υπηρέτησε κ ακολουθεί.

Η αντίθεση Αφροδίτη Κρόνου,

δείχνει κ τονίζει την διάσπαση ενός κόσμου διχοτομημένου σε θέματα αξιών.

Από την μια η πλευρά που δίνει σημασία στην εξωτερική του καταξίωση, ακολουθεί πατριαρχικές δομές, υπηρετεί το συμφέρον κ το ίδιο όφελος, κι από την άλλη ο κόσμος που συγκεντρώνεται εντός στο συναίσθημα, στην ανθρωπιά, την προστασία κ την φροντίδα.

Στην έκλειψη αυτή η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Καρκίνου, και δείχνει την ώθηση προς τα που χρειάζεται να καθοδηγηθεί ο κόσμος, δίνει την λύση και την οδό.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που δηλώνει κ τονίζει τις ανθρώπινες αξίες σαν την κύρια οδό, κ μέσα από αυτές χρειάζεται οι ρίζες να φροντιστούν κ να μεγαλώσουν.

Οι αξίες της αγάπης, που γίνονται πράξη μέσα από το παράδειγμα μας, που προστατεύουν κ φρουρούν την ανθρώπινη μορφή κ ύπαρξη είναι αυτές που έρχονται προς ανάπτυξη κ δείχνουν το μέλλον σε αυτή την έκλειψη.

 

Η δεύτερη σημαντική όψη η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο τις προηγούμενες μέρες ήταν το τετράγωνο Άρης Ουρανός, μια όψη έντασης η οποία έφερε στο φως και αποκάλυψε με έντονο τρόπο  την προσωπική μας αλήθεια, δημιουργώντας δυνατό κρότο εκτός, σπάζοντας κάθε μάσκα κ κάθε προσωπείο που κρυβόταν από πίσω.

 

Σε αυτή την έκλειψη είναι δυνατή η επιρροή του Κρόνου κ του Πλούτωνα των δύο μεγάλων πλανητών, όπου στο ζώδιο αυτό συναντιούνται ανά 500 χρόνια.

Υπάρχει ένας θάνατος σε οποιοδήποτε μορφή κυριάρχησε, σε όποια πατροναρίσματα έφεραν γαλούχηση αξιών, μόνο κα μόνο για να αιχμαλωτίσουν τους πολλούς για να είναι καλά οι λίγοι.

Σε αυτή την έκλειψη θάβεται το μοντέλο του καπιταλισμού το οποίο κυριάρχησε κ γαλούχησε επί δεκαετίες το νου των ανθρώπων ευνουχίζοντας κάθε ίχνος ζωής αξιοπρέπειας κ ελευθερίας.

 

Αυτή η έκλειψη αποκαλύπτει ξεθάβει φανερώνει.

Κάθε παιχνίδι κυριαρχίας, κάθε υπουλότητα, δόλο, κάθε υπόγεια ρεύματα.

Ξεβράζει σαν το ηφαίστειο όλη την βρωμιά των σάπιων αξιών της κοινωνίας.

Της διαφθοράς και των συμφερόντων.

 

Ήλιος Σελήνη Πλούτωνας Κρόνος.

Έκλειψη χρονιάς.

Έκλειψη ετών.

Έκλειψη με διάρκεια.

Γιατί η διάρκεια της έρχεται μέσα από τους αιώνες.

Γιατί υπάρχει ένα ψυχικό συνονθύλευμα.

Γιατί υπάρχει σε αυτή η ψυχική δυναμική που φέρνει άνω κάτω όλα.

Προκαλεί ανακατωσούρα.

Ξεβράζει ότι κρυφό.

Ότι ήταν καλά θαμμένο.

Μαγική αυτή η έκλειψη αφού συμμετέχει ο μέγας μάγος Πλούτωνας.

Πλούτωνας ο ανακατωσούρας.

Έρχεται για να φέρει ανακάτεμα.

Συμφέροντα, υλικά οφέλη παιχνιδάκια που μέχρι τώρα ευδοκιμούσαν κ επικρατούσαν εκτοξεύονται στο διάστημα.

Εκλειψάρα μοναδική.

Μέσα στην κορύφωση της δράσης της, συμμετείχε ο Άρης Ερμής Ουρανός.

Ο Ερμής ήταν ανάδρομος και οι πληροφορίες που εκτοξεύτηκαν ήταν μέσα από τον πυρήνα της καρδιάς, μέσα από το κέντρο της πηγής.

Αυτή η Έκλειψη φέρνει το δυνατό φως της αλήθειας.

Μέσα από τον πυρήνα της κεντρικής πηγής.

 

Ανάστα Κύριε αυτή η έκλειψη.

 

Φέρνει το τέλος στα ψεύτικα εγώ, που κάτω από τα καλογυαλισμένα τους προσωπεία κρύβονται.

Δυνατή η ηχώ της αλήθειας.

Κι ακόμα δυνατότερη η λάμψη της.

Πύρινες φλόγες ο λόγος της.

 

Η αλήθεια θέλει ήρωες.

Ήρωες στην καρδιά.

Γιατί η αλήθεια πάει μαζί με την τόλμη το θάρρος κ την δράση.

 

Τα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε δίνουν πολλά σημάδια γι’ αυτό που πρόκειται να επικρατήσει κ να δράσει άμεσα.

Η έκλειψη αυτή θα φέρει γεγονότα αποκαλύψεων μέσα στο επόμενο εξάμηνο, με κορύφωση την συνάντηση των δύο πλανητών Κρόνο κ Πλούτωνα τον Ιανουάριο 2020.

 

Η εποχή των ανώτερων αξιών.

Της αλήθειας.

Είναι εδώ.

Οι μάσκες πέσαν.

Για όσους ορούν, με τους πνευματικούς οφθαλμούς.

Είναι ολοφάνερο.

 

 

Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω 24η μοίρα (17/7).

Κρόνος & Πλούτωνας σύνοδος 22η μοίρα Αιγόκερω (11/1/2020).

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω – Η αλήθεια πίσω από τον φόβο
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 έως και 28/7/2019
Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο Ιχθύ. Με έντονο το ψυχικό στοιχείο του Νερού στον χάρτη μου, ειδικεύομαι στην Αστροψυχολογία, την εσωτερική ερμηνεία των πλανητών. Η Αστρολογία είναι πάθος που έγινε επάγγελμα. Στην ζωή μου υπάρχει από τα 15 μου. Μου έδωσε τις απαντήσεις για τις άυλες ενέργειες που συνεχώς αλλάζουν, επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο, διαμορφώνουν την προσωπική μας ζωή, και σε μεγαλύτερο βαθμό τις εποχές και τα κοινωνικά ρεύματα. Μέσα από την μελέτη των αστρολογικών χαρτών, παρατήρησα τις κοινές ρίζες , πεποιθήσεις και διδαχές που όλοι κουβαλάμε. Όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα από κριτική και αποδοκιμασία, φέρουμε τραύματα και πληγές απόρριψης , τον φόβο της εγκατάλειψης, έχουμε θολές μνήμες και εικόνες από τα παιδικά μας χρόνια. Ο Αστρολογικός Χάρτης είναι ο μεγενθυτικός φακός, που σου δίνει την πληροφορία στο να δεις την αλήθεια, να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον αγαπήσεις και να εκδηλώσεις το υψηλότερο δυναμικό σου. Η Αστρολογία είναι Αγάπη και Γνώση . Τα τελευταία 6 χρόνια την εξασκώ επαγγελματικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here