Widgets Magazine

Η Πανσέληνος του Ιουλίου είναι εκρηκτική με αλλαγές εντάσεις, αλλά και βίαια γεγονότα.

Γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 9/7 και επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου. Δηλαδή τους Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους κοντά στην 18η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πανίσχυρο και ανελέητο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Αυτό δημιουργεί ένα κλίμα φοβικό, εμμονικό με τάσεις για επιβολή και εξουσία. Ενώ ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον αδύναμο άλλα άκρως επιθετικό Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Δίας που συμμετέχει σε αυτήν την αντίθεση και της κάνει ταυ τετράγωνο, δυστυχώς έρχεται να δυναμιτίσει και να εντείνει την όλη κατάσταση  και όχι να την εξομαλύνει. Ο δρόμος της διπλωματίας και των διαπραγματεύσεων δεν είναι πλέον ανοιχτός.

Ο άξονας Καρκίνου Αιγόκερω συμβολίζει την πατρίδα  και τις ρίζες μας από την μία και από την άλλη, το κράτος και την εξουσία. Αυτή η πανσέληνος με τη συμμετοχή του Άρη και του Πλούτωνα δηλώνει μανία για κυριαρχία και ανατροπή με τυφλή επιθετικότητα.

Αυτό λοιπόν που έχουμε να περιμένουμε σε κοσμικό επίπεδο είναι πολεμική ανάφλεξη σε περιοχές κυρίως της Μέσης Ανατολής. Εμπλοκή και άλλων χωρών στις πολεμικές συγκρούσεις. Ραγδαία αύξηση τρομοκρατικών χτυπημάτων και τυφλής βίας. Προσπάθεια ανατροπής καθεστώτων αλλά και ηγετών.

Η παγκόσμια τράπουλα ξαναμοιράζεται εδώ και καιρό, αλλά αυτό το μήνα σε αυτήν την παρτίδα κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι ουσιαστικά ο ίδιος μας ο εαυτός. Η σύνοδος Ήλιου – Άρη μας δημιουργεί εντάσεις, νεύρα αλλά και παρορμήσεις . Επομένως προσέχουμε για ατυχήματα από βιασύνη και για αψιμαχίες λόγω νευρικής έντασης και κούρασης. Η  σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα μας βγάζει στην επιφάνεια φοβίες, ανασφάλειες, εμμονές και ότι σκοτεινό και καταπιεσμένο. Για αυτό φροντίζουμε να διαχειριστούμε αυτά τα απωθημένα συναισθήματα μας φωτίζοντάς τα, για να απελευθερωθούμε από αυτά και όχι να προσπαθούμε να επιβληθούμε στους άλλους για να τους ελέγξουμε. Την ασφάλεια που χρειαζόμαστε θα την λάβουμε με τον έλεγχο του εαυτού μας, όχι των άλλων.

Αναλυτικότερα πως επηρεάζει η πανσέληνος κάθε ζώδιο:

Κριός

Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα που αφορούν κυρίως την καριέρα σας αλλά και την κοινωνική σας καταξίωση. Προσοχή σε καβγάδες και διασπάσεις με προϊσταμένους σας. Εντάσεις στο σπίτι, ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο

Ταύρος

Εσείς σε αυτήν την Πανσέληνο θα έχετε προβλήματα που προκύπτουν από σπουδές, εξετάσεις, νομικά θέματα και ότι σχετίζετε με το εξωτερικό. Καλό είναι να αποφύγετε αυτό το μήνα να ταξιδέψετε εκτός Ελλάδος. Προσοχή στην οδήγηση λόγω νευρικής έντασης και βιασύνης.

Δίδυμος

Για εσάς τα θέματα που θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο χρέη που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα. Χρέη και έξοδα σας πιέζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος γίνεται απέναντι από το ζώδιό σας και σας επηρεάζει σε ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε άλλα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Προβλήματα και με τις συνεργασίες σας αλλά και με τη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν ρήξεις με συνεργάτες και χωρισμοί σχέσεων, και σε αυτό μπορεί να συμβάλει ο θυμός και η επιθετικότητα που σας βγαίνει,  ιδιαίτερα για εσάς που είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Λέων

Εσάς τους Λέοντες σε αυτή την Πανσέληνο  θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας και εργασίας. Η ζωτική σας ενέργεια φαίνεται να είναι πεσμένη, μαζί και η όρεξη σας για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, άλλα και για να βγείτε να ξεσκάσετε. Πιθανή αλλαγή εργασίας ή αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Επιβαρυμένη καθημερινότητα, για αυτό δώστε προσοχή στην υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε.

Παρθένος

Η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα που αφορούν το φλερτ, τα παιδιά και την δημιουργικότητά σας, αλλά και τους φίλους. Είναι πιθανό να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοί με τα παιδιά σας ή μία αναστάτωση και αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Πιθανές εντάσεις και πολλές υποχρεώσεις στην κοινωνική σας ζωή.

Ζυγός

Εσάς τους Ζυγούς η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει σε θέματα του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής. Πιθανές ρήξεις με άτομα της οικογένειας ή ακόμα και αλλαγή κατοικίας για κάποιους. Κούραση και εντάσεις στο τομέα της καριέρας ιδιαίτερα για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου.

Σκορπιός

Μια Πανσέληνος που σας ταιριάζει μιας και γίνετε σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα, Είστε από τη φύση σας καχύποπτοί και ελεγκτικοί αλλά αυτή τη φορά έχετε ένα λόγο παραπάνω. Προσοχή στις καθημερινές μετακινήσεις σας και στην οδήγηση σας καθώς και στις σχέσεις σας με αδέρφια και γείτονες. Προσοχή επίσης σε ταξίδια του εξωτερικού μιας και υπάρχει πιθανότητα ταλαιπωρίας και ατυχημάτων.

Τοξότης

Στον τομέα των οικονομικών σας και των αξιών σας θα σας επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος. Αλλάζει η οικονομική σας κατάσταση και αλλάζουν και οι αξίες σας. Φαίνεται ότι είναι μια περίοδος οικονομικής στενότητας με έντονη  ανασφάλεια και με δυσκολία στο να την διαχειριστείτε. Όμως να θυμάστε ότι όπως όλα, έτσι και αυτό θα είναι περαστικό.

Αιγόκερος

Μεταμορφωτικές αλλαγές στην εμφάνισή σας ή στον τρόπο ζωής σας και αντίληψή σας, υπόσχεται αυτή η Πανσέληνος που γίνετε στο ζώδιό σας. Ξεκινήματα που επιλέγετε ή αναγκάζεστε να κάνετε, που μπορεί να σας αλλάξουν και όλη τη δομή της ζωής σας. Τσακωμοί , εντάσεις και ανταγωνισμοί με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να σηματοδοτούν μόνιμες διασπάσεις. Προσοχή στην επιθετική συμπεριφορά των άλλων ειδικά όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι με την Πανσέληνο έχετε να περιμένετε μία πολύ κουραστική καθημερινότητα, με πολύ δουλειά και πολύ ένταση. Είναι πιθανό να σας βασανίζουν βαριές σκέψεις και για αυτό να έχετε ανήσυχο ύπνο ή να βλέπετε περίεργα σκοτεινά όνειρα. Προσοχή σε χτυπήματα και καψίματα από βιασύνη και απροσεξία. Τάσεις απομόνωσης.

Ιχθύς

Εσάς η Πανσέληνος θα σας επηρεάσει τους ευρύτερους στόχους σας, τις φιλίες σας και τις ενασχολήσεις σας με συλλόγους και ομάδες. Φαίνεται πως κάποιοι στόχοι σας αλλάζουν και βγάζετε από τη ζωή σας φίλους και ομάδες που δεν συμβαδίζουν πια μαζί σας. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τα παιδιά σας. Προσοχή και στους τσακωμούς με τους ερωτικούς συντρόφους.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here