Widgets Magazine

Σε ένα ζώδιο ελέγχου και ηγεσίας βρίσκεται ο Ερμής, βάζοντας κανόνες και στόχους σε κάθε μας κίνηση. Ο αργός αλλά σαρωτικός Πλούτωνας μένει εκεί εδώ και αρκετά χρόνια, άρα θα θεωρήσω σαν φιλοξενούμενο τον Ερμή.  Η τάση να υποταχθεί στην Πλουτώνια θέληση του, είναι δεδομένη. Με αυτή την σύνοδο οι λύσεις μπορεί να δοθούν μέσα από γρίφους, και διεργασίες υπόγειες. Τα οικονομικά όπως ασφάλειες κληρονομιές και φόροι, τα θέματα σπουδών, και ότι αφόρα μετάδοση οποιασδήποτε είδησης  θα έχει σαν στόχο την χειραγώγηση συνειδήσεων.  Θα έχουμε ένταση στην επικοινωνία που θα καταλήξει στην καταστολή κάθε νέας ιδέας, όχι απαραίτητα για να μην υπάρχει άλλα για να διοχετευτεί όπως θέλουν οι ηγεσίες. Πολύ πιθανόν είναι να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν δημόσια πρόσωπα που από καιρό έκρυβαν στοιχεία που θα πάρουν το δρόμο της δημοσιότητας.  Κάποιες καινούργιες αντιλήψεις θα βγουν στο φως και θα είναι η αρχή για να αναθεωρήσουμε ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Ο Ερμής όπως σας είπα είναι περαστικός γι’ αυτό ας έχουμε την προσοχή μας στραμμένη σε  ότι έχει σχέση με τις μετακινήσεις μας , την προστασία νεαρών προσώπων και  προπάντων να μην αφήσουμε τα νεύρα μας να μας φτάνουν στα άκρα. Καλό θα είναι να μην πούμε και να μην κάνουμε σκληρά πράγματα όταν είμαστε σε ένταση διότι μπορεί να προκαλέσουμε ρήξεις που δύσκολα θα ανατραπούν. Προβλήματα επίσης θα προκύψουν σε σχέσεις και συνεργασίες εφόσον όλοι θα επιθυμούν να επικρατήσει η  δική τους άποψη, ξεχνώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων.

Ιδιαίτερες απαιτήσεις θα εκδηλωθούν και σε επαγγελματικό επίπεδο όπου σαφώς θα επικρατήσει ο νόμος του ισχυρού. Απαιτείται  υπομονή, αυτοσυγκράτηση και σύνεση σε αποκαλύψεις μυστικών κάθε είδους. Σε περίπτωση που εσείς θέλετε να αφήσετε πίσω σας ότι σας ταλαιπωρεί τότε αποφασίστε να δώσετε ένα τέλος τώρα, προκειμένου να είναι και οριστικό.  Οι καινούργιες ανακαλύψεις που θα γίνουν με  αυτή την σύνοδο θα μας αλλάξουν σε βάθος χρόνου και θα είναι πολύ σημαντικές. Μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα μεταφοράς θα βρεθούν σε κατάσταση κινδύνου

Την μεγαλύτερη επιρροή από αυτή την σύνοδο θα την έχουν τα παρορμητικά ζώδια τέλος δευτέρου δεκαήμερου και αρχές τρίτου (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Τα οποία πρέπει να δείξουν και μεγαλύτερη προσοχή.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 22 έως και 28/1/2018 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΕκλείψεις ( και ελλείψεις)!
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here