Widgets Magazine

Καλή είναι και η λογική αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε μόνο αυτή για την επικοινωνία μας, για τις συναλλαγές μας ακόμα και για τις διανοητικές εργασίες μας. Ερχόμενος ο Ερμής στον Καρκίνο έχουμε πιο μεγάλη συναισθηματική νοημοσύνη, φιλτράρουμε τις σκέψεις μας μέσα από τις δικές μας καταβολές, γλυκαίνουμε την επικοινωνία μας και έχουμε την ανάγκη να αναπολήσουμε σε προηγούμενες εμπειρίες μας και ύστερα να βγάζουμε συμπεράσματα. Η τάση που θα υπάρχει αυτό το διάστημα είναι να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, την πατρίδα μας, το παρελθόν μας . Η συναναστροφή μας με τους ανθρώπους με τους οποίους βρισκόμαστε στην καθημερινότητα, θα γίνει πιο συναισθηματική αλλά δεν θα έχει τόσο μεγάλη αντικειμενικότητα, αφού θα μας ενδιαφέρει πιο πολύ η δική μας αλήθεια  που θα προέρχεται από εμπειρίες του παρελθόντος. Εάν καταφέρουμε αυτό το διάστημα να προσαρμόσουμε τις δικές μας ανάγκες με των συνανθρώπων μας τότε οι συναλλαγές κάθε είδους είτε αφορούν εμπόρειο, είτε διανοητικές εργασίες , είτε οικογένεια θα έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Ερμής με το πέρασμα του στον Καρκίνο ευνοεί τα ζώδια του Νερού, (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και δεύτερον τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, και Αιγόκερως).  Προσοχή στις δύσκολες όψεις.

ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

13/6  ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ.

Καινοτομίες και ιδέες σε ό,τι αφορά το εμπόριο ή επιχειρήσεις  οικογενειακές, αλλά ακόμα και ό,τι αφορά χώρες. Πιθανόν να αρχίζουν να μεταδίδονται διάφοροι τρόποι νέων οικονομικών συναλλαγών σε κοινωνίες με παγιωμένες τακτικές μέχρι πρότινος. Πρωτοποριακή εξέλιξη σε αναπαλαίωση κτιρίων και παλιών αντικείμενων. Σε προσωπικό επίπεδο θα έχουμε  ξαφνικές μετακινήσεις με αγαπημένα και οικία πρόσωπα, όπως και ιδέες για την αύξηση της περιουσίας.

16/6  ΕΡΜΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Περιορισμός και φοβίες στην έκφραση και επικοινωνία καθώς και απαισιόδοξο τρόπο γραφής. Κλεινόμαστε στο καβούκι μας για λίγο. Προσέχουμε, δεν ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με εργοδότες και τους συνεργάτες μας. Θέματα σπιτιού, οικογένειας μπορεί να αργοπορήσουν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Καθυστέρηση ή κούραση  μπορεί να αισθανθείτε στις μετακινήσεις σας σε κοντινές διαδρομές. Ψυχρές σχέσεις με άτομα νεαρά στην ηλικία ή με ηλικιωμένους. Προσέχουμε, υπάρχει μία τάση για μικροατυχήματα και την επόμενη μέρα.

19/6   ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Μία καταπληκτική όψη για κάθε είδους συμφωνίες ακόμα και με το εξωτερικό. Ευνοεί τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και την τάση να γνωρίσουμε καινούργιες κουλτούρες και πολιτισμούς που έχουν βαθιές ρίζες στο παρελθόν. Και οι δύο πλανήτες σε ζώδια νερού (συναίσθημα), ευκαιρία για ενδοσκόπηση αλλά και επικοινωνία με τους γύρω μας, που θα μας βοηθήσει στο να βρούμε κρυφές πτυχές του εαυτού μας. Η φιλοσοφία, η λογοτεχνία και οι σπουδές διευρύνονται, πολύ πιθανόν η θρησκεία να έχει κάποιο ρόλο στα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν αυτό το διάστημα. Επίσης μπορεί να επωφεληθούμε από εμπειρίες και γνώσεις του παρελθόντος. Ομιλητές θα αγγίξουν τις λεπτές χορδές της καρδιάς μας.

21/6   ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Μεγάλη διορατικότητα και μάλιστα εάν το υποστηρίζει και ο γενέθλιος αστρολογικός σας χάρτης τότε θα έχετε μια έντονη διαίσθηση, που θα πρέπει να την εκφράσετε προς τους γύρω σας. Η τέχνη, η πνευματικότητα και η φαντασία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν. Είναι μια ιδανική όψη για μελέτη μεταφυσικών θεμάτων όπως επίσης και μικρά ταξιδάκια ή κοντινές διαδρομές για επικοινωνία σε χώρους που σας εκφράζουν ιδεολογικά η πνευματικά. Τα θαλασσινά ταξίδια μιας και είναι καλοκαίρι είναι ιδανικά. Καθοδηγούμε και δίνουμε έμπνευση στα νεαρά άτομα.

23/6   ΕΡΜΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ.

Μία δύσκολη όψη σε κοινωνικό επίπεδο που θα φέρει στο προσκήνιο συγκρούσεις μεταξύ των χωρών με διαβήματα λεκτικά και απειλητικά. Εδώ θα πρέπει να υπάρχει η λογική ώστε να μην φτάσουν και σε πράξεις οι απειλές. Θα προσπαθήσουν οι ηγέτες (αρχηγοί κρατών, εργοδότες, κτλ ) να επιβληθούν με απότομο και επιβλητικό τρόπο, ακόμα και με λογοκρισία. Σε προσωπικό τώρα επίπεδο μπορεί να ακούσουμε μια είδηση δυσάρεστη, αλλά και κάθε προσπάθεια για επικοινωνία να πέφτει στο κενό και αυτό είναι το καλό σενάριο, το άλλο σενάριο είναι να έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα και να προκληθεί ταραχή αναπάντεχη. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να λύσουμε θέματα είτε οικονομικά (κληρονομιές, τράπεζες, κτλ.), είτε ιδεολογικές γιατί πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε σύγκρουση. Καλό θα είναι να αποφύγουμε συζητήσεις για οικογενειακά θέματα. Προσέχουμε γενικά τις μετακινήσεις μας.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠως λειτουργεί η αστρολογία; – Ταξίδι προς την ίαση
Επόμενο άρθροΟι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως και 19/6/2018 για όλα τα ζώδια
Είμαι ασκουμένη αστρολόγος, μετά από μια πενταετία σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967 και είμαι Αιγόκερως. Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική. Μέχρι εδώ καλά ,σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία . Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους,που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική.( Πέραν της θεωρίας της, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων που εδράζεται), έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία, οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλλειπτος και ποτέ δεν μπορείς να κατακτήσεις την πλήρη γνώση. Δεν είμαι διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτό τον κόσμο της αστρολογίας κατανοώ και καταλαβαίνω περισσότερο την ανθρώπινη φύση. Ακολουθήστε με:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here