Widgets Magazine

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9- 16 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΡΗ, ΚΡΟΝΟΥ!

      Η γειτονιά του δικού μας γαλαξία είναι μια γειτονιά σαν όλες τις άλλες, με μια μεγάλη γαλακτόχρωμη αυλή που μαζεύονται τα κοσμικά απογεύματα οι πλανήτες και κουτσομπολεύουν. Φιλίες και έχθρες δίνουν και παίρνουν όπως σε κάθε παραδοσιακή γειτονιά που σέβεται τον εαυτό της, με τον νεαρό  Ερμή στον Καρκίνο αυτό το διάστημα να μεταφέρει τις πληροφορίες από τον έναν στον άλλο φορτισμένες συναισθηματικά αφού σκέφτεται  με την καρδιά και λιγότερο με τη λογική, διανθισμένες και  με μικρά ψεματάκια φυσικά, οικογενειακής φύσης περισσότερο! Ευεργετικός για ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και  ΙΧΘΥΕΣ, σκεφτικός και κυκλοθυμικός για τους ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ.

    Ο Δίας που αρέσκεται να κάνει δώρα και χορηγίες, κυρίως στις όψεις του με τις Κυρίες της αυλής, Σελήνη και Αφροδίτη, τώρα θα χαρίσει αισιοδοξία και ευκαιρίες στον Ήλιο που βρίσκεται απέναντί του, στους Διδύμους. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μόλις καλωσόρισαν και την Αφροδίτη στο επικοινωνιακό και φλερτόζικο ζώδιο τους. Την ίδια φυσικά χαρά μοιράζονται και τα υπόλοιπα ζώδια του αέρα των πρώτων ημερών, ΖΥΓΟΙ και ΥΔΡΟΧΟΟΙ καθώς και ΤΟΞΟΤΕΣ με το Δία να τα ευεργετεί. ΔΙΔΥΜΟΙ που έχετε γεννηθεί κάποιες ζεστές καλοκαιρινές ημέρες σαν κι αυτές… 9, 10, 11, 12, 13, 14 του Ιούνη, να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι γιατί μαζί με τα δώρα του Δία θα δεχτείτε την ‘’εξαπάτηση’’ του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Στην αρχή δεν θα το καταλάβετε καθόλου! Θα αισθάνεστε υπέροχα αγέρωχοι και τυχεροί, μέχρι η δύναμη των απατηλών τετραγώνων του Δία με τον Ποσειδώνα  να χάσουν τη δύναμή τους… και τότε, όλη η αλήθεια θα φανερωθεί  γυμνή μπροστά σας. Τον ίδιο κίνδυνο διατρέχουν και ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ του τέλους του δεύτερου δεκαημέρου.

     Κάθε περιβάλλον όμως έχει και τους ταραχοποιούς του, αυτούς που οι ”καλοί” αποφεύγουν να έχουν πολλά, πολλά μαζί τους και που μόλις εμφανιστούν η ατμόσφαιρα παγώνει. Ναι, έχει και το Σύμπαν ”κακοποιούς” ή ”κακεργέτες” όπως θα βρείτε πολύ συχνά να τους ονομάζουν τα παλιά αστρολογικά βιβλία, τον Κρόνο και τον Άρη!

    Ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, που όταν όμως ενώσει τις δυνάμεις του μπορεί να φέρει τη λαίλαπα της καταστροφής! Παγωμένος υπερήλικας  ο Κρόνος με εμπειρία στο να σκορπίζει δεινά, καυτός νεαρός και βίαιος ο Άρης , με την πολεμική μανία να κυλά στις φλέβες του! Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί όταν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έχουν δίκιο οι υπόλοιποι να μη τους καλοδέχονται στην παρέα τους! Και εδώ συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο, ενώ ο ένας σέρνεται και ο άλλος τρέχει, ενώ ο ένας λειτουργεί σαν φρένο και ο άλλος σαν γκάζι, όταν ενωθούν δεν αποδυναμώνουν ο ένας τον άλλο, παρά χτυπούν μαζί , διχάζουν και απομονώνουν. Μια τέτοια περίοδο Κρόνου, Άρη, σε αντίθεση μεταξύ τους, μια όψη σκληρή, κοφτερή, πληγωτική και επικίνδυνη  βιώνουμε αυτό το διάστημα με το κρεσέντο της να κορυφώνεται  13, 14 Ιουνίου!

      Δέσμιός τους και πάλι ο πολύπαθος σταυρός των παρορμητικών, που την επιρροή της όψης έχει αρχίσει να την αισθάνεται πολύ πιο πριν, από τη στιγμή που ο Άρης ακούμπησε τα χνάρια της έκλειψης του Ιανουαρίου,  με αποκορύφωμα τις ημέρες αυτές  που η αντίθεση θα κλείσει με ακρίβεια. Στις επάλξεις ΚΡΙΟΙ , ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΖΥΓΟΙ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ του δεύτερου δεκαημέρου.  Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες  από 14- 19 μοίρες των  ζωδίων αυτών , σε θέματα που αφορούν στην υγείας σας καθώς και σε σκελετικούς τραυματισμούς, χτυπήματα , σπασίματα. Επίσης με Μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες, προσέξτε πολύ τα επαγγελματικά σας θέματα. Μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις, μην εμπλακείτε σε καυγάδες με ανωτέρους σας, όχι παραιτήσεις και επαγγελματικές αλλαγές μέχρι το τέλος τουλάχιστον του μήνα. Η αντίθεση  των δύο ταραχοποιών στέλνει διφορούμενα μηνύματα σε αυτούς που επηρεάζει. Από τη μία δίνει τη μαχητικότητα να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε, αλλά από τη άλλη σαμποτάρει τις προσπάθειες αυτές και παγώνει τις ευκαιρίες.

    Ιδιαίτερα προκλητικές θα είναι οι πρωινές και μεσημεριανές ώρες της 13ηςΙουνίου καθώς θα έχουμε ενεργή και την αντίθεση του Ουρανού με τη Σελήνη πάνω στο άλλο μονοπάτι, αυτό  της έκλειψης του περασμένου Ιουλίου, με ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του πρώτου δεκαημέρου σε εγρήγορση και διάθεση για … μετακομίσεις! Αποφύγετε τις εντάσεις! Αποφύγετε να κάνετε σήμερα αυτό που μπορείτε να κάνετε αύριο! Όχι ότι οι όψεις της νέας εβδομάδας  αφήνουν τους υπόλοιπους ανεπηρέαστους, μια και αυτό το διάστημα όλοι αισθανόμαστε ”επί ποδός πολέμου”. Αν σκεφτείτε θα δείτε πως αισθάνεστε απίστευτη ένταση που τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να την αποδώσετε κάπου και το πιο πιθανό είναι να έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με φίλους, οικογένεια και συνεργάτες. Η δύσκολη αυτή όψη δίνει συνήθως και οργανικά προβλήματα με κυριότερο την σωματική κόπωση, χαμηλή ενεργητικότητα , βαριά ψυχολογία αλλά και θέματα που αφορούν σε οστά και δόντια.

   Σήμερα, 10 Ιουνίου  θα έχουμε και μια άλλη ‘’προβληματική’’ όψη, λίγο κρυμμένη, αλλά αρκετά ισχυρή  που θα αφορά στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ που θα γιορτάζουν το Solar Return  τους. Ο Κρόνος 19 μοίρες Αιγόκερω  σε όψη χιαστί με τον Ήλιο  τους στις 19 Διδύμων. Η όψη χιαστί θα επαναληφθεί  και στις 13 Ιουνίου για τους Δίδυμους που θα έχουν τότε τα γενέθλια τους, αλλά με τη συμμετοχή του Πλούτωνα αυτή τη φορά  από τις  22 μοίρες του Αιγόκερω. Όψεις που υποδηλώνουν θέματα υγείας και όταν αφορούν σε γυναικείους χάρτες η προσοχή και η φροντίδα πρέπει να στρέφεται στα ανδρικά μέλη της οικογένειας… συζύγους και πατεράδες.

   Το Σύμπαν όμως είναι σοφό και γνωρίζει πολύ καλά πως μια τέτοια βαριά όψη δεν μπορεί κάποιος να την ανεχθεί για πολύ, της έχει δώσει μικρή διάρκεια, τόση, όσο να θυμίσει στο άτομο πως δε είναι δα και κάτι τόσο ‘’σημαντικό’’… πως δεν αποτελεί το κέντρο του Σύμπαντος…. πως δεν περνούν όλα από τα χέρια του … πως δεν μπορεί να ελέγξει και να καθοδηγήσει τα πάντα… Η πρόθεσή του είναι να μας ταρακουνήσει και όχι να μας εξοντώσει, να μας δυναμώσει μέσα από σκληρά μαθήματα για να μας κάνει πιο ανθεκτικούς και πιο καλόψυχους. Όσοι έχουμε περάσει την πρώτη Κρόνια επιστροφή και οδεύουμε επιτυχώς προς την δεύτερη , έχουμε καταλάβει πια πως τα υλικά που χτίζουν βάσεις και χαρακτήρες είναι βαριά και δουλεύονται δύσκολα! Στιλπνές γκρίζες πέτρες και λευκά σκληρά μάρμαρα μας χτίζουν και η λάσπη που τα ενώνει και τα κάνει γερά οικοδομήματα είναι ο Κρόνος!

SOS ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ 18 και 20 μοίρες ΚΡΙΟΥ/ ΖΥΓΟΥ

Τα μεσοδιαστήματα Κρόνου /Άρη και  Αρη / Πλούτωνα που βρίσκονται αντίστοιχα στις 18 και 20 μοίρες Κριού και απέναντι στις ίδιες μοίρες του Ζυγού, ενεργοποιούν καταστάσεις που χρειάζονται προσεκτική διαχείριση. Κατά τον Ebertin στο Συνδυασμό Κοσμικών Επιρροών αποτελούν πηγές πόνου και απώλειας. Σε κοσμικό επίπεδο υπάρχει άνθιση βίας, εξαναγκασμού , κτηνωδίας, φυσικών καταστροφών, ατυχημάτων… και σε ατομικό επίπεδο η υγεία υπονομεύεται, η ζωτικότητα πέφτει και μπλοκάρεται η ενέργεια. Με προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο και Μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες καλό είναι να χαμηλώσουν οι τόνοι  και η ενέργεια να διοχετεύεται σε πιο εσωτερικούς σκοπούς.

Η συγκεκριμένη αυτή όψη, όψη 180 μοιρών  μεταξύ Κρόνου και Άρη, είναι απείρως δυσκολότερη στα γενέθλια ωροσκόπια, γιατί είναι μια όψη που το άτομο είναι υποχρεωμένο  να διαχειρίζεται σε ολόκληρη τη ζωή του! Αισθάνεται σα να παλεύει με εχθρούς που δεν είναι ορατοί και έχει μια εσωτερική φωνή που ενώ το προτρέπει σε επίθεση, την ίδια στιγμή το διατάζει σε υποχώρηση. Πολλές φορές το άτομο έχει την τάση να γίνεται βίαιο και αυτοκαταστροφικό γιατί η ενέργεια των δύο αυτών πλανητών το ωθεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Είναι δύσκολο για το άτομο , ιδιαίτερα αν ανήκει στο ανδρικό φύλο μια και ο Κρόνος και ο Άρης έχουν να κάνουν με το ανδρικό αρχέτυπο , να εκδηλώσει τα συναισθήματά του και να παραδεχτεί πως είναι ικανό να αγαπήσει, πόσο μάλλον να εκφράσει με λόγια την αγάπη του. Όσο για το γυναικείο πληθυσμό με τη συγκεκριμένη γενέθλια όψη, η ζωή κρύβει μια αγωνία για αγάπη. Συνήθως η αγάπη δεν δόθηκε απλόχερα από τον πρώτο άνδρα στη ζωή μιας γυναίκας… τον πατέρα της. Έτσι πασχίζει πάντα για αποδοχή και φροντίδα από το αντίθετο φύλο που ακόμη και αν την πάρει δεν γνωρίζει πως να την διαχειριστεί! Ένα κρυμμένο σύμπλεγμα της Ηλέκτρας σαμποτάρει τις σχέσεις με τους άνδρες και αφήνει τη γεύση του ανικανοποίητου στη ζωή τους. Για αυτό είναι τόσο πολύ ωφέλιμο να γνωρίζουμε τους γενέθλιους χάρτες των παιδιών μας από τις πολύ μικρές τους ηλικίες, ώστε να γνωρίζουμε τον τρόπο που μπορούμε να βελτιώσουμε ή να αποδεχτούμε κομμάτια του χαρακτήρας τους, χωρίς να τα πιέζουμε παρά πάνω από ότι είναι απαραίτητο.

Αλήθεια είναι πως πολλά πράγματα δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε γιατί τα σχέδια που έχουν χαραχτεί για εμάς εξυπηρετούν σκοπούς που θα μάθουμε πολύ αργότερα, όταν το σώμα μας ελαφρύνει 21 γραμμάρια… . Το σίγουρο όμως είναι πως μπορούμε να βελτιώσουμε και να μάθουμε στους αντικαταστάτες μας πως να διαχειρίζονται τις δύσκολες όψεις τους! Καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη, μέσα ακόμα και από τους πιο πυκνοχτισμένους τοίχους πάντα θα φυτρώνουν μικρά όμορφα τρυφερά φυτά τόσο αδύναμα, μα τόσο δυνατά στην πραγματικότητα, ικανά να διαπερνούν το σκληρό υλικό και να ανθίζουν, στολίζοντας τις γκρίζες πέτρες με πολύχρωμα λουλούδια!

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο‘Αρης πλησιάζει Κρόνο & Πλούτωνα. Ώρα να μπουν τα όρια.
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Ιουνίου 2019: Των μεγάλων αντιθέσεων
Βάσια Μαυράκη
Η Βάσια Μαυράκη ( Αστρολόγος / Συγγραφέας) ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένειά της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι της εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Έχει αποφοιτήσει από την πρώτη σχολή Αστρολογίας που ιδρύθηκε στην Ελλάδα την ''Εναλλακτική Παιδεία'' και εκτός από το πτυχίο της στην Αστρολογία έχει ειδικευτεί και στο Human Design. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής: το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here